Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Κύκλος αίματος με πολλούς διάσημους νεκρούς άνοιξε στο Χόλυγουντ μετά το θάνατο του Πολ Γουόκερ

1453490_663600743671110_1761570676_n
Σε μάστιγα «τραγικής ειρωνείας» έχουν εξελιχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι θάνατοι δημοφιλών ηθοποιών στο Χόλυγουντ, ενώ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί πλέον ολόκληρη η πολιτεία της Καλιφόρνια.
Το νήμα του κακού που βύθισε την πόλη του Λος Άντζελες στο πένθος ξετυλίχθηκε την Παρασκευή το απόγευμα όταν το πολλά υποσχόμενο αστέρι της σειράς ταινιών «Μαχητές των Δρόμων»,  Πολ Γουόκερ, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε δέντρο και κατόπιν τυλίχθηκε στις φλόγες στην περιοχή Σάντα Κλαρίτα.

Λίγες μόλις ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου,  έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως ο αγαπημένος του κοινού, πρωταγωνιστής Τόμπι Μαγκουάιρ βρέθηκε νεκρός στη βίλα του στην περιοχή της Σάντα Μόνικα. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, λίγα λεπτά μετά τη νεκροψία, έδειξαν ότι ο άτυχος 38χρονος κατέληξε μετά από τσίμπημα δηλητηριώδους αράχνης.
Ο κύκλος του θανάτου συνεχίστηκε το πρωί της Κυριακής όταν ο 24χρονος Τζέιμς, υπάλληλος σε πασίγνωστο πολυτελές ξενοδοχείο της Καλιφόρνια, βρήκε τα πτώματα των Μπράντλεϊ Κούπερ και Ζακ Γαλιφιανάκη δίπλα σε ένα βουνό από χάπια και άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών. Το ιατροδικαστικό πόρισμα έκανε λόγο για «υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η οποία απέβη τοξική», αφήνοντας ωστόσο ερωτηματικά να πλανώνται μιας και η συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα τους ήταν χαμηλή και σε τέτοιες ποσότητες  προκαλεί σπάνια το θάνατο.
Το «κερασάκι στη τούρτα» των θανάτων μπήκε τη Δευτέρα το απόγευμα, όταν λεωφορείο που έκανε τη δρομολόγιο Χάιλαντ Παρκ – Πασαντίνα ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα να  παρασύρει και να σκοτώσει τον 49χρονο σούπερ σταρ Κιάνου Ριβς.
Ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Τζέρι Μπράουν κήρυξε αμέσως ολόκληρη την πολιτεία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ ο προκάτοχός του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία συμβουλεύει όλους τους ηθοποιούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις.
Πολλοί σημαντικοί αλλά και λιγότερο γνωστοί ηθοποιοί και συντελεστές της πρωτεύουσας της κινηματογραφικής βιομηχανίας έχουν ήδη οδηγηθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε ειδικά διαμορφωμένο φρούριο στην περιοχή της Βένις Μπιτς, ενώ σε ειδικούς θαλάμους σε κατάσταση απομόνωσης βρίσκονται οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές των ταινιών «Σε Βλέπω» και «Βλέπω Το Θάνατο Σου».

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα