Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα YouTube σχόλια έφεραν τα πάνω κάτω στους χρήστες!

Σου αρέσει το νέο σύστημα σχολιασμού του YouTube; Αν όχι, δεν είσαι ο μόνος, αφού οι περισσότεροι χρήστες του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου βίντεο φαίνεται να προτιμούν το παλιό σύστημα σχολιασμού και το ζητούν πίσω με κάθε τρόπο, διαμαρτυρόμενοι συνεχώς για την ενσωμάτωση του Google+.
youtube new comments

Η αντίδραση του Jawed Karim

Ο Jawed Karim είναι ένας εκ των ιδρυτών του YouTube και ο χρήστης ο οποίος ανέβασε το πρώτο βίντεο. Από τότε, 8 χρόνια πριν, ο λογαριασμός του δε συμμετείχε σε τίποτα περισσότερο, όταν στις 7 Νοεμβρίου έκανε την εμφάνιση του το εξής σχόλιο στο κανάλι του:
«why the fuck do i need a google+ account to comment on a video?» (μετάφραση: γιατί στο διάβολο χρειάζομαι λογαριασμό Google+ για να αφήσω σχόλιο σε ένα βίντεο;)

Δε γνωρίζουμε αν ο ίδιος διαχειρίζεται ακόμη το λογαριασμό του ή αν έπεσε θύμα hacking, πάντως οι φήμες θέλουν το σχόλιο να προέρχεται από τον ίδιο.

Το τραγούδι με τις σκέψεις ενός χρήστη για το Google+

Οι χρήστες δε φοβούνται να δημοσιεύσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους σχετικά με την όλη ενσωμάτωση του Google+ στο YouTube, κυρίως μέσω του νέου συστήματος σχολίων. Αυτό έκανε και η Emma Blackery, η οποία δημιούργησε το όχι τόσο κολακευτικό τραγούδι για τη Google «Fuck you, Google Plus». Οι χρήστες φαίνεται να την καταλαβαίνουν…

Το αίτημα με την επιστροφή του παλιού συστήματος σχολίων

Κάθε χρήστης διαμαρτύρεται με το δικό του τρόπο και ο John Doe αποφάσισε να δημιουργήσει αίτημα στην υπηρεσία change.org, μέσω του οποίου ζητάει να επιστραφεί το παλιό σύστημα σχολίων του YouTube. Δεν είναι μόνος του, αφού μέχρι στιγμής έχει βρει την υποστήριξη άλλων 58.842 χρηστών!

Τα dislikes στα βίντεο ανακοινώσεις του YouTube

Εφόσον το αποφάσισε, το YouTube ορθώς κυκλοφόρησε κάποια βίντεο είτε ως ανακοινώσεις των νέων σχολίων, είτε ως βοήθεια στο νέο τρόπο σχολιασμού των βίντεο. Οι χρήστες του φυσικά και δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν για άλλη μια φορά τη δυσαρέσκεια τους, πατώντας το εικονίδιο του Dislike στα βίντεο αυτά.
Για παράδειγμα, στο βίντεο Meet the new YouTube comments, τα Likes έχουν φτάσει τον αριθμό 1.728 και τα Dislikes τον αριθμό 25.807! Άλλο παράδειγμα αποτελεί το βίντεοWhy can’t I like, dislike, or reply to some YouTube comments?, το οποίο έχει 55 likes και 984 dislikes!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα