Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ανακαλύφθηκε νέο πρόσωπο στον Άρη μέσω Google Earth!! (Βίντεο)



Ημερομηνία της ανακάλυψης: 12 Νοεμ, 2013 
Τοποθεσία της ανακάλυψης: Άρης

Συντεταγμένες είναι: 43 ° 32'56 .65 "S 147 ° 52'39 .10" E





Βρήκα αυτό το πρόσωπο σήμερα και μου άρεσε η λεπτομέρεια των πλεκτών ή σγουρών μαλλιών του, που κάνουν το πρόσωπο να ξεχωρίζει περισσότερο. Το πρόσωπο φαίνεται να είναι περισσότερο φθαρμένο από τα μαλλιά, πιθανόν λόγω του ότι είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά μέταλλα. 

Είναι σημαντικό να ψάχνουμε για πρόσωπα στους πλανήτες και τα φεγγάρια στο ηλιακό μας σύστημα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας πάνω στα ξένα είδη που μοιραζόμαστε με αυτά αυτό το σύστημα . Δεν θέλετε να ξέρετε με τι μοιάζουν;Δεν θέλετε να τα συναντήσετε; Σας διαβεβαιώ ότι το θέλω σαν τρελός, και με αυτόν τον τρόπο προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ γι 'αυτούς. Μέσω φωτογραφιών της NASA που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. 

Άνοιξα το Google Earth και εστίασα στον Άρη. Είναι ελεύθερο πρόγραμμα, παιδιά. Τότε έψαξα τριγύρω και ανακάλυψα αυτό το ατάραχο πρόσωπο  μέσα σε έναν κρατήρα. Μοιάζει με πρόσωπο ερπετού  με ανοιχτό το στόμα και με εξαιρετικά λεπτομερή μαλλιά που ένα μέρος τους φαίνεται να βγαίνει έξω από ένα καπέλο . 

Για να βρείτε το πρόσωπό, απλά αντιγράψετε και επικολλήσετε τις συντεταγμένες μέσα στο πλαίσιο αναζήτησης του Google Mars και πατήστε enter. Θα σας μεταφέρει εκεί. Scott C. Waring




Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα