Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: Οι επιτυχίες περιμένουν τους προσεκτικούς

Πολύ καλύτερη η κατάσταση το Δεκέμβρη με το Δία στην κορυφή του χάρτη να δίνει μία νέα σταθερή διακυβέρνηση ενώ το Μεσουράνημα που συμμετέχει σε μεγάλο τρίγωνο υπόσχεται, σε περίπτωση νέας κυβέρνησης τη σταθερότητα της. Τα οικονομικά δύσκολα αλλά σταθερά, η νέα Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στα ζώδια της φωτιάς υπόσχεται περισσότερο δυναμισμό στη διεκδίκηση δικαίων, ενώ Άρης και Αφροδίτη στα ζώδια της Γης αναμένεται να εμπλακούν σε θέματα διαχείρισης της Υγείας αλλά και της ακίνητης περιουσίας. 

Ο Σταυρός των γωνιών του χάρτη με Ουρανό και Πλούτωνα δείχνει ότι θα υπάρξουν επιβουλεύσεις, αλλά η συνετή διαχείριση και η συμπαράσταση του κόσμου μάλλον θα αποτρέψει τα χειρότερα. Αν όχι, η επόμενη Πανσέληνος, θα δώσει μάλλον κάποιου είδους έκρηξη. Το Μεσουράνημα στο κέντρο των όψεων μιλάει για την ανάδειξη μίας νέας διακυβέρνησης, ενώ ο Πλούτωνας ακριβώς απέναντι στον 4ο οίκο την προσπάθεια υπονόμευσης της. Ο Ουρανός στην ακμή του 7ου οίκου μιλάει για χαλασμένες συνεργασίες, αλλά και για νέες που θα χτιστούν τώρα.





Αναλυτικότερα για τα δώδεκα ζώδια έχουμε τα εξής:


Οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου σπάνε παλιές συνεργασίες και εισέρχονται σε νέες. Εισάγουν αλλαγές στη δουλειά και εκνευρίζονται από προϊσταμένους που εμποδίζουν τις προτάσεις τους. Πλάνες για τα κίνητρα των άλλων θα πρέπει να προσεχθούν. Το 2ο δεκαήμερο απολαμβάνει λίγες μέρες δημιουργικότητας. Συστήνονται νέες συμμαχίες και τα αισθηματικά πάνε καλύτερα και πιο αισιόδοξα. Το 3ο δεκαήμερο είναι καλό να αποδώσει σεβασμό σε μεγαλυτέρους και να διενεργήσει τις όποιες του δραστηριότητες by the book. Προσοχή σε οικονομικές εκκρεμότητες που απομένουν προς επίλυση. 


Οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου έχουν ανάγκη αναδιοργάνωσης στα οικονομικά τους. Έχουν προκύψει νέα εισοδήματα αλλά και νέες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Το 2ο δεκαήμερο θα χρειαστεί να διαπραγματευθεί με κάποιες υπηρεσίες για να τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ η συνεννόηση δε θα είναι πολύ εύκολη. Για το 3ο δεκαήμερο τα πράγματα είναι πιο δημιουργικά. Κάποια σημαντική γνωριμία σε κοινωνικό επίπεδο ίσως σας ωφελήσει επαγγελματικά. Προσοχή στις κόντρες με τους δασκάλους σας. Μην αμφισβητείτε ανθρώπους, από τους οποίους εξαρτάται το μέλλον σας.


Οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου ολοκληρώνετε μία φάση εσωστρέφειας και ανασκόπησης. Η απογοήτευση σας από κάποιες κοινές προσδοκίες που διαψεύστηκαν στα επαγγελματικά υπάρχει ακόμη και καλείστε να τη διαχειριστείτε. Οι του 2ου δεκαημέρου ανοίγεστε πιο πολύ σε κόσμο κι ίσως ταξιδέψετε και για λόγους αναψυχής. Φροντίστε να έχετε χαρούμενη παρέα γύρω σας για να γελάσετε και να ευχαριστηθείτε. Οι του 3ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να προσέξετε τους καυγάδες με τους φίλους και να τηρήσετε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στην εφορία και τους οργανισμούς. Πρόωρες αυθάδειες δε θα σας βγουν σε καλό.


Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου θα βρεθείτε στο επίκεντρο κοινωνικών δραστηριοτήτων. Πολλοί άνθρωποι θα αμφισβητήσουν τη θέση σας και θα διαφωνήσουν με τις συστάσεις σας. Δείξτε προσοχή στις υπόγειες διεργασίες. Για το 2ο δεκαήμερο το επίκεντρο εντοπίζεται στις επαγγελματικές επιτυχίες. Η δόξα και η αναγνώριση δε θα είναι εύκολη, καθώς πολλοί θα προσπαθήσουν να σας την κλέψουν. Η συνετή διαχείριση πάντως θα προφυλάξει τουλάχιστον τα υπάρχοντα σας, ακόμη κι αν σας πάρουν τη δόξα. Το 3ο δεκαήμερο ας εκμεταλλευτεί τις συμμαχίες για να επιτύχει μία κοινή απόφαση που θα επιβεβαιώνει την ισχύ των νόμων.


Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου έχουν μία ωραία ευκαιρία να λειτουργήσουν συνεκτικά και συναινετικά σε μία ομαδική προσπάθεια. Οι του 2ου δεκαημέρου έχουν ακόμη να παλέψουν με οικονομικούς περιορισμούς, αλλά τα ερωτικά τουλάχιστον παίρνουν ένα νέο δρόμο κι εμφανίζεται ίσως και μία νέα γνωριμία. Οι του 3ου δεκαημέρου έχουν να ρυθμίσουν εκκρεμότητες με το σπιτικό περιβάλλον και έχουν κακό σύμβουλο την νευρικότητα. Αν προσέξουν όμως, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη βοήθεια που θα προσφέρει ένας εργοδότης. Αρκεί να μην θέλουν σώνει και καλά να περάσουν το δικό τους.


Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν προηγούμενες αδεξιότητες τους στον εργασιακό στίβο. Την ίδια στιγμή απότομα νέα στον οικονομικό τομέα θα σας αναστατώσουν, όμως μπορείτε πάντα να υπολογίζετε στην ψυχραιμία σας, τουλάχιστον σ’ αυτό που βλέπουν οι άλλοι εξωτερικά. Το 2ο δεκαήμερο είναι καλό να προσέξει την υγεία του και να μη διασκορπίσει την ενέργεια του με συγγενείς που θα θελήσουν να τους κλέψουν την προσοχή. Η σιωπή αυτή την εποχή είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Το 3ο δεκαήμερο θα περάσει όμορφα αισθηματικά, όμως ας δείξει προσοχή μην του ξεφύγουν πληροφορίες που δεν πρέπει να μάθουν τρίτοι.


Οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου θα έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες ξαφνικές επιθέσεις από αντιπάλους και πρώην συνεργάτες. Η διαχείριση θα είναι δύσκολη, πόσο μάλλον που δε θα λάβουν την αναμενόμενη υποστήριξη από τους ως τότε υποστηρικτές τους. Οι του 2ου δεκαημέρου ανεβαίνουν ψυχολογικά και αν και τα οικονομικά προβλήματα δε λύνονται, τουλάχιστον βελτιώνεται η δική σας διάθεση. Το 3ο δεκαήμερο είναι πιο νευρικό, αλλά τα πράγματα μπορούν να τακτοποιηθούν, αν μείνετε ψύχραιμοι και τηρήσετε τους τύπους απέναντι στις προκλήσεις. Μείνετε ψύχραιμοι και ατάραχοι όσο κι αν σας προκαλούνε.


Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου ανοίγεστε σε κάποιες νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις, που προς το παρόν δεν σας είναι εύκολο να διαχειριστείτε, υπόσχονται όμως δημιουργική εξέλιξη και άνοδο. Οι του 2ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και να μην παρασυρθείτε από παρορμήσεις στις αποφάσεις σας. Οι του 3ου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε κάποιες ιδέες που θα είναι χρήσιμες και θα αποφέρουν εισόδημα οικονομικά, χρησιμοποιώντας ίσως και τη βοήθεια κάποιου καταξιωμένου συνεργάτη.


Οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου περνάτε από ένα διάστημα επανατοποθέτησης στα εργασιακά, όπου χρειάζεται να τακτοποιήσετε ξανά το πρόγραμμα και τις αρμοδιότητες. Οι του 2ου δεκαημέρου αντιμετωπίστε με σύνεση τα πολλά αιτήματα που θα σας έρθουν, γιατί ναι μεν, σας ευχαριστεί η προσοχή, όμως μπορεί να σας οδηγήσει σε εξάντληση. Οι του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε τον εκνευρισμό σας στη δουλειά και να μην κοντράρετε τους προϊσταμένους. Τα οικονομικά βελτιώνονται με έξυπνες αποφάσεις, ενώ προσέχετε να μη σας ξεφεύγουν κουβέντες σε άλλους στο παρασκήνιο.


Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου περνάτε από ένα διάστημα απομόνωσης από τους άλλους. Είναι ένα διάστημα που σας πνίγουν παράπονα, αλλά που, αν αποστασιοποιηθείτε, μπορείτε να αφήσετε πίσω σας συνήθειες που απασχολούν το μέσο άνθρωπο, αλλά δεν είναι ίσως αντάξιες σας. Οι του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να κινηθείτε με ψυχραιμία και συναισθηματική νοημοσύνη σε μία συλλογική κατάσταση και να αποκομίσετε κέρδη, προσφέροντας και πρακτικές υπηρεσίες, ενώ οι του 3ου δεκαημέρου προτιμήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να μείνετε εστιασμένοι στο να προβάλλετε την εικόνα της ηρεμίας.


Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μία κατάσταση αποστασιοποίησης από τα πράγματα με επαγγελματικές και άλλες προοπτικές δημόσιας προόδου να σας βαραίνουν και να μην αποφασίζετε να τις αναλάβετε. Οι του 2ου δεκαημέρου θα προσπαθήσετε να στηριχθείτε στα πόδια σας σε μία ατομική σας δραστηριότητα, φαίνεται όμως ότι δεν είναι ακόμη ώρα να σας δώσει το σύμπαν το χώρο που χρειάζεστε κι έτσι τα πράγματα θα αργήσουν πολύ. Για το 3ο δεκαήμερο είναι περίοδος που θα πρέπει να βγείτε και να μιλήσετε και να τοποθετηθείτε σωστά. Με την κατάλληλη υποστήριξη τρίτων και προσοχή στις λεπτομέρειες έχετε προοπτικές να διακριθείτε.


Οι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε ένα διάστημα παράξενο ερωτικά, που φαίνεται να έχετε αποκοπεί από τον έξω κόσμο, απασχολημένοι με τα αισθήματα σας. Το 2ο δεκαήμερο θα έχει πολλές ευθύνες αλλά και πολλές προοπτικές επιτυχίας, αν δουλέψει σωστά και υπεύθυνα, ενώ το 3ο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσει κάποιες δύσκολες αντιπαραθέσεις για οικονομικούς κυρίως λόγους, που θα πρέπει να επιλυθούν με τη βοήθεια φίλων. Η μεσολάβηση των φίλων, αλλά και οι συμβουλές δικών σας ανθρώπων μπορούν να σας προφυλάξουν από αντιπαραθέσεις που αλλιώς ίσως να σας οδηγούσαν σε αδιέξοδο.

myhoroscope

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα