Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Σάλος στην ιατρική κοινότητα: ανακαλύφθηκε γυναίκα που είχε αληθινό «μαλακομαγνήτη» (Χιουμοριστικό)


magnetsΜια ακόμα απίστευτη ανακάλυψη έρχεται να κλυδωνίσει τη παγκόσμια ιατρική κοινότητα, καθώς ομάδα επιστημόνων διαπίστωσε την ύπαρξη του πρώτου αληθινού «μαλακομαγνήτη».
Όλα ξεκίνησαν όταν η 31χρονη Ελένη από το Μπραχάμι αποφάσισε μαζί με τις φίλες της να πραγματοποιήσει το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό με σκοπό να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Νίκο, με τον οποίο διατηρούσαν  σχέση τους τελευταίους δύο μήνες. Ήταν και η πιο πρόσφατη από μια σειρά από πολλών μικρών και αποτυχημένων σχέσεων που δεν προχωρούσαν λόγω του ότι -όπως μας εκμυστηρεύεται γλαφυρά η Γεωργία, καρδιακή φίλη της Ελένης «με όσους πήγαινε και έμπλεκε, έβγαιναν μαλάκες».
Όλα ήταν έτοιμα για να αναχωρήσει η παρέα για τον προορισμό της, ωστόσο κατά τη διάρκεια των τυπικών ελέγχων ασφαλείας του αεροδρομίου, η Ελένη περνώντας από τον ανιχνευτή μετάλλων ενεργοποιούσε διαρκώς τον συναγερμό. Οι ενδελεχείς σωματικοί έλεγχοι δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα καθώς δεν βρισκόταν τίποτε μεταλλικό πάνω στην νεαρή, παρ’όλα αυτά δεν της επετράπη να επιβιβαστεί τελικά στην πτήση, προς μεγάλη της απογοήτευση. Ανήσυχη η 32χρονη, μετέβη εσπευσμένα στο Κ.Α.Τ. για εξετάσεις και ακτινογραφίες υπό το φόβο κάποιας σοβαρής πάθησης.

Εκεί, οι γιατροί αντίκρισαν ένα πρωτοφανές θέαμα στα ιατρικά χρονικά. Στην Ελένη εντοπίστηκε ένα μεταλλικό στοιχείο μικρών διαστάσεων στην βουβωνική χώρα, το οποίο αφαιρέθηκε άμεσα και στάλθηκε σε ειδικά εργαστήρια για ανάλυση. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως επρόκειτο για ένα είδος μαγνήτη το οποίο τραβούσε ακατάλληλους συντρόφους, ο επονομαζόμενος στην ιατρική αργκώ «μαλακομαγνήτης».
«Είναι μια πρωτόγνωρη και μοναδική ανακάλυψη» δηλώνει στο «Κουλούρι» ο Δρ. Πετρόπουλος, καθηγητής μεταλλειολογίας του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, για να προσθέσει: «Εδώ και χρόνια ακούγαμε για τον μαλακομαγνήτη αλλά τον θεωρούσαμε έναν αστικό μύθο τον οποίο χρησιμοποιούσαν κοπέλες που δεν ήταν αρκετά έξυπνες, ώριμες ή όμορφες ώστε να κρατήσουν το ενδιαφέρον των ανδρών που τους άρεσαν. Τελικά αποδεικνύεται πως πρόκειται για κάτι αληθινό και μάλιστα πολύ σοβαρό, μιας και δεν εντοπίζεται με τις συνήθεις αιματολογικές εξετάσεις αφήνοντας έτσι πιθανότατα πολλές γυναίκες χωρίς τη δυνατότητα διάγνωσης».
Περιχαρής η Ελένη, στο στάδιο της αποθεραπείας πλέον ύστερα από την αφαίρεση του μαλακομαγνήτη, δήλωσε στο «Κουλούρι»: «Επιτέλους τώρα μπορώ να ζήσω την ζωή μου και να βρώ τον αληθινό έρωτα που θα με ολοκληρώσει.  Πάνω που σκεφτόμουν να πάρω γάτα. Πάλι καλά γιατί δεν τις πολυσυμπαθώ. Ελπίζω η ιστορία μου να βοηθήσει όλες τις γυναίκες οι οποίες υποφέρουν ακόμα από την άδικη αυτή πάθηση».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα