Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η Δωδεκάνησος Σηκώνει Το Λάβαρο της Επανάστασης!!!

1


20/11/2013

Και ξαφνικά, την στιγμή που η έκτακτη συνεχής 45η συνεδρίαση του Εμπορικού Επιμελητήριου Δωδεκανήσου σχετικά με τους συντελεστές Φ.Π.Α συνεχιζόταν κανονικά, με δύο συνέδρους να τρώνε σουβλάκια και τρεις άλλους να αναλύουν το λάθος του Μήτρογλου που είχε ως συνέπεια να σκοράρει η εθνική....ακριβώς εκείνη την ιερή στιγμή, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Ιωάννης Πάππου, με μάτι που γυάλιζε από οργή, με μαλλί ανακατωμένο από τις ζωηρές κινήσεις του κεφαλιού και κρατώντας μια μικρή σημαιούλα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αγ. Ισίδωρου ως λάβαρο της Νέας Δωδεκανησιακής Επανάστασης που από στιγμή σε στιγμή ξεκινάει, δηλαδή ποτέ, έκανε την παρακάτω πρωτοφανή για τα Τροϊκανά Χρονικά δήλωση:


Καμμία συναίνεση στην αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά μας.

Συμπολίτες μας που βρίσκονταν μπροστά στο απίστευτο αυτό περιστατικό μαρτυρούν ότι ήταν τόση η ένταση της φωνής του που οι υπόλοιποι σύνεδροι χρειάστηκε να διαβάσουν τα χείλη του.

Δεν χρειάζεται άλλωστε να μας ακούσουν κι οι περαστικοί!!

Αμέσως, σηκώθηκαν όλοι μαζί από τα έδρανα και αφού πήραν την προσφιλή στάση του Αντώνη Σαμαρά, πέφτοντας στα Τέσσερα, αναφώνησαν με μια φωνή: Λευτεριά στη Δωδεκάνησο!!!

Ένα μέρος της οροφής κατέρρευσε δημιουργώντας ένα σύννεφο σκόνης που έδωσε έναν διαφορετικό τόνο στην συνεδρίαση και θεωρήθηκε καλός οιωνός.

Αφού αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν όλοι μαζί υπέγραψαν ένα μανιφέστο.

Ο πάπυρος πάνω στον οποίο γράφτηκε το μανιφέστο, από αίμα αγελάδας, αναφέρει μία και μόνο μία απαίτηση:

1.Απαιτούμε...την μη αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α στα Δωδεκάνησα με την προυπόθεση να συμφωνήσει η Τρόϊκα.

Αφού υπόγραψαν όλοι, συμφωνήθηκε να γίνει γνωστό το περιεχόμενο του παπύρου στους ένδοξους βουλευτές του νομού από τους οποίους θα γινόταν απαιτητό να καταψηφίσουν αυτά τα μέτρα, αν φυσικά συμφωνήσει και η Τρόϊκα.

Όλοι εμείς οι Ροδίτες, στεκόμαστε δίπλα στα άξια αυτά τέκνα της Δωδεκανήσου και τους υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα μέσα από το facebook και το twitter πολεμώντας για μία Δωδεκάνησο Ελεύθερη, άν φυσικά συμφωνήσει και η Τρόϊκα.

Συνεχίζεται...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Απορίες: α) τα σουβλάκια ήταν με απ'όλα? β) ο Άγιος Ισίδωρος έχει γήπεδο ποδοσφαίρου? γ) ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου είναι σε απευθείας σύνδεση με τους Τροικανούς? δ) Η αγελάδα ήταν ιερή? ε) ο Σαμαράς είναι ακόμα στα τέσσερα...

    και οι απορίες συνεχίζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα