Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Οι 7 Συμπαντικοί Νόμοι

Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι εστιάζονται στο πρόβλημα και όχι στη λύση του, με αποτέλεσμα να βιώνουν το άγχος.

1ος Συμπαντικός Νόμος
Ουδέν κακόν αμιγές καλού: Κάθε πρόβλημα εμπεριέχει και τα θετικά του στοιχεία. Προκειμένου να απαλλαγούμε από το πρόβλημά μας, είναι πολύ αναγκαίο, να καταγράψουμε όλα τα θετικά που απορρέουν εξ αιτίας του.

2ος Συμπαντικός Νόμος
Νόμος της Έλξης: Εμείς δημιουργούμε το πεπρωμένο μας μέσα από τις εκάστοτε σκέψεις και τα πρότυπα του μυαλού μας. Κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει χωρίς την άδειά μας.

3ος Συμπαντικός Νόμος
Θερίζουμε πάντα ανάλογα της σποράς μας: Κανείς δεν ξεφεύγει των ευθυνών του.


4ος Συμπαντικός Νόμος
Νόμος της απόλυτης πίστης: Οραματιζόμαστε λεπτομερώς και με ενθουσιασμό την επίλυση του προβλήματός μας σαν κάτι το δεδομένο.

5ος Συμπαντικός Νόμος
Νόμος της συνεχούς αλλαγής: Αν δεν αγκαλιάσουμε με ενθουσιασμό την κάθε αλλαγή, κατανοώντας πως εμείς την προκαλέσαμε μέσα από κάποιο επίπεδο του Νου μας, τότε θα βιώνουμε παθητικά το αποτέλεσμά της.

6ος Συμπαντικός Νόμος
Όλοι είμαστε Ένα!: Ο ευκολότερος τρόπος να υλοποιήσω οποιαδήποτε επιθυμία μου, είναι, να βοηθήσω άλλους ανθρώπους γύρω μου να πετύχουν τις δικές τους επιθυμίες.

7ος Συμπαντικός Νόμος
Αγάπη: Ο πυρήνας μας είναι η αιώνια δύναμη της Αγάπης. Μπορεί να γιατρέψει το φόβο, το μίσος, την ασθένεια. Αν κάθε σκέψη, λόγος και πράξη μας εμπεριέχει Αγάπη, θα οδηγηθούμε στις καλύτερες λύσεις των προβλημάτων. 
 hlioyxoros
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα