Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μιας πεντάρας .....δάκρυα


Απόψε κλαίω και κλαίω και δεν μπορώ να σταματήσω.

Αληθινά δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου ,έαν εαυτό τόσο πειθαρχημένο που το κλάμα είναι τελείως εξορισμένο από τη ζωή μου και από το λεξιλόγιό μου ακόμη .......σχεδόν από τότε που ήμουν βρέφος.
Μα είναι κάτι καταστάσεις που ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να λέγετε Άνθρωπος αν δεν λύγιζε.
Τώρα θα μου πεις............Σιγά και το σοβαρό.
Άλλοι ψάχνουν να βρουν τροφή μέσα στους κάδους των σκουπιδιών,κι άλλοι μένουν μέσα στα αυτοκίνητα παρέα με τα παιδάκια τους κι εσύ ρε κοπελιά κάθεσαι και κλαις ακόμη για ένα χαμένο κορμί...
Ναι....έτσι είναι και σωστά θα λέγατε.
Μα όμως όπως συνήθως γίνεται ο κάθε Άνθρωπος πονά για τον δικό του πόνο και είναι ευχής έργο να μπορεί και να πονά λιγάκι και για των άλλων.............!
Λοιπόν σήμερα έχυσα τόνους δακρύων,ιαματικών,τόσα που δεν θυμάμαι να είχα ξανα-σπαταλήσει εδώ και πολλά χρόνια.....και αφού τυράνησα και κάποια καλή μου φίλη στο τηλέφωνο να μου κάνει ψυχανάλυση ,(αχ τι γλυκό να’χεις φίλες ψυχαναλύτριες τις ώρες του οδυρμού).....!!!!τέλος κάθισα και άρχισα να κάνω απολογισμό των δακρύων.


Λοιπόν.
Όταν με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ’’σ’αγαπώ’’,ψέματα.......βάλε Χριστίνα 30 δάκρυα και 10 λυγμούς.
Όταν με βεβαίωνε πως μονάχα εμένα έχει και άλλη καμιά...βάλε Χριστίνα ......60 δάκρυα και 22 λυγμούς.
Όταν μου μίλαγε για Φεγγάρια ,Αστέρια κι άλλα συναφή....βάλε Χριστίνα...20 δάκρυα και 8 λυγμούς διότι δεν είσαι και πολύ ρομαντική...άντε ας κάνουμε και σκόντο επιτέλους φιλαράκι ήταν ο σχωρεμένος.
Όταν σε διαβεβαίωνε πως άλλη καμιά δεν είχε εκτός από την γυναίκα του κι εσένα .....εκεί δεν έχει δάκρυα.....έχει 33 λυγμούς όσα τα χρόνια του Χριστού,του Μέγα Αλέξανδρου και ένα φιλί ή μια σφαλιάρα.....εξαρτάτε τι προτιμάς να του δώσεις,το Πάσχα....έναντι της Προδοσίας!
Όταν σε ερωτικές στιγμές .....σου έλεγε πράγματα που δεν γράφονται....επείσης δεν έχει δάκρυα....εδώ σταματούν και οι λυγμοί...και σιγά σιγά αρχίζει ο....κλαυσίγελος που έλεγε ο παπούς Αριστοφάνης!

Όταν τον διαβεβαίωνες ...........Χριστίνα μου..ότι είναι ο Ένας και Μοναδικός Εραστής του ΄Σύμπαντος Κόσμου’....και εκείνος το πίστεψε.....ποιός από τους δυο σας πρέπει να κλαίει σήμερα ??????
Όταν του έλεγες ψευδώς Χριστίνα μου.....ότι ήρθες 113 φορές σε...οργ...ό.....εν μία νυκτί μόνο και μόνο στην σκέψη του .....κι εκείνος πια θεώρησε ότι είναι ο πιο μεγάλος γα$%(*s των επτά θαλασσών και των πέντε ηπείρων.....ποιός πρέπει να χύνει....δάκρυα πικρά και με λυγμούς απανωτούς αχ!!!!??????
Όταν τον κλαις σήμερα Χριστίνα μου.......και με λυγμούς,είναι γιατί ξέρεις ότι......όλο αυτό που ζήσατε ήταν μια αγάπη κι από τις δυο πλευρές κάλπικη.

Από τη δική του πλευρά μεν για σκοπούς που δεν σε αφορούν μα και δεν σε άγγιξαν σε τίποτα ποτέ...
Από τη δική σου......άντε Χριστίνα μου...κλάψε λιγάκι ακόμη...μα όσο μονάχα αξίζει.
Μιας Πεντάρας Δάκρυα.Τόσο μόνο.
Η Μάγισσα @-}-


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα