Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο πραγματικός διάλογος Λιάπη - τροχονόμου


Επειδή βαριέμαι να γκουγκλάρω, θα βάλω σε λειτουργία τη μνήμη μου για να σας γράψω αυτό που θέλω: Υπάρχει μια ταινία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που είναι καπετάνιος και βρίσκει στο ψυγείο του πλοίου του τη Μάρω Κοντού. Σ’αυτή την ταινία έχει αδερφή την… εθνική μας στρίγγλα, τη μοναδική Τασώ Καββαδία. Η Τασώ έχει αν θυμάμαι καλά μια κόρη, την οποία προξενεύει με έναν τύπο που είναι ο ορισμός του χλεχλέ.

Ο χαρτογιακάς αυτός είναι φτυστός ο Σταϊκούρας. Και χθες που κοιτούσα τον Μισέλ Λιάπης, παρατήρησα πως υπάρχουν αρκετές ομοιότητες και μ’αυτόν. Ο Μισέλ, γνωστός πιο πολύ για τη συγγένειά του με το Καραμανλέικο, είναι ένας πρόσχαρος, υπερευγενικός, χωρίς ίχνος σκληράδας πάνω του, ζαμάν φου τύπος που υποθέτω δεν έχει δουλέψει ποτέ (έστω σοβαρά) στη ζωή του.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών πιάστηκε χωρίς δίπλωμα, χωρίς άδεια και με πλαστές πινακίδες στο πανάκριβο αμάξι του. Και είπε μάλιστα πως είναι αυτοσχέδιες για να βγαίνει βόλτες και ότι του έσβησε η μπαταρία και πήγε να την αλλάξει κτλ. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» όπως θα καταλάβατε ήταν κοντά στο περιστατικό και κατέγραψε τον πραγματικό διάλογο (βασισμένο σε παλιό γνωστό και τελείως καμένο ανεκδοτάκι που αγαπάω): 






Mediasoup

saktsak

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα