Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

50 Χριστουγεννιάτικα ΔΕΝΤΡΑ από ΠΑΛΕΤΕΣ





Ένώνοντας ολόκληρες σανίδες τους ή κομμάτια ξύλου με τρόπο που να σχηματίζουν μια πυραμίδα.

Μπορείτε να το κάνετε χωρίς καθόλου να αλλάξετε την μορφή του ξύλου ή κόβοντας τις άκρες της κάθε σανίδας ώστε το σύνολο να έχει σχήμα κλασσικού έλατου, χρησιμοποιώντας τις σανίδες ως "κλαριά" που θα καρφώσετε περιμετρικά ενός κεντρικού ξύλου "κορμού", να αφήσετε κενά ανάμεσα τους ή να δώσετε τριγωνικόσχήμα δέντρου σ΄ένα σύνολο από εφαπτόμενα καρφωμένα μεταξύ τους ξύλα, να το δημιουργήσετε πάνω σ΄ένα τοίχο ή σε οποιοδήποτε σημείο χρησιμοποιώντας μια βάση για να το στηρίξετε, να βάψετε τα ξύλα σε όποια απόχρωση θέλετε ή να διατηρήσετε την φυσικήαπόχρωση του ξύλου, να το στολίσετε μόνο με φώτα ή και με στολίδια και γενικά, όπως ακριβώς και σε οποιαδήποτε άλλη κατασκευή από παλέτες, μπορείτε να ...αυτοσχεδιάσετεπάνω στην κεντρική ιδέα όσο αντέχει η ...φαντασία και η ...υπομονή σας.
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για πολύ ιδιαίτερα και πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντραιδανικά γα πολύ μικρούς χώρους που δεν θέλετε να "κλείσουν" με τον όγκο ενός κλασσικού έλατου, για χώρους διακοσμημένους σε μοντέρνο ύφος, για το μπαλκόνι ή τον κήπο. 

Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο ένα τέτοιο δέντρο νααντικαταστήσει το παραδοσιακό σας, μπορείτε  να χρησιμοποιήσετε τα ξύλα από μια παλέτα για να φτιάξετε "μινιατούρες" χριστουγεννιάτικων δέντρων για να στολίσετε  κάποιον άλλο χώρο του σπιτιού εκτός καθιστικού, πχ δημιουργώντας ένα τέτοιο μικρό δέντρο για τηνκρεβατοκάμαρά σας, την κουζίνα ή για να δώσετε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε ένα παιδικό δωμάτιο.


























 






























 
soulouposeto

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο το θέμα σου. Ας μην σκοτώνουμε τα δάση μας για ένα χριστουγεννιατικο δέντρο αφού μπορούμε να το κάνουμε με ανακυκλώσιμα υλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα