Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ - ΤΟΞΟΤΗ

«Ποσειδώνια» θα την χαρακτηρίζαμε την Πανσέληνο αυτή, που γίνεται στις 17 Δεκέμβρη 2013, ώρα 11.28π.μ., στις 26ο περίπου του άξονα Διδύμων - Τοξότη, για τους εξής λόγους:



Ο ωροσκόπος του ωροσκοπίου που καταστρώνουμε γι’ αυτήν είναι στις 1ο των Ιχθύων και ο Ποσειδώνας είναι στις 2ο του ιδίου ζωδίου, είναι δηλαδή πάνω στον ωροσκόπιο, «έκκεντρος», όπως «έκκεντροι» ήταν στην προηγηθείσα Νέα Σελήνη ο Πλούτωνας και ο Ουρανός.

Ωροσκόπος και Ποσειδώνας της Πανσελήνου είναι σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο της Ελλάδας, δίνοντας μια έντονη «πινελιά» σύγχυσης στο πρώιμο χειμωνιάτικο τοπίο.


Ο άξονας της σύγχυσης και της «παράλυσης» (Άρης/ Ποσειδώνας) είναι στις 18ο Τοξότη, σε ακριβέστατο τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας και στον Ερμή της Πανσελήνου.
Ο άξονας των ασθενειών (Κρόνος/ Ποσειδώνας) στις 10ο Αιγόκερω έχει ακριβέστατη εμπλοκή με Πλούτωνα αλλά και με Ουρανό (με μικρή ανοχή).
Ο άξονας του μυστηρίου (Ποσειδώνας/ Πλούτωνας) στις 6ο Υδροχόου, στον Ουρανό της Ελλάδας αλλά και σε εμπλοκή με τους Δεσμούς Σελήνης της Πανσελήνου.
Ο άξονας των επαναστάσεων και του μυστικισμού (Ουρανός - Ποσειδώνας) στις 21ο Ιχθύων, σε τετράγωνο με τη Σελήνη της Ελλάδας.

Καταλαβαίνετε, όλοι οι «ποσειδώνιοι» άξονες σε εμπλοκή με ζωτικά σημεία και της Πανσελήνου αλλά του ωροσκοπίου της Ελλάδας, είναι φυσικό να μας οδηγήσουν στο να χαρακτηρίσουμε «ποσειδώνια» αυτή την Πανσέληνο πολύ περισσότερο που και ο Ποσειδώνας είναι «τονισμένος» και σε 45ο με τη γενέθλια θέση του.




Ας δούμε τώρα τους άλλους πλανήτες αυτής της Πανσελήνου:
Αφροδίτη στις 28ο Αιγόκερω, στην απόλυτη έξαρση του Άρη και πάντα σε τετράγωνο με τον άξονα θανάτου (Άρη/ Κρόνο).
Ερμής στις 18ο Τοξότη, με τις εμπλοκές που παραπάνω αναφέραμε.
Άρης στις 4ο Ζυγού, ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Δία - Πλούτωνα του ωροσκοπίου της Ελλάδας (που είναι στις 6ο Αιγόκερω και Κριού).
Δίας 17ο Καρκίνου και Κρόνος 18ο Σκορπιού διατηρούν το τρίγωνο που υπήρχε και στη Νέα Σελήνη και για το οποίο μιλήσαμε πιο πάνω.
M/C στις 13ο Τοξότη, στον Άρη της Ελλάδας

«Δυνατή» μας φαίνεται αυτή η «καταληκτική» Πανσέληνος (μιας και μ’ αυτήν κλείνει το ’13), γι’ αυτό ας πάμε προσεκτικά να την αποσυμβολίσουμε, όσο αυτό είναι δυνατόν:

Πανσέληνος στους Διδύμους έχει πάντα να κάνει με θέματα Μ.Μ. Ενημέρωσης, Μ.Μ. μεταφοράς, με έκφραση, επικοινωνία.
Στο ωροσκόπιο που καταστρώνουμε γι’ αυτήν γίνεται σε οίκους που συνδέονται με κυβέρνηση και αντιπολίτευση και στο ωροσκόπιο της Ελλάδας γίνεται σε οίκους που συνδέονται με εσωτερική πολιτική αλλά και με «εχθρικά» κράτη.
Ποσειδώνας/ ωροσκόπος σε τετράγωνο με ωροσκόπο της Ελλάδας, είναι η «εμπειρία της απογοήτευσης, κατάχρηση - προδοσία της εμπιστοσύνης, εξαπάτηση, ψευτιά, ανακρίβεια, χωρισμός εξαιτίας έλλειψης εμπιστοσύνης.
Άρης/ Ποσειδώνας σε εμπλοκή με Ερμή δείχνει απερισκεψία, απροσεξία, νευρική αδυναμία, κακή χρήση της ενέργειας, σχέδια χωρίς ελπίδα για πραγματοποίηση.
Ο ίδιος άξονας σε εμπλοκή με Δεσμούς Σελήνης της Ελλάδας δείχνει υπονόμευση σχέσεων εξαιτίας έλλειψης σταθερότητας, αναξιοπιστία, αβασιμότητα, σχέσεις εξασθενημένες, σχέσεις με αδύναμα ή «άρρωστα» άτομα.
Ερμής σε τετράγωνο με Δεσμούς Σελήνης Ελλάδα είναι ένδειξη για διαταραχή στις σχέσεις ή στις γνωριμίες, για δημιουργία κλίματος αντιπάθειας, δημιουργία ακόμα και αποστροφής.
Κρόνος/ Ποσειδώνας σε εμπλοκή με Πλούτωνα δείχνει βαριά συναισθηματική καταπίεση, δυσκολίες στο να αναπτυχθούν ικανότητες ή προσόντα και σε επίπεδο ατομικού ωροσκοπίου θα δήλωνε «πολύ σοβαρή ασθένεια», όπως γράφει η Κοσμοβιολογία γι’ αυτόν τον συνδυασμό.
Ποσειδώνας/ Πλούτωνας στον Ουρανό της Ελλάδας συνηγορεί για κλίση προς κάθε τι το ασυνήθιστο, για «παράξενες» ανακαλύψεις, υπερευαίσθητα νεύρα, ακόμα και για ριψοκίνδυνες τάσεις.
Ουρανός /Ποσειδώνας στη σελήνη της Ελλάδας δείχνει ένα «ξέσπασμα αδυναμίας» αλλά και εμφάνιση ατόμων που ασχολούνται με θέματα που έχουν να κάνουν με το χώρο του «υπερφυσικού» ή ακόμα ροπή του πληθυσμού σε ασχολία με τέτοια θέματα.
Αφροδίτη σε σκληρή, «αρειανή» μοίρα του ζωδιακού και σε εμπλοκή με Άρη/ Κρόνο, σίγουρα και δεν είναι ότι καλύτερο για θέματα οικονομικά και για συνεργασίες.
Άρης σε εμπλοκή με Δία/Πλούτωνα Ελλάδας δείχνει εμφάνιση ατόμων με οργανωτικό ταλέντο, που μπορούν να εμπνέουν στους άλλους ακόμα και ενθουσιασμό και να επιθυμούν να πετύχουν μεγάλα κατορθώματα.
M/C πανσελήνου σε Άρη της Ελλάδας μπορεί να σημειοδοτεί αποτυχίες που έχουν σα βασική αιτία λανθασμένες ρυθμίσεις - διακανονισμούς, καθυστερημένη ή πρόωρη ενέργεια. Είναι επίσης ένδειξη για φιλονικίες, καβγάδες, λογομαχίες, συγκρούσεις.


Αυτά για τη δυναμική των τελευταίων φεγγαριών του ’13.


regulushellas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα