Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ενσωμάτωση του αρνητικού εγω


7535aa67ace9509af7070ec9da50ce1dτης Sabrina Reber
Επιλογή, μετάφραση και επιμέλεια:
Αντα Καραβάνη, Κατερίνα Δεκαβάλα, Νάνσυ Μακρή
Η υπερνίκηση και ενσωμάτωση του αρνητικού εγώ είναι


ένα κεντρικό θέμα του πνευματικού δρόμου. Το εγώ είναι αυτό που δημιουργεί το φόβο. Το εγώ δημιουργεί ένα φίλτρο, το οποίο διαστρεβλώνει τον τρόπο που το μυαλό αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Κυριολεκτικά δημιουργεί πνευματική τύφλωση ή ένα πέπλο αμνησίας κρατώντας μας μακριά από την ανώτερη σοφία και αλήθεια. Το κακό είναι το «πέπλο» που μας μπλοκάρει από την σύνδεση μας με το Θεϊκό μας εαυτό. Αυτό το πέπλο δημιουργεί τη ψευδαίσθηση ότι ο Θεός είναι έξω από εμάς. Όλα τα μονοπάτια που βασίζονται σε κάτι έξω από τον εαυτό μας για να φτάσουμε τον Θεό είναι ψευδαίσθηση, η οποία δημιουργήθηκε από το εγώ. Το μόνο μονοπάτι για τη σωτηρία είναι το εσωτερικό μας μονοπάτι. Η θεϊκή φώτιση δίνεται σ’ αυτούς, που επέλεξαν για τους εαυτούς σας, να φωτίσουν τις ψευδαισθήσεις του εγώ και να φτάσουν στην απευθείας σύνδεση τους με το θεϊκό τους εαυτό.
Ο Χριστός λέει «Το βασίλειο του Θεού είναι μέσα μας» και όποια διδασκαλία λέει ότι ο Θεός είναι έξω από μας είναι αντι-χριστιανική διδασκαλία.
Η υπέρβαση του αρνητικού εγώ, η αύξηση της δόνησης και ο αγώνας για να διευρύνουμε το Είναι μας, σε μία μεγαλύτερη αντίληψη, είναι ταξίδι ζωής. Το εγώ θα προσπαθεί να μας εξαπατά σε κάθε βήμα του δρόμου μας γιατί δε θέλει να καταλάβουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Το εγώ θα κάνει διάφορα κόλπα για να νομίσουμε ότι έχουμε αναπτυχθεί πνευματικά. Θα μας πει ότι δουλέψαμε αρκετά με τον εαυτό μας και ότι δεν υπάρχει άλλος λόγος να δουλεύουμε. Η πνευματική αυταρέσκεια και το κόλπο του εγώ είναι πολύ συχνά στη θρησκεία του Χριστιανισμού. Πιστέψαμε ότι έχουμε εξασφαλισμένη την σωτηρία μας, επειδή κάποτε βαφτιστήκαμε, αναγνωρίσαμε ότι ο Χριστός μαρτύρησε και πέθανε για τις αμαρτίες μας και αποδεχτήκαμε στις καρδιές μας το Χριστό. Αυτή η πεποίθηση δυστυχώς εμπόδισε πολλούς ανθρώπους στην πνευματική τους εξέλιξη. Τα αρνητικά μας συναισθήματα, το εγώ και τα σκοτεινά ψυχολογικά μας πρότυπα καταπιέζονται, απορρίπτονται και αγνοούνται καθώς θεωρούμε ότι ο Χριστός ανέλαβε την ευθύνη για τη σωτηρία μας. Το να πιστεύουμε σ’ έναν σωτήρα έξω από τον εαυτό μας, μας κάνει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια καρμικά πρότυπα ξανά και ξανά, βάζοντας μας σ’ έναν κύκλο θανάτου και αναγέννησης έτσι ώστε να ισορροπήσουμε την ενέργεια μας. Δώσαμε τη δύναμη μας κάπου αλλού για να μας σώσει, αποδέχοντας τις ψευδαισθήσεις του εγώ, το οποίο είναι ένα ψεύτικο μονοπάτι και το οποίο θα μας φέρει μόνο πόνο, χάος και δράμα.
Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη του εγώ και την ικανότητα του να διατηρήσει την ανθρωπότητα στην αποφυγή και την απόρριψη. Το εγώ προωθεί ψυχολογική οκνηρία, διατηρώντας μας κολλημένους σε δράματα και δύσκολα μαθήματα έτσι ώστε να τρέφεται από την ενέργεια μας. Ο μόνος τρόπος για να σώσουμε τον εαυτό μας από τις παγίδες του εγώ είναι να τις συνειδητοποιήσουμε και να κάνουμε την εσωτερική δουλειά που χρειάζεται για να ανεβάσουμε την ανθρώπινη συνειδητότητα μας. Αυτό δε θα συμβεί αν δε γίνουμε δραστήριοι αρκετά ώστε να ξεπεράσουμε τις ψυχολογικές πληγές μας, τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και να είμαστε πρόθυμοι να ισορροπήσουμε το κάρμα μας. Η διεύρυνση της συνειδητότητας χρειάζεται την προθυμία μας για την υπέρβαση του εαυτού μας. Η αυτό-ανάπτυξη και η συνεχόμενη διεύρυνση δεν σταματά ποτέ και είναι κι η ουσία της ύπαρξης μας. Το Σύμπαν είναι πάντα σε μία συνεχή ροή αλλαγής, μεταμόρφωσης και διεύρυνσης. Ο Δημιουργός πάντα μεταμορφώνεται σε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο, οπότε το ίδιο απαιτείται και από τη ψυχή μας. Όμως, το εγώ και αρκετές θρησκευτικές ομάδες, προωθούν τη ψυχολογική οκνηρία και την άνεση έτσι ώστε να μπορούν να μας ελέγχουν και να μας αποδυναμώνουν. Αν συνδεθούμε με το θεϊκό μας εαυτό, ενεργοποιώντας το βασίλειο του Θεού μέσα μας, δε θα είμαστε πια κολλημένοι και αποδυναμωμένοι. Θα ανακαλύψουμε την αλήθεια του Είναι μας, ελευθερώνοντας μας από τον έλεγχο τρίτων.
Όταν επιλέξουμε να πάρουμε πίσω τη δύναμη μας, απελευθερώνοντας τον έλεγχο και το φόβο που δημιουργεί το εγώ, τότε θα ανοίξουν τα «πνευματικά μάτια» μας και οι διαισθητικές μας ικανότητες. Όταν το πνευματικό μας μάτι δεν είναι ανοικτό, είμαστε στο σκοτάδι και κυριολεκτικά δε βλέπουμε τη ζημιά που προκαλούν τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και τα υποσυνείδητα προγράμματα στη ζωή μας. Για να μπορέσουμε να μάθουμε την αλήθεια του Θεού θα χρειαστούμε να το βιώσουμε απευθείας, ούτως ώστε να απελευθερώσουμε τους περιορισμούς του εγώ. Δε θα καταλάβουμε την αλήθεια μέχρι να τη βιώσουμε στο επίπεδο της Ενότητας, η οποία συμβαίνει όταν το φυσικό, συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχικό σώμα μας καθαριστεί, ενσωματωθεί και εξισορροπηθεί. Όταν συμβαίνει αυτό, τα τσάκρα μας ενεργοποιούνται και το ενεργειακά μας πεδία είναι σε αρμονία και σε ευθυγράμμιση έτσι ώστε ο θεϊκός μας εαυτός να κατέβει στο φυσικό μας σώμα. Αυτή είναι μία καταπληκτική εμπειρία, μία μυστική ένωση που είναι διαθέσιμη σ΄όλους που είναι πρόθυμοι να «γνωρίσουν τον εαυτό τους» και να εξαγνίσουν όλες τις χαμηλές ενέργειες στο φυσικό, συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχικό σώμα. Τότε το πνευματικό σώμα θα κυριαρχήσει στο φυσικό σώμα και ο θεϊκός μας εαυτός θα μπορέσει να δουλέψει, ώστε να μας βοηθήσει να γίνουμε τα δυνατά θεϊκά όντα που αληθινά είμαστε.
Καθώς αντικρίζουμε τον Θεό, αντικρίζουμε εμάς. Αν επιλέξουμε να υπηρετήσουμε το εγώ αρνούμενοι να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και τα αρνητικά υποσυνείδητα προγράμματα, δε θα καταφέρουμε να νιώσουμε τη πνευματική ενέργεια του θεϊκού μας εαυτού. Ο μόνος τρόπος να κυριαρχήσουμε στο εγώ, να κερδίσουμε υγεία, ευεξία, σωστή αντίληψη και αρμονία είναι να χτίσουμε μία δυνατή βάση της θεϊκής ενέργειας μέσα στα συστήματα μας. Αυτό θα ενισχύσει τα ενεργειακά μας πεδία και θα γεμίσει κάθε κύτταρο του σώματος, του νου και της ψυχής με τη θεϊκή θεραπευτική ουσία του Θεού. Αυτή είναι μια αλχημική διαδικασία που μετατρέπουμε το σκοτάδι σε φως. Όταν υπηρετούμε το εγώ αρνούμαστε το σκοτάδι μας, το οποίο δημιουργεί κι άλλα εμπόδια και μπλοκαρίσματα στο ενεργειακό μας πεδίο, χαμηλώνοντας έτσι τις δονήσεις μας. Η έλλειψη πνευματικής ενέργειας είναι που δημιουργεί την αρρώστια, την άγνοια, την πικρία και την αυτό-καταστροφή στον πλανήτη μας. Το ανθρώπινο εγώ δεν μπορεί να μεταμορφωθεί όσο δεν είμαστε ενωμένοι με το θεϊκό εαυτό μας. Είμαστε πολυδιάστατα άτομα με το θεϊκό μας εαυτό να κατοικεί στις ανώτερες δονητικές διαστάσεις μας. Πρέπει ενεργά να επιδιώξουμε τη σύνδεση μ’ αυτό το κομμάτι του εαυτού μας, μέσω διαλογισμού, έτσι ώστε να ενεργοποιήσουμε τη θεϊκή μας συνειδητότητα. Μόλις ο Θεός ενωθεί με μας, αρχίζει και το αληθινό μας ταξίδι.
Η αύξηση της δόνησης μας, η υπέρβαση του εγώ μας και η μάχη μας για να πετύχουμε την ένωση μας με το Θεϊκό μας εαυτό είναι τρόπος ζωής και απαιτεί αγάπη για τον εαυτό μας, υπομονή και επιμονή. Το εγώ μας είναι μέρος της ανθρώπινης κατάστασης και πρέπει να αντιμετωπιστεί, αναγνωριστεί, εξισορροπηθεί και ενσωματωθεί. Το εγώ είναι σαν ένα επαναστατημένο παιδί που είναι γεμάτο φόβο. Το εγώ δημιουργήθηκε από το φόβο της ψυχής για το διαχωρισμό και το εγώ είναι τρομοκρατημένο μήπως και χάσει τον έλεγχο και παραδοθεί στην αγάπη του θεϊκού εαυτού. Κάθε φορά που παίρνουμε μία απόφαση από το θεϊκό μας εαυτό, βιώνουμε αγάπη, χαρά, πάθος για τη ζωή, διαφάνεια, γαλήνη και διασκέδαση. Όταν όμως παίρνουμε μία αρνητική απόφαση από το εγώ μας, βιώνουμε φόβο, αμφιβολία, έλεγχο, περιφρόνηση, αδυναμία, σύγχυση, άρνηση και πόνο. Το εγώ θα πει στον κόσμο πόσο μεγάλο είναι και πόσα έχει κατορθώσει αλλά βαθιά μέσα το εγώ νιώθει ανεπαρκές γιατί ξέρει ότι έχει δημιουργηθεί από ψευδαισθήσεις κι όχι από την αλήθεια του Είναι. Κάθε αρνητική ενέργεια, κρίση ή συναίσθημα που βιώνουμε είναι από το εγώ. Όταν το εγώ μας αναδύεται, πρέπει να δώσουμε προσοχή, να το αντιληφθούμε και να το παρατηρήσουμε έτσι ώστε να το μεταμορφώσουμε.
Η αφιέρωση στην εσωτερική δουλειά και στην πνευματική μας ανάπτυξη είναι αναγκαία ώστε να συνεχίσουμε να ενσωματωνόμαστε με τον Θεό. Ο περιορισμός και η διάλυση του κατώτερου Είναι μας έτσι ώστε να εκφράσουμε αυτό που πραγματικά είμαστε, είναι μία συνεχόμενη διαδικασία. Το εγώ μας δεν διαλύεται εντελώς όταν ο θεϊκός μας εαυτός ενώνεται με το φυσικό μας σώμα. Παρόλα αυτά ο θεϊκός μας εαυτός θα κυριαρχήσει στο εγώ και θα καθοδηγήσει με αγάπη και υπομονή τη ψυχή μας, ώστε να απελευθερώσει ότι δεν εξυπηρετεί το ανώτερο καλό μας. Καθώς αυξάνουμε τη δόνηση μας, είναι σημαντικό να ξεχωρίζουμε πότε δουλεύουμε από τον πνευματικό μας εαυτό και πότε από το αρνητικό μας εγώ. Ο κατώτερος εαυτός μας είναι σε διάσπαση και βασίζεται στο φόβο κρατώντας μας σε μία κατάσταση κρίσης, περιφρόνησης, διαχωρισμού και μνησικακίας. Πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν όλη τους τη ζωή παλεύοντας με τον κατώτερο εαυτό τους χωρίς ποτέ να επιτρέπουν στον πνευματικό εαυτό τους να λάμψει. Ο πνευματικός μας εαυτός είναι η αλήθεια μας, είναι η θεϊκή φλόγα που ζει μέσα μας. Είναι το κομμάτι του εαυτού μας που μας παρακινεί να δούμε πέρα από την περιορισμένη μας ταυτότητα. Ο πνευματικός μας εαυτός γνωρίζει ότι ποτέ δεν είμαστε διαχωρισμένοι από τον Θεό.
Η αύξηση της δόνησης απαιτεί την ένωση πολλών πλευρών του πνευματικού μας εαυτού. Θα παρατηρήσετε ότι έχουμε πολλές πλευρές και αρνητικού εγώ και πνευματικού εαυτού. Οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι. Κάθε άνθρωπος έχει αρνητικό εγώ. Κάθε φορά που κάνουμε μία πρόοδο στην εξέλιξη του πνευματικού μας εαυτού μπορεί να εμφανιστεί ο κατώτερος μας εαυτός. Είναι ευθύνη μας να σταματήσουμε να αρνιόμαστε αυτό το κομμάτι του εαυτού μας και να το αναγνωρίζουμε όταν υποσκιάζει τον πνευματικό μας εαυτό. Η αγάπη και η συμπόνια για τον εαυτό μας χρειάζεται για τη μεταμόρφωση του κατώτερου εαυτού μας.
Το άνοιγμα της καρδιάς μας κατά τη διάρκεια αυτής της μεταμόρφωσης μπορεί να γίνει μία πρόκληση. Πολλοί από μας για να μπορέσουν να θεραπεύσουν το αρνητικό εγώ τους, πρέπει να εμφανίσουν στην επιφάνεια μία αρνητική κατάσταση έτσι ώστε να βιώσουν τον πόνο και το τραύμα που δημιουργείται από την αρνητικότητα και τους φόβους και μετά να φωτίσουν την κατάσταση έτσι ώστε να μεταμορφωθεί το αρνητικό εγώ. Στη διάρκεια αυτής της μεταμόρφωσης είναι σημαντικό για τον καθένα μας να βρίσκεται μ’ ανθρώπους που δουλεύουν με τους εαυτούς τους και προσπαθούν να μεταμορφώσουν κι αυτοί το αρνητικό τους εγώ. Αν ρίξετε μία ματιά στον πλανήτη, θα δείτε ότι ο κόσμος χωρίζεται σε ανθρώπους που επιλέγουν τη γνώση του φωτός και σε ανθρώπους που επιλέγουν το σκοτάδι της άρνησης. Σ’ ότι αντιστεκόμαστε επιμένει, οπότε οι ψυχές οι οποίες επιλέγουν την άρνηση θα συνεχίσουν να ζουν τις ίδιες τοξικές καταστάσεις μέχρι να πάρουν το μάθημα τους και να μεταμορφώσουν το επίπεδο της συνειδητότητας τους σε φωτεινότερο. Ο καθένας μας χρειάζεται να αποκτήσει ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας της συμπόνιας για τους άλλους. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεται να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να καταβροχθίζεται από τους ίδιους αρνητικούς ανθρώπους, οι οποίοι επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια μοτίβα. Οι αδελφές ψυχές μας μπορεί να χρειάζονται τραυματικές εμπειρίες για να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν το αδιέξοδο που είχαν οι παλιές τους επιλογές. Δυστυχώς, ο πόνος μπορεί να είναι καταλύτης για τη μεταμόρφωση.
Η καρδιά μας είναι η είσοδος για τη ψυχή και το Άγιο Πνεύμα μας. Γι αυτό το λόγο, οι συνεχόμενες τραυματικές εμπειρίες με αυτούς που έχουν επιλέξει την άρνηση μπορεί να είναι αντιπαραγωγικό για τη ψυχή μας. Να έχετε αρκετή αγάπη για εσάς και τους άλλους ώστε να ελευθερώσετε όλες τις εξαρτημένες σχέσεις σας που δεν είναι πια σε αρμονία με σας. Πολλοί θα διαλέξουν να βιώσουν το διαχωρισμό του εγώ για κάποιο διάστημα. Πρέπει να σεβαστούμε την ελεύθερη βούληση τους παρόλο που ίσως ξέρουμε ότι αυτό θα οδηγήσει σ’ ένα μονοπάτι συνεχόμενου πόνου και δυστυχίας. Πολλοί θα χρειαστούν πολλές ζωές μέχρι να επιλέξουν να αυξήσουν τη δόνηση τους και να ενεργοποιήσουν το θεϊκό βασίλειο μέσα τους. Το εγώ δε θέλει από μας να θυμόμαστε το θεϊκό μας εαυτό και θα δημιουργήσει τρομακτική αντίσταση στη ζωή μας. Επιπλέον, τα συστήματα στον κόσμο μας είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να προωθούν το εγώ και να μην αναγνωρίζεται η αληθινή μας δύναμη.
Η υπερνίκηση του εγώ μας και των περιοριστικών προγραμμάτων μας θέλει υπομονή, επιθυμία, αφιέρωση και κυρίως επιμονή. Το μεγαλύτερο όπλο του εγώ είναι ο φόβος και η άρνηση. Η Βίβλος μιλάει για έναν απατεώνα, ο οποίος θα ξεγελάσει πολλούς, με σκοπό να ακολουθήσουν ένα ψεύτικο Θεό. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι το ίδιο τους το εγώ είναι αυτό που τους εξαπατά, κρατώντας τους μακριά από την εσωτερική δουλειά που πρέπει να κάνουν για την ψυχική τους ανάπτυξη.
Η πλειοψηφία της ανθρωπότητας έχει βρεθεί στο αρνητικό εγώ τα τελευταία 26.000 χρόνια. Οι επιλογές μας δημιούργησαν δυσαρμονία και ανισορροπία στον πλανήτη, όμως τώρα κινούμαστε προς υψηλότερες δονήσεις της ψυχής, της ενότητας, της απεριόριστης αγάπης και γαλήνης. Η Γη ανυψώνεται και έχουμε τώρα την ευκαιρία να την ακολουθήσουμε. Είναι προσωπική μας επιλογή για το αν θα υπερισχύσει το εγώ ή η ψυχή. Αν θέλουμε να δουλέψουμε από τη θεϊκή μας φύση πρέπει να θέσουμε στόχο να επανασυνδεθούμε με το θεϊκό μας εαυτό. Ο θεϊκός μας εαυτός είναι πάντα μαζί μας και περιμένει από μας να παραδώσουμε το εγώ και να ζητήσουμε τη βοήθεια του. Κάθε μέρα να δηλώνετε:
«Παραδίδω και απελευθερώνω τον έλεγχο του εγώ και ζητώ από το θεϊκό εαυτό μου να ενωθεί μαζί μου και να με βοηθήσει για το ανώτατο καλό μου»
Εάν ήσασταν ακόμα τυφλοί από το εγώ σας θα είχατε πετάξει αυτό το βιβλίο εδώ και πολύ καιρό διότι το εγώ θα είχε δημιουργήσει αντίσταση και ενόχληση, κάνοντας σας να πιστεύετε ότι αυτό το βιβλίο δεν έχει καμία αξία. Η πλειοψηφία της ανθρωπότητας δε γνωρίζει καν ότι έχει παραδώσει τη δύναμη της σ’ ένα υποκατάστατο. Το εγώ αναπτύσσεται μέσω της άρνησης γιατί ξέρει ότι δε μπορούμε να απαιτήσουμε τη δύναμη αν εξαρχής δεν έχουμε επίγνωση της δύναμης αυτής. Σε μερικούς ανθρώπους το εγώ είναι τόσο καλά προσκολλημένο που δεν βλέπουν την αλήθεια. Λόγω όμως των δυνατών ενεργειών της Ζώνης του Φωτονίου, πολλοί από μας έχουν αρχίσει ν’ αφυπνίζονται και να συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μεγαλύτερη δόση αλήθειας απ΄αυτή που κάποτε πιστεύαμε. Ήμασταν σαν στρουθοκάμηλοι με το κεφάλι μας στην άμμο. Πολλοί που ήταν βέβαιοι και σίγουροι για τα πράγματα αρχίζουν να αναθεωρούν και να ξεκινούν τη διαδικασία της πληρότητας.
Η υπερνίκηση του αρνητικού εγώ είναι μία πολύ έντονη διαδικασία. Ο καθένας μας πρέπει να είναι πολύ ευγενικός με τον εαυτό του καθώς σκάβουμε όλο και πιο βαθιά μέσα μας επιτρέποντας στα κρυφά μας μοτίβα και στις παραποιήσεις να αναδυθούν στην επιφάνεια, ώστε να αναγνωριστούν και να θεραπευτούν. Επειδή το εγώ μας έχει τον έλεγχο για τόσο πολύ μεγάλο διάστημα, θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για να το σκορπίσουμε μέσα στο φως. Μην αφήσετε το εγώ σας να σας υποτιμήσει όταν είσαστε εκτός ευθυγράμμισης. Το εγώ σας θα σας ενδυναμώσει κάνοντας σας να πιστεύετε ότι είσαστε ανώτεροι και μετά θα σας μειώσει όταν θα κάνετε ένα λάθος, κάνοντας σας να πιστεύετε ότι δεν αξίζετε. Η διάλυση της δύναμης του εγώ είναι τρόπος ζωής. Όλοι έχουμε μία ποσότητα δύναμης μέσα μας και το εγώ, επειδή δε βασίζεται στην αλήθεια, θα κρατηθεί μόνο από τη δύναμη που του δίνουμε εμείς. Είμαστε όλοι οι ισχυροί δημιουργοί της ζωή μας. Ποιος άλλος θα μπορούσε να δημιουργήσει τον κόσμο μας για μας? Όλοι έχουμε την επιλογή και τη δύναμη να διαλύσουμε το εγώ μας και να αλλάξουμε τον κόσμο μας όποτε θέλουμε. Όταν ο καθένας μας αποδέχεται την ευθύνη για τη θεραπεία του, συνεισφέρει στη θεραπεία ολόκληρου του πλανήτη μας.
Όταν παρατηρείται ότι το εγώ σας αναδύεται, ρωτήστε τον εαυτό σας:
• Τι χρειάζομαι και γιατί φέρομαι μ’ αυτόν τον τρόπο?
• Ποιο κομμάτι του Είναι σας διευθύνει τη ζωή σας? Το εγώ ή η ψυχή?
• Ποια κομμάτια του εαυτού σας είστε πρόθυμοι ν’ ανυψώσετε?
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα