Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

               

 Σε ένα κόσμο τόσο μακρινό, μα τόσο κοντινό όπως η ανθρώπινη ψυχή… μαίνονταν πόλεμοι μεταξύ των ανθρώπων. Πόλεμοι που γίνονταν από οχυρωμένα κάστρα, φτιαγμένα από  ψυχικά απόβλητα, που μόλυναν συνεχώς την ψυχή του πλανήτη. Πόλεμοι φτιαγμένοι  από το φόβο, το θυμό και τη θλίψη, οι οποίοι εναλλάσσονταν με διάφορα τεχνάσματα για να διατηρούν στη βασιλεία τους ,τη δυστυχία.

Φωτογραφίες από αρχαίο πολιτισμό στη Σελήνη δημοσίευσε πρώην στέλεχος της NASA . ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, αποκάλυψε συγκλονιστικά ευρήματα.
Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης.

Είσαι Φυλακή.. Απλώς Δεν Το Θυμάσαι

Ποιός έχει το σθένος -Ενέργεια- να πάρει το κόκκινο χάπι? Να ρισκάρει μαζί με τον Nio?

Κακώς λένε πως οι άνθρωποι φοβούνται τον Θάνατο, την Ζωή φοβούνται, την Ελευθερία φοβούνται. Γιατί η Ελευθερία από την φυλακή της Σπηλιάς θέλει αγώνα, πόνο, κούραση, δύναμη …;
Δεν έχει ο άνθρωπος την απαιτούμενη Ενέργεια για την διαφυγή από την φυλακή της δημιουργίας. Υπάρχουν πολλοί άλλοι που έχουν συμφέροντα, για να τον κρατούν μέσα στην Σπηλιά φυλακισμένο. Μην ξεχνάμε πως χωρίς έμψυχα όντα δεν νοείται δημιουργία.

Χορτοφαγία ίσον λιγότερα καρδιακά νοσήματα

Επιστημονική έρευνα του πανεπιστήμιου της Οξφόρδης δείχνει πως ο κίνδυνος νοσηλείας στο νοσοκομείο ή θανάτου από καρδιακό νόσημα είναι κατά 32% χαμηλότερος για τους χορτοφάγους σε σχέση με τους ανθρώπους που τρώνε και κρέας και ψάρι.

Η κατανάλωση κρέατος αυξάνεται παγκοσμίως όταν το εισόδημα των ανθρώπων μεγαλώνει. Στις Ηνωμένες Πολιτείες η κατανάλωση κρέατος είναι μεγαλύτερη από οπουδήποτε αλλού. Για πολλούς ένα γεύμα δεν είναι γεύμα εάν δεν περιλαμβάνει τουλάχιστον 220 γραμμάρια κρέας. Η χορτοφαγία έχει γίνει στάση ζωής για αρκετά μεγάλους αριθμούς ατόμων για λόγους υγείας αλλά και για
ηθικούς λόγους.

Μήπως οι Ράβδοι του Θεού χτύπησαν την Ρωσία και την Κούβα;

Η κάλυψη των δυτικών ΜΜΕ, που προωθήθηκε από τους αυτό-αποκαλούμενους «ειδικούς μετεωριτών» που μιλάνε για ένα φανταστικό χτύπημα μετεωρίτη στην περιοχή των Ουραλίων της Ρωσίας, ενώ προσπαθούν να αγνοήσουν την δεύτερη ίδια καταστροφή στην Κούβα; που συνέβη λίγες ώρες αργότερα. Ένα ζευγάρι μετεωριτών, το κάθε ένα λαμπρότερο από τον Ήλιο, δεν έχουν ποτέ καταγραφεί σε όλη την ιστορία. Προφανώς τα μεγέθους λεωφορείου αντικείμενα που έπεσαν από τον ουρανό είναι ανθρώπινες κατασκευές και όχι τέρατα της φύσεως.
Αν και είναι νωρίς για τελικά συμπεράσματα, ένα σενάριο μπορεί να εξηγήσει την διπλή καταστροφή, και αυτό είναι η ελεύθερη πτώση από μια τροχιακή πλατφόρμα των ΗΠΑ φορτωμένη με God Rods. Σημαίνει τον κινητικό βομβαρδισμό με βλήματα αδρανείας του Project Thor.

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡO

(Πρώτη δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου - στο παλιό φόρουμ "Ελληνική Αστρολογία": 25 Ιανουαρίου 2008)

                   

Ένα εξαιρετικής σημασίας αστρολογικό γεγονός συνέβη το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2008 (στις 4:37:13 π.μ. ακριβώς, ώρα Ελλάδας). Άλλαξε ζωδιακή θέση ο πλανήτης Πλούτωνας, ο οποίος άφησε το ζώδιο του Τοξότη - στο οποίο είχε παραμείνει τα τελευταία 13 χρόνια - και πέρασε σε εκείνο του Αιγόκερου (στο οποίο θα μείνει για περίπου 17 χρόνια, μέχρι το 2024)! Η αλλαγή αυτή θεωρείται εξαιρετικά σημαντική για τους εξής λόγους: 

ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ,ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!

                                

Δυο δάκρυα!!!!____________
Δυο δάκρυα επέπλεαν πανω στο ποτάμι και συζητούσαν.Το ενα δάκρυ είπε στο άλλο:
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενο!!!!
""Είμαι απο τα απαλά γαλάζια μάτια μιας ερωτευμενης γυναίκας""Ειμαιτο δάκρυ της χαράς  που δεν μπορούσε να συγκρατήσει.Είμαι το ομορφότερο δάκρυ!!!!Ήμουν στο μάγουλό της όταν με σκούπισε με το γάντι της.Ήταν τόσο ευτυχισμένη γιατί μόλις παντρεύτηκε.Μπορούσα να πω με βεβαιότητα,απο την όψη του προσώπου της ότι δεν με χρειαζόταν.Γι αυτό γλύστρισα και άρχισα το ταξίδι μου προς τη θάλασσα.""

O Άλλος Κόσμος, Σκοτεινή Υλη

                                


Σύμφωνα με τους "ειδικούς" τού κόσμου μας (αστρονόμους, φυσικούς, επιστήμονες κλπ), το σύμπαν μας αποτελείται 21% από "Σκοτεινή Υλη". Αυτοί οι ειδικοί δεν μπορούν να πουν τι είναι η "Σκοτεινή Υλη", αλλά ξέρουν ότι είναι αόρατη, βρίσκεται εδώ και δεν ξέρουν το πως επηρεάζει τον "Αληθινό μας Κόσμο".

Υπάρχει Μαγεία.!


                   
Ναι υπάρχει και είναι εδώ μπροστά στα μάτια σου, μόνο που έχεις επιλέξει να μην την βλέπεις. Μπορείς να την δεις αν θέλεις και υπάρχουν εύκολοι τρόποι αν αρχίσεις να κατανοείς ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ?
Αν αυτό που βλέπεις είναι αυτό που ήδη ξέρεις τότε πως θα δεις το Άγνωστο, αυτό που δεν ξέρεις ότι υπάρχει? Χρειάζεται λοιπόν να ανατροφοδοτήσεις τον εγκέφαλο σου με νέα δεδομένα, νέα Γνώση, εικόνες, ανθρώπου γεγονότα ...; Πως?

Ο νόμος της διττότητας του χρόνου

                             

Ο Jean-Pierre Garnier-Malet: Στο σταυροδρόμι φυσικής, αστροφυσικής και μεταφυσικής ένας φυσικός ανακαλύπτει
έναν νόμο που φαίνεται να κυβερνά την ύπαρξή μας. Μένει να μάθουμε να τον χρησιμοποιούμε

(Άρθρο στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, Νο. 184, Νοέμβριος 2010 - επαναδημοσίευση άρθρου του γαλλικού NEXUS, Οκτ. 2009, μετάφραση Brigitte Cooreman)

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ …


                               

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ; ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ; ΓΙΑΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΜΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ; 

Ποια ελληνική λέξη ξεκινάει από «ζν»;

                                   Η αφαίρεση της λέξης "νέγρος" από παιδικό βιβλίο διχάζει τη Γερμανία

Στο βιβλίο «Λέξεις που Χάνονται: ένα ταξίδι σε 366 σπάνιες λέξεις» του Νίκου Σαραντάκου που κυκλοφορεί στην εφημερίδα «Το Βήμα», υπάρχει η περιβόητη λέξη που αρχίζει από ζν…

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ: Ένας αρχαίος Έλληνας πολεμιστής στο Ισραήλ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ: Ένας αρχαίος Έλληνας πολεμιστής στο Ισραήλ

Αυτή είναι η ιστορία ενός μακρινού μας προγόνου, ενός πολεμιστή που τα ίχνη του χάνονται στους αιώνες και μόλις πρόσφατα είδαν και πάλι το φως του σημερινού πολιτισμού μας.

Είναι το μπρούτζινο κράνος ενός Έλληνα πολεμιστή που χρονολογείται πίσω στον 6 αιώνα π.Χ. και ανακαλύφθηκε στο λιμάνι της Χάιφα στο Ισραήλ. Ο ιδιοκτήτης του παραμένει ένα μυστήριο που σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν θα λύσουμε ποτέ.

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ

εργασία του Ανδρέα Προβελέγγιου

                                              pranayama_3

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Η Ψυχολογία του αθλητισμού είναι ένας σχετικά καινούργιος κλάδος της αθλητικής επιστήμης που μελετά τα ψυχολογικά θεμέλια της φυσικής δραστηριότητας και αναλύει τη συμπεριφορά των ατόμων που ασχολούνται με τον αθλητισμό. 
Η απόδοση στον αθλητισμό δεν εξαρτάται μόνο από την σωματική άσκηση αλλά και από την άσκηση της ψυχής και του μυαλού.
Είναι πλέον αποδεκτή η άποψη ότι στο μέλλον οι διαφορές μεταξύ των κορυφαίων αθλητών που θα κρίνουν τις παγκόσμιες επιδόσεις και τα ολυμπιακά μετάλλια θα προκύπτουν από ψυχολογικούς παράγοντες.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

oraia_eikona_2

Η γλώσσα της θεραπείας: η ιστορία μιας επανάστασης στην ιατρική επιστήμη
Του Ζαν-Ζακ Κρεβκέρ (Jean-Jacques CREVECOEUR) 

«Είναι ευκολότερο να διασπασθεί ένα άτομο από το να αλλάξει μια πεποίθηση " έλεγε ο Αϊνστάιν. Πράγματι, όλοι οι άνθρωποι έχουν την τάση να αντιστέκονται στις αλλαγές και στις καινοτομίες καταναλώνοντας για αυτό ένα μέρος από την ενέργειά τους. Αυτό είναι γνωστό από παλιά. Ισχύει για όλους και ακόμη περισσότερο για τους επιστήμονες, που δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποδεχθούν τις νέες θεωρίες, επειδή αυτές θα αντιπροσωπεύουν πάντα απώλεια ισχύος, χρήματος και γοήτρου για εκείνους που αποτελούν το επιστημονικό κατεστημένο. 

Οι άμυνες του οργανισμού εξασθενούν από την μοναξιά...

b_200_150_16777215_00___images_alone.jpg

Η μοναξιά δεν είναι μόνο μια δυσάρεστη κατάσταση από ψυχολογική άποψη, αλλά επιπλέον μπορεί να κάνει κακό στο ανοσοποιητικό σύστημα, εξασθενώντας τις άμυνες του οργανισμού του μοναχικού ανθρώπου και καθιστώντας τον πιο επιρρεπή στις ασθένειες, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα. 

«Δε θα συμμετάσχω σε μια κυβέρνηση επί της θητείας της οποίας οι πολίτες υφίστανται ξυλοδαρμό από την αστυνομία»



«Δε θα συμμετάσχω σε μια κυβέρνηση επί της θητείας της οποίας οι πολίτες υφίστανται ξυλοδαρμό από την αστυνομία»,δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στο βουλγαρικό Κοινοβούλιο ανακοινώνοντας παράλληλα τη παραίτηση της κυβέρνησης.

Πλάσματα Μετέωρα



Ο καθρέφτης της ψυχής μας με άλλα μάτια Ενδεχομένως, κάποια στιγμή στη ζωή σας, θα έχετε βρεθεί μέσα σε μία πολύ κοντινή σχέση με κάποιον κι ίσως θα έχετε νιώσει ότι χάνετε κάπου τον εαυτό σας, σαν να μην μπορείτε να τον ελέγξετε, ή να τον ικανοποιήσετε.

Ίσως έχετε νιώσει ότι όλα είναι μάταια ή αντίθετα ότι όλα έχουν τεράστιο νόημα, και οι εναλλαγές ανάμεσα σε αυτά τα δύο να είναι ακαριαίες και απροειδοποίητες.

ΧΛΩΜΗ ΜΠΛΕ ΚΟΥΚΙΔΑ...Καρλ Σαγκάν

                                                    

Ο Καρλ Σαγκάν γεννήθηκε στο Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης. Οι γονείς του ήσαν εβραϊκής καταγωγής. Ο πατέρας του, Σαμ Σαγκάν, ήταν εργάτης βιοτεχνίας ένδυσης και η μητέρα του Ραχήλ Μόλυ Γκρούμπερ ήταν νοικοκυρά. Ο Σαγκάν πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο το 1955 και το μεταπτυχιακό του στη Φυσική (1956), πριν ολοκληρώσει τη διδακτορική του διατριβή (1960) στην Αστρονομία και την Αστροφυσική. Ως φοιτητής ο Σαγκάν εργάστηκε αρκετά στο εργαστήριο του γενετιστή Χέρμαν Τζόζεφ Μύλλερ.

Η Γη εκτός ελέγχου!ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


 
Όλα τα κομμάτια του παζλ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο μαγνητικός μας άξονας ακολουθεί τελευταία μια συμπεριφορά έξω απ΄ τα συνηθισμένα. Ποιες μπορεί να είναι οι γεωλογικές επιπτώσεις και ποιον ρόλο παίζει το κινεζικό «Φράγμα των Τριών Φαραγγιών»; 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 11.00 τη νύχτα, χιλιάδες μαυροπούλια άρχισαν να ... πέφτουν βροχή στις στέγες και στους δρόμους της μικρής αμερικανικής πόλης Βeebe του Αρκάνσας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ορνιθολόγοι που εξέτασαν τα πτώματα αποφάνθηκαν ότι δεν πέθαναν από δηλητηρίαση ή ασθένεια, αλλά συνεπεία της πτώσης τους. Δηλαδή, ότι τα πουλιά αυτά- που πετούν σε σμήνη- στράφηκαν όλα μαζί προς ... τη Γη! Γιατί άραγε; Τι ήταν αυτό που τα αποπροσανατόλισε τόσο, και μάλιστα νυχτιάτικα, ώστε να ορμήσουν στο ναδίρ; 

--- ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΔΥΤΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΟΥΡΙ, 1880. ---

Tο 1880, στο φύλλο του Ναture παρουσιάζεται η δεύτερη παλαιότερη αναφορά για αγρογλυφικά, από τον ερευνητή και ερασιτέχνη επιστήμονα John Rand Capron, που αναφέρει (σύμφωνα με τις γνώσεις της εποχής) ότι τα κυκλικά αποτυπώματα στους αγρούς είναι το αποτέλεσμα των έκτακτων μετεωρολογικών φαινομένων. 


ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ...... [ αλλαγή της οπτικής μας ] ΜΕΡΟΣ Β

ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ....[ 4η διάσταση... και τα φωτόνια ] ….ΜΕΡΟΣ Α

Η 4η διάσταση όπως και όλες οι υπόλοιπες  διαστάσεις είναι πλεγμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να περνούν η μια μέσα στην άλλη χωρίς να μπερδεύονται , να συνεργάζονται στη δημιουργία, και να δίνουν   << σύμπαν >>  για την έκφραση της ζωής σε όλα επίπεδα . 
Όλα αυτά τα επίπεδα των διαστάσεων βρίσκονται   παντού στη φύση και μέσα μας .

ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ....[ 4η διάσταση... και τα φωτόνια ] ….ΜΕΡΟΣ Α




Έχει ειπωθεί από πολλούς δασκάλους  του εσωτερισμού και σοφούς , ότι ένας άνθρωπος κατάλληλα και  ψυχολογικά προετοιμασμένος ,  απελευθερωμένος από τα << ψυχολογικά βαρίδια >>, ή κατά άλλους απαλλαγμένος από τα  << νοητικά σκουπίδια >> , θα μπορούσε να περάσει με το φυσικό του σώμα στην 4Η διάσταση .
Γιατί άραγε να είναι  δύσκολο να προσεγγίσουμε αυτήν την διάσταση, αφού είναι το ανώτερο μέρος του δικού μας  φυσικού κόσμου , που κινούμαστε , ζούμε , και δημιουργούμε? .

Θειϊκή Χοληστερόλη και Καρδιοπάθειες , the missing link

                                              LDL

Θα μπορούσε AYTOΣ  να είναι ο κρυφός παράγοντας πίσω από την παχυσαρκία, τις καρδιακές παθήσεις, και την χρόνια κόπωση;

Η Δρ Στέφανι Seneff είναι μια ανώτερη επιστήμονας στο ΜΙΤ και  διεξάγει  έρευνα εκεί για πάνω από τρεις δεκαετίες.
Ωστόσο, έχει επίσης ένα πτυχίο στη βιολογία από το MIT, και ένα δεύτερο στα τρόφιμα και τη διατροφή.
Συνεργάζεται  με το Ίδρυμα  Weston Α.  και θα μιλήσει το Νοέμβριο στο συνεδρίο τους στο Ντάλας , και έτσι η Δρ Ι. Seneff έχει έναν πλούτο πληροφοριών σε μια περιοχή που δεν είναι πολλοί  γνώστες, και που είναι η σημασία του θείου .

ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ




Η ασπαρτάμη σχετίζεται με λευχαιμία και λέμφωμα σε πρωτοποριακή μελέτη 

Κάθε χρόνο, οι Αμερικανοί καταναλώνουν περίπου 5.250 τόνους ασπαρτάμης συνολικά, εκ των οποίων περίπου το 86 τοις εκατό (4.500 τόνοι) είναι από την κατανάλωση των αναψυκτικών.
Τα αναψυκτικά διαίτης είναι η μεγαλύτερη διατροφική πηγή της ασπαρτάμης στις ΗΠΑ.
Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, στις αρχές του Δεκέμβρη του 2012 συνδέει την κατανάλωση της ασπαρτάμης με αυξημένο κίνδυνο λεμφώματος και λευχαιμίας.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ . ..



Λοιπόν . ..

Σου έχουν μάθει να δημιουργείς την επιλογή σου .. .
η οποία τα έχει όλα εκτός από την ίδια την Ζωή ! ! ! ...


Σου έχουν μάθει να κοιτάς,
αλλά μόνο κοιτάς . ..

Σου έχουν μάθει να μιλάς
αλλά μόνο μιλάς . ..

Άραγε τι Ονειρεύεσαι ;;;

Βία και κακομεταχείριση στην οικογένεια

Η κακομεταχείριση των παιδιών αποτελεί ένα παγκόσμιο πρόβλημα.
Από την Αρετή Γκατζέλια, Κοινωνιολόγο- Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, MSc Κλινική Ψυχολογία
Η κακομεταχείριση των παιδιών αποτελεί ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Είναι αναγκαίο οι κοινωνίες να τερματίσουν όλες τις μορφές βίας ενάντια στα παιδιά, εφόσον η ανοχή της βίας σε έναν τομέα καθιστά δύσκολη την αποφυγή της σε έναν άλλο. Η κακοποίηση παιδιών και η βία στην οικογένεια είναι ένας τρόπος που διδάσκει την κακή συμπεριφορά και τη νομιμοποίηση της βίας ως μέσο επίλυσης συγκρούσεων και επιβολής της θέλησης.

Αγχωθείτε… κάνει καλό


                               
Οι περισσότεροι από εμάς ακούνε πολύ συχνά – έως καθημερινά πλέον – τη φράση «μην αγχώνεσαι». Μια φράση που προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό, για το οποίο λέγεται. Μια φράση τόσο ενοχλητική, όσο και το ίδιο το άγχος. Μια φράση, που το άκουσμά της οδηγεί τις περισσότερες φορές σε περισσότερα συμπτώματα από το ίδιο το άγχος. Μια φράση, που ενώ ξέρουμε όλοι ότι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα τη χρησιμοποιούμε σε κάθε ευκαιρία και με μεγάλη ευκολία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα