Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ -ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ -ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ
Επισήμως επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο πλέον η πληροφορία για τους δύο αγνοούμενους εκπαιδευτικούς, τους οποίος παρέσυρε το ποτάμι της Κρεμαστής, εν μέσω της ισχυρής κακοκαιρίας που έπληξε τη Ρόδο σήμερα το απόγευμα.

Όπως αποκάλυψε η ΡΟΔΙΑΚΗ το αυτοκίνητο με τους τρεις εκπαιδευτικούς στο δημοτικό σχολείο Παραδεισίου, ένα ασημί ΝΙΣΣΑΝ ALMERA επέστρεφε από το Παραδείσι στη Ρόδο, στις 4 και μισή το απόγευμα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο 50χρονος καθηγητής αγγλικών η 30χρονη δασκάλα και ένας ακόμα δάσκαλος επίσης 30 ετών ο οποίος διεσώθη από θαύμα.

Στην κατάθεσή του στο ΑΤ Ιαλυσού πριν από λίγο, ο 30 χρονος περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πως έγινε το κακό: 


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ο 30χρονος φανερά σοκαρισμένος, είπε ότι στις 4.30 όταν δοκίμασαν να διασχίσουν το σημείο του ποταμού, το νερό φαίνονταν να ήταν χαμηλό. Σε κάποια στιγμή το όχημα άρχισε να παρασύρεται και τότε οι εκπαιδευτικοί κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο.
Ο ίδιος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα.

Οι άλλοι δύο συνάδελφοί του που επίσης βγήκαν από το αυτοκίνητο, στάθηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν… από τα μάτια του!

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε σπίτι κατοίκου της Κρεμαστής, δίπλα από τη γέφυρα και σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο βρέθηκε και ο διεθυντής του σχολείου που από κοινού ζητούσαν εναγωνίως να γίνουν έρευνες για την διάσωση των ανθρώπων αυτών.

Μιλώντας πριν από λίγο στη ΡΟΔΙΑΚΗ, φανερά σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να περιγράψουν με λόγια αυτό που έγινε.

Αυτή την ώρα ξεκινούν πάντως εξειδικευμένες έρευνες στο ποτάμι για τον εντοπισμό των δύο εκπαιδευτικών! Τέσσερις ώρες μετά την αποκάλυψη της ΡΟΔΙΑΚΗΣ την οποία δυστυχώς καμιά αρμόδια υπηρεσία δεν μπορούσε να… επιβεβαιώσει.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες θα επεκταθούν και στη θάλασσα, ενώ ετοιμάζεται και ειδική ομάδα καταδρομέων σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ η οποία θα πάρει μέρος στις έρευνες.

Σε ότι αφορά τον τρίτο αγνοούμενο στην περιοχή της Αρχαγγέλου, επιβεβαιώθηκε ότι εντοπίστηκε σώος και αβλαβής.
Καλά στην υγεία του εντοπίστηκε τέλος και ένας ακόμα αγνοούμενος ηλικιωμένος που είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους δικούς του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα