Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

--- ΈΔΕΙΧΝΑΝ UFO ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ! ---


Σε μία γκάφα «μεγατόνων» έπεσαν τα Ελληνικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές της χώρας όσο αφορά την πτώση του μετεωρίτη στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο το βράδυ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου!
Εκτός του ότι τα περισσότερα MME ήταν ανενημέρωτα και για το τόπο της έκρηξης 12 ώρες μετά, εκτός του ότι έδειχναν πλάνα από το μετεωρίτη της Ρωσίας χωρίς να το διευκρινίζουν στους τηλεθεατές, έδειχναν επίσης για μετεωρίτη ένα βίντεο με ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό της Πάτρας την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Δηλαδή τρεις μέρες πριν το περιστατικό!

Για ακόμα μία φορά η τηλεοπτική ενημέρωση για αυτά τα θέματα μας απέδειξε ότι είναι παραπάνω από ελλιπής και χωρίς περεταίρω σχόλια όλοι καταλάβατε μετά από αυτή τη γκάφα ότι η λεγόμενη παραπληροφόρηση δεν είναι μόνο διαδικτυακή, όπως κατηγορούμαστε συνεχώς από τα «μεγάλα» ΜΜΕ της χώρας.

Για την ιστορία... το άγνωστο αντικείμενο με το κόκκινο λαμπάκι που τρεμόπαιζε στις 24/11/2013, αναφέρθηκε στο PatrasEvents.gr από τον αναγνώστη που το κατέγραψε, ότι έκοβε βόλτες για παραπάνω από πέντε λεπτά πάνω από την Πάτρα και ότι ήταν ορατό στο μάτι σε μεγάλη λωρίδα περιοχής που επεκτεινόταν από τα Βραχνέικα έως και την Αγυιά.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα