Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ένα φορμάτ είναι ρε παιδιά

paul-klee-salon-tunisien
 
του Γιάννη Μακριδάκη  
Δέκα γενιές μαστόροι πίσω μου κι εγώ γίνηκα καλαμαράς. Ούτε καν καλαμαράς, κουμπιά πατούσα όλη μέρα. Φύγε από τη γη, από τη φτώχεια, να πας να γίνεις καπετάνιος, έλεγε ο συχωρεμένος ο παππούς μου στον γιο του, τον πατέρα μου, σήκω φύγε από το χωριό, να μπαρκάρεις, να βγάλεις χρήμα μπόλικο, να κάμεις κι ένα σπίτι καλό στην πολιτεία, να μη φας τη ζωή σου απάνω στα βουνά όπως εγώ, βλέπεις τι τραβώ για να σας θρέψω.

Ο σπουδαστής που δεν φοβάται...

   ruby-stonesSapphires_birthstonesEmerald_3D

481. Ο σπουδαστής που δεν φοβάται να επανεκτιμά συνεχώς τα θεμέλια της Διδασκαλίας με σκοπό την εκλέπτυνση της γνώσης του, βρίσκεται στο ορθό μονοπάτι. Αυτός που δεν φοβάται να παρανοηθεί από τους άλλους, είναι μαζί Μας. Αυτός που δεν φοβάται να χτίσει γέφυρες ανάμεσα στα μεγάλα ρεύματα των διδασκαλιών, είναι φίλος Μας. Αυτός που δεν φοβάται να δει το φως, έχει μάτι αετού. Αυτός που δεν φοβάται να μπει στο πυρ, είναι γέννημα του πυρός.

ΟΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

En-no-Gyoja_Friend_of_the_Travelers

1. Επισκόπησε τον κόσμο της σκέψης και διαχώρισε το ψεύτικο από το αληθινό,
2. Μάθε την σημασία της πλάνης και στο μέσο της Γης τοποθέτησε το χρυσό νήμα της αλήθειας.
3. Να ελέγχεις το σώμα των συγκινήσεων, γιατί τα κύματα που σηκώνονται πάνω στις τρικυμισμένες θάλασσες της ζωής συμπαρασύρουν τον κολυμβητή, σκεπάζουν τον ήλιο και καθιστούν όλα τα σχέδια άκαρπα.

Ολετήρες


Την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων, είτε πρόκειται για κατοικίες, είτε για επαγγελματικούς χώρους, γραφεία και αποθήκες, σχεδιάζει η Tρόικα Εσωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα του υπουργείου Οικονομικών που διατηρεί στενές  σχέσεις με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, ήδη εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο βρίσκεται μεν σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο, πλην όμως  κρίνεται από το κυβερνητικό επιτελείο εξαιρετικά κρίσιμο για τη βελτίωση των ταμειακών ροών των υπό πτώχευση ασφαλιστικών εταιρειών.

“Ο καλύτερος δάσκαλος που είχα ποτέ… ”

“ Μόρφωση δεν είναι το να μπορείς να κρατήσεις στη μνήμη σου πολλά πράγματα ή να γνωρίζεις πολλά. Μόρφωση είναι το να είσαι σε θέση να ξεχωρίζεις εκείνο που γνωρίζεις από εκείνο που δεν γνωρίζεις. Ανατόλ Φρανς.
 
 Ο κ. Whitson δίδασκε φυσική στην έκτη τάξη του δημοτικού. Την πρώτη ημέρα που είχαμε μάθημα μαζί του, μας έκανε μια ομιλία για ένα πλάσμα που ονομάζεται «γατολέων», ένα νυχτόβιο ζώο που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εποχής των παγετώνων. 
Καθώς μιλούσε, μας έδωσε να κοιτάμε ένα κρανίο. Εμείς κρατήσαμε σημειώσεις των πραγμάτων που μας έλεγε, γιατί αργότερα θα μας έβαζε τεστ. Όταν πήρα πίσω την κόλλα μου, σοκαρίστηκα! Υπήρχε ένα μεγάλο κόκκινο Χ πάνω σε κάθε μία από τις απαντήσεις μου. Είχα αποτύχει! Έπρεπε να υπάρχει κάποιο λάθος! Είχα γράψει ακριβώς ό,τι είχε πει ο κ. Whitson! 

ΜΕΤΑ ΤΟ 'ΦΛΑΣ' ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ''ΕΧΘΡΟΥ''....(ΕΝΑ 'ΠΑΡΑΜΥΘΙ' ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...)


                              

Για να αντιμετωπισεις τον,εχθρο πρωτα πρεπει να επιβιωσεις...Η αντιμετωπιση ενος ''ΝΕΦΕΛΙΜ'' ,ενος απλου κι ολλας,και ΟΧΙ καποιου μαχητη,απο τον καλυτερα εκπαιδευμενο κομαντο των συγχρονων στρατων των Ανθρωπων,ειναι σχεδον ΑΔΥΝΑΤΗ...(Δυστυχως αυτη ειναι η Σκληρη ΑΛΗΘΕΙΑ...)
   Η αντιμετωπιση ενος μαχητη των στρατων των Νεφελιμ,ακομη και αν αυτος δεν χρησιμοποιησει καποιο απο τα υπεροπλα τους που των "Εικονικων Κρυσταλλων" και ειναι εστω αοπλος,ακουγεται σχεδον αστειο...
Η ανθεκτικοτητα των σωματων τους,οι τηλεπαθητικες και τηλεκινητικες ικανοτητες των περισσοτερων,η δυνατοτητα να αλλαζουν ΜΟΡΦΗ , η τεραστια (υπερ-ανθρωπη) σωματικη τους δυναμη,η απιστευτη ταχυτητα τους,και οι τεχνικες μαχης εκ του συσταδην,τους κανουν ανισους αντιπαλους για τους Ανθρωπους...

"Η μασκαράτα των αγγέλων" - Karla Turner - μέρος Γ'

Masquerade_of_Angels_COVER.jpg
το βιβλίο εδώ
(απόδοση: aliengrip)  
Alien_Grip_Logo3.jpg

Τελικά βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος για να κάνει ο Ted άλλο ένα ταξίδι στο σπίτι της Barbara για να συνεχίσει να εξερευνά κάποιες από τις εμπειρίες του. Η διαδρομή από το Shreveport ήταν έξι ώρες και τον κούρασε πάρα πολύ ώστε να αποφασίσουν να ξεκινήσουν κάποια συνεδρία ύπνωσης εκείνο το βράδυ. Αντί γι' αυτό, η Barbara και ο σύζυγός της σέρβιραν δείπνο, όλοι μαζί τάισαν τις πάπιες στην λιμνούλα, και στη συνέχεια οι τρεις τους μίλησαν, γέλασαν και διασκέδασαν ο ένας τον άλλο μέχρι την ώρα του ύπνου.

"Η μασκαράτα των αγγέλων" - Karla Turner - μέρος Β'

Masquerade_of_Angels_COVER.jpg

το βιβλίο εδώ

(απόδοση: aliengrip)  

Alien_Grip_Logo3.jpg

Barbara_Bartholic.jpg

Η Barbara Bartholic ήταν ειδική στην ύπνωση και ερευνήτρια του φαινομένου των απαγωγών από εξωγήινους - (Πέθανε το 2010)




«Όχι, δεν νομίζω ότι είσαι τρελός Ted», γέλασε η Barbara. «Αν ήσουν, τότε έχω και άλλους τριακόσιους ή τετρακοσίους τρελούς ανθρώπους που μου λένε κάποια πολύ παρόμοια πράγματα. Ίσως όχι απαραίτητα τέτοιες εκπληκτικές συναντήσεις σαν τις δικές σου που αναφέρονται σε εμφανίσεις φαντασμάτων. Όμως από τις λεπτομέρειες που έχεις θυμηθεί για ενδεχόμενες εξωγήινες παρουσίες, ναι, υπάρχουν πιθανές συσχετίσεις με τα στοιχεία που βλέπω να επαναλαμβάνονται σε άλλες αναφορές απαγωγών.»

"Η μασκαράτα των αγγέλων" - Karla Turner - μέρος Α'

Masquerade_of_Angels_COVER.jpg

το βιβλίο εδώ

(απόδοση: aliengrip)  

Alien_Grip_Logo3.jpg

Karla_Turner.jpg

Η Δρ Κάρλα Τέρνερ, συγγραφέας και ερευνήτρια των απαγωγών από τους εξωγήινους, πέθανε από μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου στις 10 Ιανουαρίου 1996, ενώ είχε επανειλημμένα απειληθεί εξαιτίας των ερευνών της. Ήταν μόλις 48 ετών.

πηγή εδώ

Αν θέλαμε να βρούμε τέσσερις λέξεις για να περιγράψουμε τη ζωή της ερευνήτριας του φαινομένου των απαγωγών από εξωγήινους Karla Turner, Ph.D., οι λέξεις αυτές θα μπορούσαν να είναι ατρόμητη ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η πρώην καθηγήτρια πανεπιστημίου που κατείχε διδακτορικό στην Παλαιά Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία από το Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας, Karla Turner, είχε συγγράψει τρία βιβλία σχετικά με το φαινόμενο των απαγωγών, το «Into the Fringe» («Στο περιθώριο») το 1992, το «Taken» («Απαχθέντες») το 1994, και, μαζί με τον Ted Rice, ένα άτομο με ιδιαίτερες παραψυχολογικές ικανότητες, το «Masquerade of Angels» («Μασκαράτα των Άγγελων») το 1994. Ήταν πεπεισμένη ότι οι εξωγήινοι δεν βρισκόταν εδώ για να μας βοηθήσουν, αλλά για να κλέψουν από εμάς την κυριαρχία των ψυχών μας.

Άγνωστη Ιστορία

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΩΡΙΩΝ – ΓΚΙΖΑ - ΓΡΑΝΙΤΗΣ
sm-giza sm-gizacirrus sm-maya

sphinxtempteotihuacan0
ΩΡΙΩΝ, ο αστερισμός και οι Πυραμίδες εις την Αίγυπτο. Ο Ωρίων απέχει μόνο 1000 έτη φωτός από την γη.
orion
*Ωρίων σημαίνει ότι η αιθερική δύναμη ελέγχει όλες τις επί γης ροές και τις τροφοδοτεί συνεχώς.  Με την ένωσή του  με την μήτρα – Μερόπη, η οποία γεννά την ορατή φύση, είχε  ως αποτέλεσμα να σμίξουν οι ροές τους και δημιουργήθηκαν πυρήνες ζωής σε χοϊκό τόπο, την Χίο. Ξεκίνησαν με λίγα λόγια την ζωή στον πλανήτη. Ο Οινοπίων ήταν υιός του Διονύσου. (Εδώ βλέπουμε πώς αλλάζουν οι χρονολογίες και μας πηγαίνει τον Διόνυσο σε εποχή που η θάλασσα της Τηθύος δεν έχει σκεπάσει τα πάντα ακόμα.) Ο μύθος αναλύει πώς ήταν η περιοχή του Αιγαίου πριν διαμορφώσουν τον χώρο τα νερά της Τηθύος, δηλαδή τέλη κρητιδικής περιόδου (62 εκ.). Άρα μερικοί μύθοι καταγράφουν τις δομήσεις ηλιακών συστημάτων, άλλοι πάλι των πλανητών και άλλοι την δόμηση της έμβιας ζωής επί του πλανήτη γη. Επίσης έχουμε μύθους που διδάσκουν την σοφία όλων των επιστημών.]

Το Ψευτορωμέικο θα πέσει!


Δηλώνετε όλοι "πατριώτες" αλλά με την πρώτη ευκαιρία εξευτελίζετε και προδίδετε την Ελλάδα! Νομίζετε πως ένα γαλανόλευκο σημαιάκι, μια ανάρτηση στο Facebook για τον Πλάτωνα (που ούτε καν κατανοείτε!) ή μια φωτογραφία από τους Δελφούς, είναι αρκετά για να δείξετε ή να νιώσετε ( για να έχετε και τη συνείδηση σας ήσυχη),  το πόσο "Ελληνάρες" είστε. 



Η αμορφωσιά και ο βάρβαρος τρόπος σκέψης που έχει εμποτίσει τον εγκέφαλο σας χρόνια τώρα, δεν σας αφήνει να σκεφτείτε παραπέρα και να λάβετε ορθές αποφάσεις υπέρ της Ελλάδος! Κολλήσατε στον δυτικό τρόπο σκέψης που σας επέβαλαν οι δυνατοί.."σύμμαχοι" και σκέφτεστε όπως θέλουν αυτοί να σκέφτεστε για να παραμείνετε Ραγιάδες, να σας περιγελούν και να σας εκμεταλλεύονται άπαντες στον πλανήτη!! 

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!!


Κάθε μέρα που περνάει είναι και πιο απογοητευτική..
Θα μπορούσα να παραιτηθώ και να μην ξανασχοληθώ με όλα όσα τραγικά βλέπω γύρω μου.. Όμως δεν θα πέσω στην παγίδα των βάρβαρων που με θέλει ήδη νεκρή, υποταγμένη, παραιτημένη και προσκυνημένη!! 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΚΡΗ!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ.. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!


Ευχαριστώ πολύ λοιπόν όλους όσους με απογοητεύουν γιατί αυτοί με κάνουν ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!! Αυτοί με πεισμώνουν και μου δίνουν τη ΔΥΝΑΜΗ να σφίγγω περισσότερο τα δόντια και να αποδεικνύω στον εχθρό πως ΤΩΡΑ εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ από ποτέ...
Κι αυτό γιατί μαζέψαμε ΠΟΛΛΑ... Πολύ πίκρα και πολύ πόνο.. 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!


Τίποτα άλλο δεν σιχαίνομαι και δεν περιφρονώ περισσότερο από ανυπόμονους, απερίσκεπτους, πανικοβλημένους άνδρες (;;) που κλαίγονται μονίμως σαν τη Μαριγούλα της γειτονιάς και προσβάλλουν για το πεσμένο τους ηθικό τους.. Έλληνες. 

"Νεοέλληνες", "καναπεδάτοι", "φραπεδάτοι", "δειλοί", "ραγιάδες" κι άλλοι πολλοί τέτοιοι χαρακτηρισμοί από...απελπισμένους ραγιάδες με το κεφάλι σκυμμένο και τα παντελόνια κατεβασμένα στις πρώτες δυσκολίες..

Τι ασφάλεια και τι εμπιστοσύνη να σου εμπνεύσουν τέτοια άτομα; Πως να τους ακολουθήσεις και που; Θα σε πάρουν στο λαιμό τους και θα κάνετε όλοι μαζί μια τρύπα στο νερό.

ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!!

                                       
 ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ....ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ!!!
Oι μανάδες που σήμερα βλέπουν τούρκικα σήριαλ, σε λίγο θα δέχονται προθύμως όχι μία Ρεπούση αλλά δέκα σαν κι αυτήν, να λένε ότι "οι φίλοι μας οι Τούρκοι ξεπροβόδισαν τους Έλληνες στα καράβια για τον πηγαιμό τους στην Πατρίδα"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα