Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

...μια άλλη προσέγγιση ...για να δεις πόσο μοναδικός είσαι !



... Και ήταν το πρωί , όταν ο Θεός στάθηκε μπροστά στα δώδεκα παιδιά του και σε κάθε ένα από αυτά φύτεψε το σπόρο της ανθρώπινης ζωής . Ένα-ένα κάθε παιδί έκανε ένα βήμα μπροστά για να λάβει το δώρο του.

Σε σένα Κριέ, δίνω το σπόρο μου , πρώτον, για να μπορείς να έχεις την τιμή της φύτευσης . Για κάθε σπόρο που φυτεύεις ένα εκατομμύριο και περισσότεροι θα πολλαπλασιαστούν στο χέρι σου . Δεν θα έχεις το χρόνο να δεις το σπόρο να μεγαλώνει γιατί θα δημιουργηθούν περισσότερα φυτά απ' ότι πρέπει να φυτευτούν . Θα είσαι αυτός που θα καλλιεργήσει το έδαφος στα μυαλά των ανθρώπων με την Ιδέα μου . Αλλά δεν είναι δουλειά σου να θρέψεις την ιδέα ούτε να την αμφισβητήσεις . Η ζωή σου είναι η δράση και η μόνη δράση που σου αναθέτω είναι να αρχίσεις να καλλιεργείς στους ανθρώπους την επίγνωση της δημιουργίας μου . Για την καλή δουλειά σου θα σας δώσω την αρετή της αυτοεκτίμησης .

Ο Κριός αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του...


Σε σένα Ταύρε , δίνω τη δύναμη για την κατασκευή του σπόρου σε μορφή. Η δουλειά σου είναι μεγάλη και απαιτεί υπομονή για να μπορείς να ολοκληρώσεις όλα αυτά που έχεις αρχίσει....οι σπόροι δε θα πρέπει να πάνε χαμένοι στον αέρα . Δεν είναι δουλειά σου να αμφισβητήσεις ούτε να αλλάξεις γνώμη στη μέση , ούτε να εξαρτάσαι από άλλους για ό, τι σου ζητώ να κάνεις . Γι 'αυτό μπορώ να σου δώσω το δώρο της Δύναμης . Χρησιμοποιήστε το με σύνεση .

Ο Ταύρος αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του...

Σε σένα Δίδυμε, δίνω τις ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις , έτσι ώστε να μπορείς να φέρεις σε όλους την κατανόηση του τι ο άνθρωπος βλέπει γύρω του . Ποτέ δεν θα ξέρεις γιατί οι άνθρωποι μιλάνε ή ακούνε , αλλά στην προσπάθειά σου για την απάντηση , θα βρεις το δώρο μου της Γνώσης .

Και ο Δίδυμος αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του...

Σε σένα Καρκίνε σου παραδίδω το έργο της διδασκαλίας των ανθρώπων για το συναίσθημα . Η Ιδέα μου για σένα είναι να τους προκαλέσεις το γέλιο και τα δάκρυα , έτσι ώστε όλοι να αναπτύξουν την πληρότητα στο εσωτερικό τους . Γι 'αυτό μπορώ να σου δώσω το δώρο της οικογένειας , εκεί η πληρότητα σου μπορεί να πολλαπλασιαστεί.

Και ο Καρκίνος αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του.

Σε σένα Λέων αναθέτω να εμφανίσεις τη Δημιουργία μου σε όλο της το μεγαλείο,στον κόσμο . Αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός με την υπερηφάνεια και να θυμάσαι πάντα ότι είναι η δημιουργία μου , όχι δική σου . Αν το ξεχάσεις αυτό, οι άνθρωποι θα σε περιφρονούν. Υπάρχει μεγάλη χαρά στην εργασία που σου δίνω, αν το κάνεις καλά. Γι 'αυτό θα έχεις το δώρο της Τιμής .

Και ο Λέων αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του.

Σε σένα Παρθένε, ζητώ να εξετάσεις τι έχει κάνει ο άνθρωπος με τη Δημιουργία μου . Θα εξετάζεις τους τρόπους τους αυστηρά και θα τους υπενθυμίζεις τα λάθη τους, έτσι ώστε μέσα από εσένα η Δημιουργία μου να μπορεί να τελειοποιηθεί . Για να γίνει αυτό μπορώ να σου δώσω το δώρο της καθαρότητα της σκέψης .

Και ο Παρθένος αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του.

Σε σένα Ζυγέ, δίνω την αποστολή της υπηρεσίας , ότι ο άνθρωπος πρέπει να λαμβάνει υπόψη του και να σκέφτεται και τα καθήκοντά του προς τους άλλους . Ότι μπορεί να μάθει τη συνεργασία και την υποστήριξη. Θα σε βάλω παντού όπου υπάρχει διχόνοια , και για τις προσπάθειές σου θα σου δώσω το δώρο της αγάπης .

Και ο Ζυγός αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του...

Σε σένα Σκορπιέ, δίνω ένα πολύ δύσκολο έργο . Θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις τα μυαλά των ανθρώπων , αλλά δεν σου επιτρέπω να μιλήσεις για το τι μπορεί να έχεις μάθει . Πολλές φορές θα είσαι πικραμένος από αυτό που βλέπεις , και στον πόνο σου, θα στραφείς μακριά από μένα , αλλά η αποστροφή σου στην Ιδέα μου είναι που προκαλεί τον πόνο σου . Θα γνωρίσεις τόσο πολύ τον άνθρωπο μέσα σου με ζωικά ένστικτα που θα παλεύεις με αυτά τα ζωώδη ένστικτα μέσα σου και θα χάσεις το δρόμο σου.Αλλά όταν τελικά έρθεις πίσω σε μένα , Σκορπιέ , έχω για σένα το υπέρτατο δώρο του σκοπού .

Και ο Σκορπιός αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του...

Σε σένα Τοξότη, σου αναθέτω να κάνεις τους ανθρώπους να γελούν, να νιώθουν χαρά γιατί στην παρανόησή τους στην Ιδέα μου έχουν γίνει πικρόχολοι. Μέσα από τη χαρά, θα δώσεις ελπίδα στους ανθρώπους και μέσα από την ελπίδα θα με ξαναβρούν.Θα αγγίξεις πολλές ψυχές , αλλά μόνο για μια στιγμή και θα νιώθεις την ανησυχία σε κάθε ζωή που αγγίζεις. Σε σένα Τοξότη δίνω το δώρο της αφθονίας που μπορείς να την εξαπλώσεις τόσο πολύ και τόσο μακριά ώστε να φθάσει ακόμα και στις γωνιές του σκοταδιού και να το φέρεις στο φως.

Και ο Τοξότης αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του...

Σε σένα Αιγόκερε , αναθέτω το μόχθο, που μπορεί να διδάξει τους ανθρώπους να εργάζονται . Ο στόχος σου δεν θα είναι εύκολος για σένα, θα νιώσεις όλους τους κόπους του ανθρώπου στους ώμους σου. Το δώρο σου είναι η ευθύνη του ανθρώπου στα χέρια σου .

Και ο Αιγόκερος αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του...

Σε σένα Υδροχόε δίνω το θέμα του μέλλοντος για να μπορεί ο άνθρωπος να δει άλλες δυνατότητες . Θα έχεις τον πόνο της μοναξιάς γιατί δεν σου επιτρέπω να προσωποποιήσεις την αγάπη μου . Αλλά επειδή θα βοηθήσεις τον άνθρωπο να δει τις νέες δυνατότητες , σου δίνω το δώρο της ελευθερίας , έτσι ώστε να μπορείς να συνεχίσεις να υπηρετείς την ανθρωπότητα όποτε χρειάζεται.

Και ο Υδροχόος αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του...

Σε σένα , Ιχθύ δίνω το πιο δύσκολο έργο απ 'όλα . Σου ζητώ να εισπράξεις όλη τη θλίψη του ανθρώπου και να την επιστρέψεις σε μένα . Τα δάκρυά σου να είναι τελικά τα δάκρυα μου . Θα μάθεις στους ανθρώπους τη Συμπόνοια.Θα είσαι ο μόνος από τα δώδεκα παιδιά μου που θα μπορεί να με καταλάβει . Αλλά αυτό το δώρο της κατανόησης είναι μόνο για σένα Ιχθύ, γιατί όταν προσπαθήσεις να το μάθεις στον άνθρωπο δε θα σε ακούσει.

Και ο Ιχθύς αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του...

....Τότε ο Θεός είπε : Όλοι τώρα είστε ένα μέρος της Ιδέας μου



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα