Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Άλλη μια -ανάμεσα στις πολλές- καινούρια ψυχιατρική εφεύρεση: “Διαταραχή του να τρως Υγιεινά”



Μα καλά μας έχουν για εντελώς άβουλα και άμυαλα πλάσματα πλέον; Στιγματίζοντας την Υγεία, Ο Πόλεμος Εναντίον των “Τρελών της Υγιεινής Διατροφής”, “Διαταραχή του να τρως Υγιεινά”, ναι καλά το διαβάσατε !!! 

Στην ακόρεστη μανία τους να δημιουργήσουν ένα ψυχικό πρόβλημα η σύνδρομο μέσα από κάθε ανθρώπινο φαινόμενο και δραστηριότητα, η Ψυχιατρική Βιομηχανία κατασκεύασε την πιο γελοία νευρική διαταραχή “orthorexia nervosa” στα Λατινικά, που μεταφράζεται σε “Διαταραχή του να τρως Υγιεινά”. Το όνομα το έδωσε ο Dr  Steven Bratman το 1997 και δεν μας ενημέρωσαν αν ο εν λόγω ντόκτορ είναι ή δεν είναι ψυχικά διαταραγμένος! 



599

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, εάν τοποθετείτε την προσοχή σας στο να τρώτε υγιεινές τροφές είστε ψυχικώς διαταραγμένοι και χρειάζεστε θεραπεία με ψυχοφάρμακα. Η θεωρία είναι ότι η εμμονή με την υγιεινή διατροφή είναι σημάδι σοβαρής ψυχολογικής διαταραχής ! Μάλιστα !!!
Τα λαμόγια δώσανε λατινικό όνομα για να ακούγεται επιστημονικά σαν αρρώστια. Έτσι δίνουν στην Φάρμακο – βιομηχανία τα μέσα να κρατούν τους ανθρώπους, αδύναμους, άρρωστους και με τον φόβο της ψυχολογικής διαταραχής. Η The Guardian συνεχίζει με διάφορες ψυχό-βλακείες, έτσι σύμφωνα με αυτούς, όποιος αποφεύγει τα χημικά, τα κορεσμένα λίπη, την ζάχαρη και οτιδήποτε τεχνητό είναι υποψήφιος ψυχικά άρρωστος.

51fyfmyxfnl(και το βιβλίο, έλεος ΟΜΩΣ!!!)

Δηλ. όποιος επιλέγει αντίθετα σε όλη την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου που του κάνουν,  την υγιεινή ζωή, είναι ψυχικά άρρωστος !!!! Μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε!
… έχουν βγάλει και βιβλίο, για να πείσουν εμάς τους υγιείς πως για να είμαστε ψυχικά υγιείς πρέπει να είμαστε άρρωστοι … φτου σκουληκομυρμηγκότρυπα...

fysikidrasi

antidras

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα