Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Στο διάστημα πριν τη γέννηση




Μια ιστορία φανταστική αλλά και πραγματική συνάμα. 
Στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στους δυο κόσμους, βρίσκομαι σε μια σχετικά φιλική, αλλά και έντονη συζήτηση με τους συμβούλους μου. Υπάρχουν 24 από αυτούς. Στην προσωπική μου ομάδα υπάρχουν 17 που με πλαισιώνουν. 


-Τζάνους, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι πάρα πολύ. Γνωρίζω την καρδιά και το θάρρος σου, τον αγωνιστικό σου πνεύμα και τη δύναμη της ψυχής σου. Όμως σε προειδοποιώ ότι αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ό, τι μπορείς να αντέξεις. Ήταν ο Ζερμαίν που μίλησε.

Πριν ο Τζάνους μπορέσει να αποκριθεί, ο Ραφαήλ λέει:
«Τζάνους, θυμάσαι καλά την εμπειρία σου ως Τζην, πώς κάηκε στην πυρά; Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι όταν ενσαρκωθείς, οι φόβοι της δεν θα έχουν το πάνω χέρι και δεν θα σε σταματήσουν από την αποστολή σου!»

Τα μέλη του Συμβουλίου μιλάνε με όλους. Είναι σπάνιο πριν από μια προετοιμασία για την επόμενη ενσάρκωση να διαφωνήσεις πραγματικά μαζί τους για τις δυσκολίες της ζωής που επιθυμείς να ζήσεις. Για τα μαθήματα που θα πάρεις.
Στο τέλος ο Τζάνους φτάνει στα άκρα. Το συμβούλιο είναι ανένδοτο. Πρέπει να τους κάνει να συμφωνήσουν γι’ αυτό τους πιέζει.
«Παρακαλώ, ακούστε με. Ξέρω ότι μπορεί να αποτύχω. Ξέρω επίσης ότι πρέπει να προσπαθήσω. Οι προσωπικοί μου σύμβουλοι και άλλοι σύμβουλοι ακόμα, συμφώνησαν να πάω στη Γη σε τρία κύματα που θα συμβούν το 1939, το 40 και το 41. Αυτό έχει ήδη συμφωνηθεί και μια Νέα Χάρη θα χορηγηθεί στους ανθρώπους. Ξέρω ότι η Γη περιβάλλεται από ένα στρώμα πολύ σκοτεινής ενέργειας. Πολλοί θα υποφέρουν και πολλοί θα πεθάνουν τα επόμενα χρόνια στη γη. Όταν πάω (1939) θέλω να είμαι αληθινός προς εκείνους τους οποίους θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Πρέπει να βιώσω ντροπή, αγωνία, σύγχυση, εγκατάλειψη, έλλειψη εμπιστοσύνης, για να πω σε έναν άλλο άνθρωπο, ‘έχω βρεθεί εκεί και έχω κάνει αυτό…’ Δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι αληθινός; Δεν θα πάω μόνος. Ποτέ δεν το κάνω. Θα μπω ως σύνθεση πολλών ψυχικών Ενεργειών. Θα είμαι εξοπλισμένος με πολλά από τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους. Θέλω να βιώσω όσο πιο πολύ Σκοτάδι θα είμαι σε θέση ν’ αντέξω. Θα είμαι ένας κυνηγός μαύρης ενέργειας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος οι Αθάνατοι να λάβουν σάρκα. Πρέπει να το κάνουμε αν είναι η Γη να επιβιώσει. Μερικοί από εμάς δεν θα τα καταφέρουν να επιβιώσουν ούτε καν τη διαδικασία του τοκετού. Θα είναι υπεράνω των δυνάμεών τους. Άλλοι, θα μυρίσουν τη δυσωδία και θα θελήσουν να φύγουν. Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν από μας. Απλά επιτρέψτε μου να προσπαθήσω».

Ένα μέλος του Προσωπικού Συμβουλίου, ο Δαυίδ, λέει:
«Αν ο Τζάνους πάει, θα τον καταβάλει μια κούραση προς το τέλος της ζωής του. Θα πάω κι εγώ επίσης. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς θέλουν να πάνε. Θα εμφανιστώ προς το τέλος της ζωής του. Ο Τζάνους θα πάει ως γυναίκα αυτή τη φορά.   Έτσι θα της προσφέρω έναν ώμο για ν’ ακουμπήσει». 


Ένας φίλος του Τζάνους, ο Σανάντα τον ρωτάει:
«Τζάνους, γιατί θέλεις να γίνεις γυναίκα αυτή τη φορά; Οι γυναίκες υφίστανται περισσότερους ψυχικούς τραυματισμούς και βία, κατά κανόνα, απ’ ό,τι οι άνδρες. Η αρσενική ενέργεια έχει κυλιστεί στο βόρβορο. Πήγαινε με τη δύναμη της αρσενικής σου ενέργειας».

«Γι 'αυτό ακριβώς θέλω να πάω ως γυναίκα. Πρέπει να μεταλλάξω όσο περισσότερη ενέργεια μπορέσω. Αυτές οι ψυχές είναι δικές μου, λαός μου. Πολλές από αυτές είναι. Ήρθα στη γη 108 εκατομμύρια χρόνια πριν και μαζί τους έχω λάβει διάφορες μορφές, ανθρώπινες ή όχι. Τις έχω αγαπήσει τόσο πολύ. Δεν αντέχω να τις δω να αφανίζονται όλες με αυτοκαταστροφή. Αυτή η τελευταία τρομερή προσπάθεια έχει συμφωνηθεί. Σας παρακαλώ συμφωνήστε και δώστε μου όση βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε».

Ο αγαπητός Μεερά, από την Έκτη Βαθμίδα θεραπείας της Σαμπάλα λέει:
«Αν επιμένετε στο να πάει, τότε θέλω να δω ότι θα υπάρξουν σημεία εξόδου για την επιστροφή. Επιθανάτιες Εμπειρίες σε κάθε σημείο για να έχει την επιλογή να μείνει ή να φύγει και να επιστρέψει σε μας. Δεν θα υπάρξουν κατηγορίες (κάρμα). Οι δυνάμεις σου θα εκδηλωθούν ένεκα της αγάπης σου. Όταν θεραπεύσεις κάποιον από το χείλος του θανάτου, το τίμημα θα είναι περισσότερο από όσο η καρδιά σου μπορέσει ν’ αντέξει. Θα χάσεις τους φίλους σου και τα παιδιά σου θα φύγουν μακριά, όπως και ο σύζυγός σου. Συχνά θα βρίσκεσαι μόνη σου κατά τη διάρκεια των χρόνων του πιο πυκνού Σκότους. Αν τα καταφέρεις έως το 2012, θα έρθω σε σένα. Θα φέρω στη ζωή σου άνεση, ειρήνη και χαρά. Εκείνη την εποχή θα επιστρέψεις στην ολότητα της ύπαρξής σου, ατρόμητη».

Με μια φωνή το Συμβούλιο ρωτάει:

«Συμφωνείς;»
«Συμφωνώ».


angelsmell

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα