Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΩ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ…

                                 

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ . ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ…

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΖΗΣΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ…

ΔΕΝ ΜΕ ΠΤΟΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ. ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΕΞ΄ΑΡΧΗΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΕΔΩ…

ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΩ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ…

ΘΟΛΟΣ




Αδέλφια όλο το πλανητικό σύστημα είναι ΕΜΨΥΧΟ και αυτό είναι μία παραδοχή....όπου ακριβώς η σχεδιαστική αναπαράσταση στο ΔΑΠΕΔΟ της ΘΟΛΟΥ της ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.....μας αποκαλύπτονται οι ΓΝΩΣΕΙΣ .....για το ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟ μας ΣΥΣΤΗΜΑ.
Εκεί βλέπουμε τους 7 πλανήτες που είναι εν κινήσει και σε ελλειπτική τροχιά.

Η ΘΟΛΟΣ όμως δεν διευκρινίζει πού...αλλά και σε ποιο σημείο του Ζωδιακού Κύκλου βρίσκονται τα 7 Ουράνια σώματα, με συνέπεια η σχεδιαστική αποτύπωση μας δείχνει....ότι ενδιαφέρεται μόνον για την εσωτερική ΕΝΕΡΓΕΙΑ των ΠΛΑΝΗΤΩΝ.....σε όποιο σημείο του Ουρανού κι αν βρίσκονται.

Γνωρίζουμε ότι οι Πλανήτες είναι ΕΜΨΥΧΑ Ουράνια Σώματα που επηρεάζονται αναμεταξύ των...οπότε και στον πλανήτη Γαία κατ’ επέκταση επηρεάζονται αντίστοιχα και τα Όντα τα οποία κατοικούν πάνω της.

Μετά από 148 χρόνια, o Μισισιπής επικύρωσε τελικά την 13η τροποποίηση, η οποία απαγόρευσε τη δουλεία




Η 13η Τροποποίηση του Συντάγματος, η οποία κατάργησε τη δουλεία, κυρώθηκε το 1865. Οι νομοθέτες στο Μισισιπή  όμως, έκαναν  γύρω στα 148 χρόνια για να επικυρώσουν επίσημα την τροποποίηση τον περασμένο μήνα χάρη στην ταινία ''Λίνκολν".

Γιατί κοιμόμαστε;





Οι άνθρωποι ,όπως και τα ζώα, κοιμόμαστε πάρα πολύ. Αλλά ποιος πραγματικά είναι ο λόγος για τον οποίο κοιμόμαστε; 

Πρόκειται για μια κοινή σκέψη ότι ο ύπνος είναι μια διαδικασία που στηρίζεται στην ανάκτηση ενέργειας μετά από πολλές ώρες σε εγρήγορση  και κάνοντας πολλά πράγματα που μερικές φορές μας εξαντλούν. 

Το Ανθρωποειδές που μιμείται 32 εκφράσεις του προσώπου !!

                                                     

Η ικανότητα που έχει ο άνθρωπος να δημιουργήσει κάτι που μοιάζει με τον ίδιο αν και δεν έχει τελειοποιηθεί , υπάρχει  όμως σίγουρα. Και φαίνεται ότι χρόνο με το χρόνο , έρχεται αρκετά κοντά σε τέτοια τελειότητα, μέσα από την τεχνολογία και την εφευρετικότητα που τον χαρακτηρίζει.

Η κρυφή αυτοκρατορία του Βατικανού

POPEL


Οι φωτογραφίες του έφηβου Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄ με τη στολή της ναζιστικής νεολαίας της Γερμανίας ήρθαν ξανά στην επικαιρότητα, με αφορμή την παραίτησή του. Το Βατικανό έκανε τα «στραβά μάτια» στο μαύρο παρελθόν του Πάπα, ίσως γιατί το ίδιο επένδυσε πολλά –κυριολεκτικά και μεταφορικά- στη σχέση του με τον ιταλικό φασισμό και το ναζισμό.
Κρυμμένη πίσω από μια πολύπλοκη δομή offshore εταιρειών, η «μυστική» περιουσία του Βατικανού εκτιμάται σήμερα κοντά στα 700 εκατομμύρια ευρώ. Ο λόγος της μυστικότητας είναι ότι το αρχικό κεφάλαιο έβαλε ο Μουσολίνι, όταν το 1929 έκανε μια τεράστια δωρεά στην Αγία Έδρα, για να κερδίσει την αναγνώριση του φασιστικού καθεστώτος του από τον Πάπα.

'Τρώμε με συνείδηση': Η νέα τάση στη διατροφή




Γράφει η Ντορίνα Σιαλβέρα, Msc, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Δεν πρόκειται για μία νέα δίαιτα, αλλά για μία αντί-δίαιτα! Το 'φαγητό με συνείδηση' (mindfulness eating), ουσιαστικά, έχει να κάνει με την πραγματική εμπειρία της έντασης της γεύσης της τροφής, ιδίως της απόλαυσής της.
Το πιο σημαντικό ίσως πρόβλημα, ως προς τη διατροφή, στις μέρες μας, είναι ότι δεν έχουμε συνείδηση όταν τρώμε. Τι εννοούμε… Μπορείτε να δοκιμάσετε να καταναλώσετε ένα τσίζμπεργκερ με συνείδηση, εάν το επιθυμείτε. Έτσι, απολαμβάνοντάς το περισσότερο μπορεί να αποφασίσετε στο μέσο της μερίδας σας, ότι φάγατε ήδη αρκετά και το σώμα σας δεν χρειάζεται παραπάνω. Ή ότι αυτό που χρειάζεται πραγματικά είναι λίγη σαλάτα… 

Μπορεί το κρύο και οι αλλαγές των εποχών να επηρεάσουν την αρτηριακή πίεση;




Η αρτηριακή πίεση, όπως σημειώνει ο γιατρός Sheldon G. Sheps, γενικά είναι υψηλότερη τον χειμώνα και χαμηλότερη το καλοκαίρι.
Αυτό συμβαίνει επειδή χαμηλότερες θερμοκρασίες προκαλούν συστολή των αγγείων –που αυξάνει την πίεση του αίματος επειδή χρειάζεται περισσότερη πίεση για να περάσει το αίμα από πιο στενές φλέβες και αρτηρίες.

Ο νέος ιός του αναπνευστικού μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο

Δύο μέλη μιας οικογένειας στη Βρετανία μολύνθηκαν από τον νέο ιό του αναπνευστικού, ο οποίος έως τώρα έχει μολύνει 12 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο...

                                     Article_show_shutterstock_72141592


Δύο μέλη μιας οικογένειας στη Βρετανία μολύνθηκαν από τον νέο ιό του αναπνευστικού, ο οποίος έως τώρα έχει μολύνει 12 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, κοστίζοντας τη ζωή στους πέντε από αυτούς, ανακοίνωσαν βρετανοί αξιωματούχοι. 
Οι δύο Βρετανοί κόλλησαν τον ιό από έναν συγγενή τους, ο οποίος μολύνθηκε σε ένα ταξίδι του στην Μέση Ανατολή και το Πακιστάν.
Ο άντρας αυτός μετέδωσε τον ιό στον γιο του και σε έναν ακόμα άνδρα συγγενή του.

Το Ρόδι




«Χίλιοι μύριοι καλογέροι σ' ένα ράσο τυλιγμένοι! Τι είναι;» Το ρόδι!
Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σ’ όλα τα ελληνικά σπίτια εδώ και πολλούς αιώνες, υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο σπάζοντας ένα ρόδι στο κατώφλι της πόρτας μας για καλή τύχη. Είναι επίσης συνηθισμένο δωράκι ένα μεταλλικό ρόδι με κόκκινη κορδελίτσα, για να φέρει ‘γούρι’ για τον νέο χρόνο.
Οι παραδόσεις μας περιλαμβάνουν το σπάσιμο του ροδιού και στους γάμους, για καλή τύχη, γονιμότητα και ευημερία. Πρόκειται για παράδοση που χάνεται στα βάθη της ιστορίας των Ελλήνων, αλλά και άλλων αρχαίων λαών. 
 Σύμφωνα με την ιστορία, η ροδιά είναι ένα από τα αρχαιότερα καλλιεργήσιμα δέντρα. Η ιστορία της ξεκινά από τουλάχιστον το 4000 π.Χ. στην εύφορη Μεσοποταμία. Ο μύθος λέει ότι την προσέφερε στους ανθρώπους η Θεά της γονιμότητας Ίσταρ. Προφανώς, κάπως έτσι ξεκίνησε η συσχέτιση του ροδιού με την γονιμότητα.
Αργότερα, η καλλιέργεια της ροδιάς ταξίδεψε μέχρι την Ασία και φυσικά εξαπλώθηκε και στην Μεσόγειο. Εδώ, ο μύθος λέει ότι την έφερε η γήινη Μητέρα-Θεά Κυβέλη.

Το Μυστήριο του Ακέφαλου Αγγέλου

                                                             


Το 1915, και εντελώς τυχαία, ανακαλύφτηκε στην περιοχή Porta Maggiore στην Ρώμη, ένα από τα πιο παράξενα κτίρια του κόσμου – μια υπόγεια τρίκλητη βασιλική χτισμένη από τους Νεοπυθαγόρειους του 1ου αιώνα, ως χώρος συνάθροισης και μυήσεων.
Σήμερα κανείς δεν επιτρέπετε να επισκεφτεί το μέρος που παραμένει σφραγισμένο από την αρχαιολογική υπηρεσία, ενώ οι έρευνες που έχουν γίνει στον χώρο, είναι ελάχιστες.
Γεγονός όμως είναι πως ο αρχαίος αυτός ναός ξεχωρίζει για τρεις τουλάχιστον λόγους

Γιατί Κάποιοι Αποθήκευσαν το Μέλλον μας στα Έγκατα της Γης;


Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem έλεγαν οι αλχημιστές και μ’ αυτό εννοούσαν την ενδοψυχική αναζήτηση του Μυστικού Ήλιου, του εσωτερικού Δράκου, της μεταμορφωτικής δύναμης και της ύστατης αλήθειας που κρύβει ο κάθε άνθρωπος μέσα του.
Σήμερα, οι ίδιες αυτές κουβέντες επιστρέφουν στην σκέψη μου όταν έπεσε στην προσοχή μου μια ενδιαφέρουσα είδηση – πως το ψηφιακό μας γονιδίωμα αποθηκεύτηκε σε μυστικό υπόγειο οχυρό, βαθιά κάτω από τις Άλπεις ώστε αν μια μέρα οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη εξαφανιστούν, αυτοί που θα έρθουν μετά από εμάς, να ανακαλύψουν ένα μοναδικό θησαυρό κρυμμένο στα έγκατα της γης.

Τι Σημαίνει Αμαρτία στον Νέο Αιώνα;

                                                 


«Η λέξη της Αμαρτίας είναι Περιορισμός» είναι γραμμένο στο Βιβλίο του Νόμου(Liber Al vel Legis) που παραδόθηκε στον Άλιστερ Κρόουλυ το 1904, και με την πρόταση αυτή (Liber Al I:41) επαναπροσδιορίζεται η έννοια της αμαρτίας στον Νέο Αιώνα του Παιδιού.
Τι ακριβώς σημαίνει όμως;
Η αγγλική λέξη για την αμαρτία (sin) σχετίζεται με το λατινικό sons που σημαίνει ενοχή. Αντίθετα, η ελληνική λέξη δηλώνει την αστοχία, την αποτυχία πχ. του τοξοβόλου να χτυπήσει τον στόχο του. Έννοια ακριβώς ίδια με αυτή του εβραϊκού hata που συναντάμε στους Ψαλμούς, την οποία οι Εβδομήκοντα ορθά μετέφρασαν ως αμαρτάνω.

Οι 11 κανόνες της Μαγείας



Στα ξενόγλωσσα βιβλία που διάβασα παρατήρησα ότι σε μερικά εμφανίζονται αυτοί οι 11 κανόνες γι αυτό και είπα να τους αναφέρω
1. Η Μαγεία είναι αληθινή
2. Γνώρισε τον εαυτό σου
3. Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος.

Απορρυπαντικά...κάντο μόνος σου!


                                                 

Ένα καθαριστικό γενικής χρήσης
Διαλύστε σε 4 λίτρα ζεστό νερό 50 ml αμμωνία, 50 ml ξύδι και 115 ml μαγειρική σόδα (ένα κουταλάκι του γλυκού αντιστοιχεί σε 5 ml και ένα νεροπότηρο σε 200 ml).
Προσθέστε, εφόσον το επιθυμείτε, λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα για να καλύψει τις άλλες μυρωδιές και να αρωματίσει το χώρο σας. Αυτό το διάλυμα είναι αποτελεσματικό και ασφαλές για όλες τις επιφάνειες και μπορεί να ξεπλυθεί με νερό. Για ένα ισχυρότερο απορρυπαντικό ή για να απομακρύνουμε κερί από επιφάνειες, διπλασιάζουμε τις ποσότητες όλων των συστατικών, εκτός φυσικά από το νερό. Προσοχή! Σε καμία περίπτωση μη ρίξετε χλωριωμένα λευκαντικά σε αυτό το μίγμα. Η ανάμιξη χλωρίου και αμμωνίας προκαλεί την έκλυση τοξικών αερίων.

Και όμως κτύπησαν τον μετεωρίτη..ή ότι ήταν αυτό τέλος πάντων! - Βίντεο



ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΟΠΛΑ;
Εκτός από τις αρχικές αναφορές ότι η ρωσική στρατηγική αεράμυνα κατέστρεψε τον μετεωρίτη στα Ουράλια τώρα έρχεται και ένα ενδιαφέρον οπτικό υλικό για να ενισχύσει την άποψη ότι κάτι κτύπησε τον μετεωρίτη του Chelyabinsk.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα