Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ






Η Βίωση της Πραγματικότητας είναι άμεση υπερδιανοητική αντίληψη «αυτού που είναι», «αυτού που συμβαίνει», δηλαδή της «Ίδιας της Ζωής», που είναι πραγματική μόνο στην Στιγμή ( Εδώ, Τώρα) που Ρέει.
Τα όντα που Βιώνουν την Πραγματικότητα, επειδή Βιώνουν την Μία και Μοναδική και Κοινή Πραγματικότητα - που Βρίσκεται στην Βάση Όλων -  επικοινωνούν μεταξύ τους – εξαιτίας της Συμμετοχής τους στην Πραγματικότητα – ακόμα κι αν δεν «επικοινωνούν» στο φυσικό πεδίο.
.
Η χρησιμοποίηση του νου κατασκευάζει μια αναπαράσταση της Πραγματικότητας, ένα πίνακα της Πραγματικότητας. Αυτό που συλλαμβάνει ο νους είναι σύμβολα, συμβατικά ιδεογραφήματα των πραγματικών συμβάντων, όχι τα φυσικά περιστατικά.
Ο νους εργάζεται σε ένα ιδεατό χώρο, με πολλές υποθέσεις, με πολλά κενά, με πολλές ερμηνείες των πραγμάτων… και μοιραία καταλήγει σε μια «φανταστική εικόνα της Πραγματικότητας»: Έτσι καθένας απομονώνεται στην δική του πραγματικότητα, δηλαδή στον δικό του φανταστικό κόσμο, που είναι αληθοφανής (αφού χρησιμοποιεί στοιχεία της φυσικής πραγματικότητας) αλλά δεν είναι η Πραγματικότητα.
.
Η Υπέρβαση του νου δεν γίνεται μέσω του νου, μέσω της διανοητικής ή οποιασδήποτε άλλης προσπάθειας.
.
Δεν υπάρχει Πύλη προς την Αλήθεια: Οι πύλες, οι διαχωρισμοί, η εξέλιξη, η φώτιση, η λύτρωση, ανήκουν στον χώρο του φανταστικού.
.
Απλά Κατανοείς Αυτό που Είσαι, Τώρα, Εδώ, στην Αιωνιότητα που Ρέει, Κάθε Στιγμή.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα