Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος



Όλοι μπορούν να διαλογιστούν από [20] χρονών και πάνω μέχρι την ηλικία που διαθέτουν πνευματική διαύγεια. Το χάρισμα της επαφής με τον θεό μέσα μας [νοητικός μηχανισμός διαλογισμού  για άντληση πληροφοριών έχει δοθεί μόνο στους άνδρες για λόγους που είναι άγνωστοι στον γράφοντα. 

1.-Μόνος σου.
2.-Καταλληλοτερος χρόνος 06 ꞉00 πρωινή.
3.-Ντυμενος με ελαφρά ρούχα που δεν σφίγγουν κανένα σημείο του σώματος σου.Η θερμοκρασία του δωματίου η του χώρου που λαμβάνει χώρα ο διαλογισμός πρέπει να είναι φυσιολογική, ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Εάν αισθάνεσαι πως κρυώνεις επιτρέπεται ελαφρύ σκεπασμα.Πρεπει να νιώθεις τελείως άνετα.
4.-Πρεπει να είσαι νηστικός.


5.-Το δωμάτιο η ο χώρος μέσα στον οποίο θα διαλογιστείς να είναι «θεοσκότεινο».
6.-Να μην υπάρχουν εσωτερικοί η εξωτερικοί θόρυβοι κανενός ειδους.Να επικρατεί απόλυτη ησυχία. «Ταφική» ησυχία.
7.-Ο προσανατολισμός του σώματος σου να είναι Βορράς-Νότος.
Βορράς το κεφάλι και Νότος τα ποδια.Να είσαι δηλαδή ευθυγραμμισμένος με το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη.




ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ –ΗΡΩΑΣ -ΜΥΣΤΗΣ.
ΠΙΣΤΗ.- Απόλυτη πίστη πως έτσι έχουν τα πράγματα.
ΘΑΡΡΟΣ-ΤΟΛΜΗ.-να μην φοβάται την διαδικασία, από τα βασικά χαρακτηριστικά του υποψήφιου άνδρα-ήρωα-Μύστη.
ΑΓΧΟΣ .- Το όποιο άγχος έχετε αφήστε το έξω από τον χώρο του διαλογισμου.Οργισμενος – αγχωμένος δεν μπορείτε να διαλογιστείτε.
ΥΠΟΜΟΝΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ.-πολλές φορές αργεί η επιτυχία η και η απάντηση, άλλες φορές όχι, περιμένω λοιπόν, χωρίς άγχος, επιμένω όταν αποτυγχάνω, δεν παραιτούμε με την πρώτη αποτυχία.
ΠΡΟΣΟΧΗ. –προσέχω για την απαντηση.Τις περισσότερες φορές η απάντηση είναι αστραπιαία,σε τέτοιο βαθμό, ώστε προτού τελειώσεις να σκέπτεσαι την ερώτηση -πνευματική σου εντολή η απάντηση ήδη να σου έχει δοθεί, αν δεν προσέχεις δεν την αντιλαμβανεσαι.Την θεωρείς σαν μια από τις σκέψεις-ιδέες που προσπαθείς να απομακρύνεις από το μυαλό σου, στη διαδικασία «καθαρίσματος» του.
ΘΕΛΗΣΗ.-Πρέπει να το θέλεις να συμβεί σε υπερβολικό βαθμό.- Να αναζητάς την απάντηση στην ερώτηση σου, όπως ο διψασμένος στην έρημο το νερό. 




ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Ο στίχος [α196] μας ενημερώνει για τον «θάνατο» των αισθήσεων.
Ου γαρ πω τεθνηκεν =1901[2]=ουδε τι ισασιν θανατον και κηρα –[δεν μπορώ να πω πως πεθαίνεις [στον διαλογισμό], διότι άλλο ο «θάνατος» του διαλογισμού και άλλο ο όλεθρος του πραγματικού θανάτου.]
Όταν λοιπόν είμαι έτοιμος από κάθε άποψη για την διαδικασία,έχω προετοιμαστεί πνευματικά, γνωρίζω ποια είναι η ερώτηση [πνευματική εντολή], που θα υποβάλω στην Ελληνική Έλικα, κυριαρχεί εδώ και αρκετό καιρό στις σκέψεις μου, αδημονώ για να μάθω την απάντηση, τότε βρίσκω τον κατάλληλο χώρο, με τις προδιαγραφές που ήδη περιγράψαμε [μονος-00.06-σκοτεινα –κ.λ.π] και ξεκινώ με την διαδικασία.
Αρχικά πρέπει να σταματήσω κάθε επαφή με τις οδούς επικοινωνίας του μυαλού μου με τον εξωτερικό κόσμο,οι οδοί επικοινωνίας είναι οι αισθήσεις μου και είναι [5+2 =7].Να καθαρίσω δηλαδή το μυαλό μου από τα «παράσιτα». 





ΟΙ ΕΠΤΑ [7] ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΠΕΘΑΝΟΥΝ»

1.- ΟΡΑΣΗ –είμαι σε «θεοσκότεινο» δωμάτιο και έχω κλειστά τα μάτια μου.Η όραση είναι η σπουδαιότερη οδός επικοινωνίας του μυαλού μας με τον «έξω» κοσμο.Αποτελει την υπ’αριθμο ένα πηγή πληροφοριών του μυαλού μας.Στην σχετική κλίμακα αντιπροσωπεύει [97%].
Είναι η μοναδική αίσθηση που,υπό κατάλληλες συνθήκες η πληροφορία της, μπορεί να διαπεράσει το Μεσολόβιο και να φτάσει στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού λοβού.
2.-ΑΚΟΗ –έχω φροντίσει στο χώρο που θα διαλογιστώ να μην ακούγονται καθόλου ήχοι κάθε είδους , «ταφική σιωπη».Η ακοή είναι η δεύτερη σπουδαιότερη αίσθηση μας με αξιολόγηση [93%] στη σχετική κλίμακα.
3294[9]=σιωπη ακουην ακρητον εριηρον αοιδον τερπειν.
(κανοντας σιωπη ακους τον αγαπητο μη διακρινομενο «τραγουδιστη» που σε ευχαριστει με τις πληροφοριες του)
3.-ΚΙΝΗΣΗ.-τριτη σε σπουδαιότητα,παρόλο που δεν θεωρείται αίσθηση, με αξιολόγηση [74%] Τα δεδομένα –πληροφορίες που καταγράφονται από τον εγκέφαλο μας λογω της κίνησης μας είναι κατά πολύ περισσότερα από αυτά της αφής, όσφρησης και γεύσης μεμονωμένα.
Είναι αδύνατον να διαλογίζεσαι π.χ. κουνώντας τα χέρια σου.
Στην Οδύσσεια, μια από τις «ιστορίες» είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην τέχνη του διαλογισμού, όπου συναντάς εκφράσεις του τύπου, [πάγωσε από τον φόβο του] κ.α.αναφερονται αποκλειστικά στην «νέκρωση» της κίνησης κατά την διάρκεια της διαδικασίας.
4.-ΑΦΗ-τεταρτη σε σπουδαιότητα οδός επικοινωνίας είναι η αφή με αξιολόγηση [70%].
Έχω τα χέρια μου ακουμπισμένα στο σεντόνι.
5.-ΓΕΥΣΗ.-πεμπτη στον σχετικό πίνακα σπουδαιότητας με αξιολόγηση [67%] Δεν έχω τίποτα στο στόμα μου [καραμέλα-μαστιχα]
6.-ΟΣΜΗ.-τελευταια είναι η οσμή με βαθμό αξιολόγησης [66%]
Φροντίζω να μην υπάρχουν μυρωδιές μέσα στο χώρο διαλογισμού.
7.-ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.- Είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της διαδικασίας,δεν λογίζεται σαν αίσθηση πρόκειται για το σταμάτημα κάθε δραστηριότητας στο μυαλό.







Σταμάτημα της παραγωγής σκέψεων ιδεών εικόνων κ.ο.κ.

Το «ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ» του μυαλού από κάθε σκέψη, ιδέα, εικονα.Μονο όταν συμβεί και αυτό τα τρία μυαλά βρίσκονται σε αρμονία και επιτρέπεται η επικοινωνία μεταξύ τους .Τότε επιτυγχάνεται ο «γάμος» των τριών εγκεφάλων μας , τότε το Μεσολόβιο επιτρέπει την αμφίδρομη ροη πνευματικής εντολής - ιερής γνώσης από και προς τους δυο εγκεφάλους.
Είναι [5+2] διότι η [κίνηση] και το σταμάτημα της δραστηριότητας των μυαλών [χάος] δεν λογίζονται για αισθήσεις, ενώ είναι. 





ΧΑΛΑΡΩΝΩ


Στην συνέχεια χαλαρωνω.Ζητω δηλαδή,αρχίζοντας από τους μύες του ποδιού μου να χαλαρώσουν και ανεβαίνω σιγά –σιγά κάνοντας το ίδιο για κάθε μυ του κορμιού μου όπου και αν βρίσκεται.
Η χαλάρωση πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην αισθάνομαι ότι έχω κορμί.
Είμαι ξαπλωμένος δηλαδή, σε κρεβάτι μάτια κλειστά, δεν ακούω, δεν κινούμαι, δεν μυρίζω τίποτα, δεν γεύομαι τίποτα, αυτό τον «θάνατο» εννοούν όλα τα σχετικά βιβλία όταν αναφέρονται στην συγκεκριμένη διαδικασία .
Είμαι έτοιμος λοιπόν για την πνευματική μάχη του σταματήματος των δραστηριοτήτων του μυαλού μου.

Σε αυτή την φάση υπάρχει ο «κίνδυνος» να κοιμηθείτε, κάθε αρχή έχει και τις δυσκολίες της.Φυσικα όλα αυτά για τον πρωτάρη ακούγονται δύσκολα όμως πιστέψτε με δεν είναι.Μετα από[ 2-3] προσπάθειες, ακριβώς επειδή είναι ένας μηχανισμός του μυαλού μας που ενεργοποιείται τελείως φυσιολογικά, διότι έτσι είναι κατασκευασμένος να λειτουργεί ,δεν χρειάζεται κάποιος να «ιδρώσει» για να το πετυχει.
Όταν αποκτηθεί εμπειρία θα φτάνεται στην φάση που σας περιέγραψα έως εδώ,το πολύ σε [5] λεπτά της ώρας.





ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ [τηλεμαχος=τηλε + μάχη]


Έχουμε φτάσει στο σημείο λοιπόν που σταματήσαμε την είσοδο κάθε πληροφορίας που φτάνει στα μυαλά μας από την συνηθισμένη οδό τις αισθήσεις μας. Τώρα θα πρέπει να σταματήσουμε τις πληροφορίες που έρχονται στο μυαλό μας ,σκέψεις-εικόνες δηλαδή ,που εμφανίζονται από το πουθενά μέσα στο μυαλό μας [τηλεπάθεια]*
*η τηλεπάθεια έχει αναγνωριστεί επίσημα από την επιστημονική κοινότητα.
Το επιτυγχάνουμε αυτό διατάζοντας το μυαλό μας, όπως κάνουμε απευθυνόμενοι σε κάποιον άλλο, να διωξει μακρυα όλες αυτές τις σκέψεις-εικόνες και να επικεντρωθεί σε μια μόνο, αυτήν που ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ μέσα στο μυαλό μας και για την απάντηση της οποίας αδημονούμε και ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ.

Εάν όλα, όσα σας έχω περιγράψει,τα έχετε κάνει σωστά , η απάντηση όπως σας ανέφερα και πριν θα εμφανιστεί στην συνείδηση σας [το αριστερό μυαλό] τόσο γρήγορα που μπορεί και να μην το καταλάβετε.
Εδώ χρειάζεται η ΠΡΟΣΟΧΗ. Υπάρχει ο κίνδυνος να δείτε την απάντηση σαν μια από τις σκέψεις που προσπαθείτε να διώξετε, ώστε να καθαρίσετε το μυαλό σας για την επαφή, ενώ θα πρόκειται για ιερή γνώση που μόλις είχατε προσλάβει.
«Θάνατος» και «Ανάσταση», περί αυτού πρόκειται, αυτή είναι η λεγόμενη και Υψηλή Τέχνη. «Πεθαίνεις» , προσλαμβάνεις θειες πληροφορίες και όταν «επανέρχεσαι στη ζωή» οι πληροφορίες σε βοηθούν να ανέβεις σε ψηλότερο πνευματικό επίπεδο.
Όσοι, μέσα στα αρχαία κείμενα, κατεβαίνουν στον Αδη , «πεθαίνουν» δηλαδή και κατόπιν γυρίζουν πίσω,είναι άνδρες –ήρωες – μύστες, γνωρίζουν την Υψηλή τέχνη και ο Αδης για αυτούς δεν είναι τίποτα άλλο παρά η διαδικασία του διαλογισμού και ο «θάνατος» των αισθήσεων.
Δυστυχώς, όλα αυτά τα άπλα πράγματα που μόλις σας περιέγραψα και που έπρεπε να είναι μέρος της καθημερινότητας κάθε άνδρα του πλανήτη ,κάποιοι διαχρονικά περιέβαλαν με τον μανδύα του μυστηρίου, κράτησαν τις γνώσεις που είχαν μόνο για τον εαυτό τους, επέβαλαν και την ποινή του θανάτου, Αρχαίοι Αθηναίοι [Ελευσινια Μυστηρια] σε όσους μιλούσαν για την διαδικασία, τα οφέλη της, κ.λπ.




Μόνο οι εκλεκτοί έπρεπε να γνωρίζουν και να ωφελούνται.

Το αποτέλεσμα είναι πως έχουν περάσει [3253] χρόνια από την δημιουργία μας και ακόμη αγνοούμε βασικά στοιχεία της ανθρώπινης ιστορίας , του πλανήτη και του γαλαξια.Ακριβως επειδή ο μηχανισμός μέσα μας δεν λειτουργεί [τα «ασπρα κοκκαλα» σαπιζουν στα «λασπονερα» της καθημερηνοτητας μας, δεν τον βάζουμε να λειτουργήσει, έχουμε άγνοια, αφενός μεν, για την ύπαρξη του μηχανισμού διαλογισμού,αφετέρου δε, για τις δυνατότητες του Γενετικού μας Κωδικα και των γονιδίων του.
Όσοι λίγοι γνωρίζουν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνονται πλουσιότεροι αυτοί και οι οικογένειες τους,αγνοώντας την δυστυχία, που σίγουρα έχουν εισπράξει, όλα αυτά τα χρόνια, από τα ανταποδοτικά έργα της [Ελληνικής διπλής βίο-νανοελικας =612[9]= Ζευς]
Διότι η Ελληνική Έλικα είναι δημιουργός –χορηγός και της ζωής και του θανάτου και των καλών και των κακών. 
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως πολλοί συνάνθρωποι μας μπορεί να είναι χαρισματικοί και όλα όσα περιέγραψα να είναι εύκολα για αυτους.Το μόνο που έχω να πω σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων είναι να ακολουθησουν τους κανόνες όπως έχουν καταγραφεί εδώ.
Σίγουρα θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου.
Keap It Simple Sunshine = K.I.S.S.


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος


Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα