Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ….ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ….! (μέρος 4ο )

(μέρος 1ο )+(μέρος 2ο)+(μέρος 3ο )



Ας δούμε όμως τι είναι αυτοί οι υπόηχοι: 
ΥΠΟΗΧΟΙ :
 Όταν λέμε υπόηχος σημαίνει ότι ο όρος αυτός περιγράφεται ως ήχος του οποίου η συχνότητα είναι χαμηλότερη από το κατώτατο όριο συχνοτήτων που μπορούν να γίνουν αντιληπτές από την ανθρώπινη ακοή μας. Ο κλάδος που μελετά τέτοια ηχητικά κύματα μερικές φορές αναφέρεται σαν υποηχητική, και ασχολείται με ήχους που βρίσκονται μεταξύ του κατώτατου ορίου της ανθρώπινης ακοής (20 Hz) έως συχνότητες (0,001 Hz.) Αυτή η περιοχή λοιπόν του ακουστικού φάσματος…..χρησιμοποιείται στη σεισμολογία για την παρακολούθηση των σεισμών. Οι υπόηχοι λοιπόν μπορούν και διαδίδονται σε μεγάλες αποστάσεις, ειδικά μέσα σε στερεά ή υγρά μέσα και να παρακάμψουν φυσικά τα όποια εμπόδια χωρίς καμιά σημαντική εξασθένιση.

Ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις των υποήχων για τον άνθρωπο; Οι υπόηχοι οφείλετε να γνωρίζετε δεν γίνονται «ακουστικώς» αντιληπτοί από το ανθρώπινο αυτί….και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί και βλαβεροί για τον οργανισμό μας. Προσέξτε…όταν π.χ. φυσάει ένας δυνατός άνεμος και συμβαίνουν διάφορες τρομερές μεταβολές πίεσης του αέρα, πράγμα που φυσικά ο άνθρωπος παράγοντας δεν αντιλαμβάνεται με την ακοή του, μπορεί όμως να νιώσει ένα ισχυρό πονοκέφαλο και μια αδιαθεσία. Για να καταλάβετε η ναυτία που μας προκαλείται όταν βρισκόμαστε σ’ ένα πλωτό μέσο μεταφοράς και η οποία οφείλεται στην αρνητική επίδραση των θαλάσσιων υποηχητικών κυμάτων και ίσως κατά πάσα πιθανότητα και της μηχανής του μέσου, η οποία μπορεί να παράγει υπόηχους κατά τη λειτουργία της….έχει να κάμει με τη λειτουργία αυτή που φυσικά οι συχνότητες που κυμαίνονται από 7 έως 20Hz, όταν αυτές εκπέμπονται σε μεγάλες ηχητικές εντάσεις, μπορούν να επιδράσουν άμεσα στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα, προκαλώνταςαποπροσανατολισμό, μειωμένη αντίληψη του χώρου, έντονη ανησυχία, μειωμένη διαύγεια σκέψης, ζάλη, ίσως και δυσκολία στην άρθρωση.
 Η συχνότητα των 7 – 8 Hz…είναι γνωστή και ως «brown note» ή «brain alpha wave» και είναι η πιο επικίνδυνη….αφού….ΑΔΕΛΦΙΑ….αποτελεί τη συχνότητα συντονισμού του ηλεκτρικού εγκεφαλικού κύματος «άλφα» (alpha)5, αλλά και των περισσοτέρων οργάνων στην κοιλιακή μας και θωρακική μας. Ή έκθεση…λοιπόν….σε αυτήν τη συχνότητα…..μπορεί να προκαλέσει και άλλα συμπτώματα εκτός των παραπάνω, όπως πόνο στο στήθος, δύσπνοια, ρίγη, στομαχικές διαταραχές, ναυτία, πανικό έως και λιποθυμία, ενώ με μια εκτεταμένη σε αυτήν έκθεση μπορεί ένας άνθρωπος να καταλήξει σε κώμα. Παρόμοια συμπτώματα απαντώνται και στο υπόλοιπο του εύρους των υποήχων….δηλαδή….στα 10 Hz έως 20Hz, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών της συχνότητας των 19 Hz….όπου η συχνότητα αυτή αποτελεί και τη συχνότητα συντονισμού του ανθρώπινου ματιού μας. Έτσι λοιπόν η έκθεση σ’ αυτήν μπορεί να προκαλέσει μειωμένη ευκρίνεια όρασης…καθώς και οφθαλμαπάτες.


 Οι υπόηχοι μπορούν ασφαλώς να μας προκαλέσουν αισθήματα φόβου ή έντονης λύπης….ενώ μπορεί να νιώσουμε ότι συμβαίνει κάτι ακαθόριστο κάτι το υπερφυσικό γύρω μας. Έτσι στα πλαίσια της έρευνας….μία ομάδα Βρετανών ερευνητών πραγματοποίησε ένα πείραμα στις 31 Μαίου του έτους 2003, όπου κλήθηκαν λοιπόν περίπου 700 άνθρωποι να περιγράψουν τα συναισθήματά τους….κατά τη διάρκεια μιας μουσικής ακρόασης. Κάποιοι εκ των ήχων αυτών συνοδεύονταν από υποηχητικά κύματα συχνότητας 17 Hz, που παράγονταν από ένα «subwoofer» ηχείο που βρισκόταν στα δύο τρίτα (2/3) της απόστασης από το άκρο ενός επτάμετρου (7 μ.) πλαστικού σωλήνα, πράγμα για το οποίο φυσικά δεν ήταν ενημερωμένοι οι μετέχοντες στο πείραμα. Το Υποηχητικό αυτό κονσέρτο όπως ονομάστηκε, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναυλιών «Purcell Room» και αποτελούνταν από 4 μουσικά μέρη. Στην πρώτη ακρόαση, τα υποηχητικά κύματα συνόδευαν τα δύο από τα τέσσερα μέρη, ενώ στη δεύτερη, τα άλλα δύο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην εξαρτάται από συγκεκριμένο μουσικό μέρος. Όπως διαπιστώθηκε λοιπόν το 22% των συμμετεχόντων περιέγραψε διάφορα αισθήματα άγχους, ανησυχίας, φόβου, νευρικότητας και ρίγους ή βάρους στο στήθος, κατά τη διάρκεια της ακρόασης των μουσικών κομματιών που συνοδεύονταν από τους υπόηχους. Έτσι, το επίσημο συμπέρασμα των επιστημόνων που οργάνωσαν και ανέλυσαν το πείραμα, ήταν ότι τα υποηχητικά κύματα μπορούν να προκαλέσουν τέτοιου είδους ασυνήθιστα συναισθήματα στον άνθρωπο, χωρίς ο τελευταίος να γνωρίζει ή να αντιλαμβάνεται την ύπαρξή τους….!!! Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα την εκούσια χρησιμοποίηση των υποηχητικών αυτών κυμάτων ακόμη και στη μουσική και τον κινηματογράφο, με σκοπό την πρόκληση τέτοιων συναισθημάτων, στους ακροατές και θεατές αντιστοίχως. Το γνωστότερο παράδειγμα ήταν η ταινία «Μη αναστρέψιμος» του έτους 2002. Για τον ίδιο σκοπό, υπόηχους χρησιμοποιεί και ο μουσικός «Μπράιαν "Lustmord" Ουίλιαμς».
Εντύπωση μας έκανε….όταν στο σάιτ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ στο διαδίκτυο…είδαμε στον τίτλο….ΒΟΜΒΑ: Επιχείρηση Ομιχλοπαγίδα, η αποκάλυψή μας με το έμβρυο σε βουνό των Ιωαννίνων.
Στο άρθρο αναφέρεται…. ότι είχαμε εξελίξεις έπειτα από το άρθρο-αποκάλυψή μας στις 28/11/2012 με τίτλο "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Σημείο αναφοράς" για εξωγήινους, για τους ΕΛ ή στρατιωτικό μυστικό σχέδιο σε βουνό των Ιωαννίνων; " και που δημοσιεύαμε φωτογραφίες από βουνό των Ιωαννίνων που δείχνουν πως στρατιωτική περιοχή έχει τη μορφή εμβρύου μέσα στη μήτρα και μάλιστα να φαίνεται πεντακάθαρα ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος. Χθές 13/1 ο «Ιωάννης Λαμπρόπουλος», ο οποίος είναι Συγγραφέας- Μελετητής- Αναλυτής, έγραψε αυτό το σχόλιο που σας το παραθέτουμε αυτούσιο και εξηγεί τι είναι αυτό που παρουσιάσαμε. Διαβάστε το και μάθετε όλη την αλήθεια…!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ;
Γράφει λοιπόν ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “WATER GATE” ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…..(ποια κυβέρνηση δηλαδή….που μόνο αυτή δεν κυβερνάει την Ελλάδα). ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ….ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ. Αν θέλουμε να το ονομάσουμε με μία πρόταση και με βάση την χρησιμότητα της λειτουργείας τους,…..είναι οι αντικαταστάτες των αεροψεκασμών….!!! ….τόσο καλά….!!!
Είναι επίγεια μηχανήματα που σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες σε μορφή αερίων.
ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ; Δεν είναι Ελληνικά ούτε εξωγήινα.Είναι πείραμα που διεξάγεται με άκρα μυστικότητα από το Γερμανικό κράτος χρηματοδοτούμενο από το Γερμανικό κράτος (από που προέρχονται τα κονδύλια είναι μυστήριο διότι μιλάμε για δισ) και οι Έλληνες είναι τα “πειραματόζωα”. Οι περιοχές αυτές δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από τον Ελληνικό στρατό και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. (εδώ δεν έχουν πόρους για καύσιμα και ανταλλακτικά οχημάτων του στρατού. Θα χρηματοδοτούσαν μυστικές εργασίες άγνωστων και προηγμένων ερευνητικών προγραμμάτων;) Τα χειρίζονται Γερμανοί και Έλληνες αλλά τελούν υπό τον έλεγχο και τις οδηγίες Γερμανών.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; Μπορούν να σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες από νευροτοξικά αέρια έως απλές ιώσεις με δύο τρόπους. Και οι δύο τρόποι όμως είναι με δημιουργία ΝΕΦΟΥΣ. Ή μικρό ΝΕΦΟΣ που θα διαλυθεί γρήγορα σκορπώντας την ουσία στον αέρα ή μεγάλο ΝΕΦΟΣ που θα ομοιάζει με πραγματικό με μία ιδιαιτερότητα. ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ από τον άνεμο σιγά σιγά και διαλύεται, αφήνει μία “ομίχλη” που θολώνει την ατμόσφαιρα. Μέσα εκεί μεταφέρονται τα σωματίδια της χημικής ουσίας που έχουν επιλέξει να ψεκάσουν. Ανάλογα με τη χημική ουσία που ψεκάζουν έχουμε ή έξαρση διαφόρων ιώσεων, περισσότερο αναπνευστικών με ρινική καταρροή ή γαστρεντερικών, ή αν πρόκειται για νευροτοξικά χημικά, έχουμε εγκεφαλικές ενοχλήσεις, δηλαδή πονοκεφάλους, ειδικά στις μικρές ηλικίες (παιδιά- εφήβους) που τις περισσότερες φορές (όταν είναι ισχυρές οι δόσεις) δεν υποχωρούν με αναλγητικά.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ; Αυτή τη στιγμή σε όλες τις ορεινές τοποθεσίες που βρίσκονται πλησίον μεγαλουπόλεων, αλλά και πλησίον όλων των πρωτευουσών των νομών της Ελλάδος, όπως και στα νησιά. Δεν μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί ότι σχεδόν όλο το καλοκαίρι υπάρχουν πάντα κάποια σύννεφα πάνω από αυτά τα βουνά και γενικώς μια θολή ατμόσφαιρα. Δεν είναι εγκατεστημένα στις υψηλότερες και μπροστινές κορυφές, αλλά στις πιο πίσω και χαμηλότερες, ώστε τα ΝΕΦΗ να φαίνονται ότι έρχονται πίσω από το βουνό. Σε πολλές εγκαταστάσεις η πρόσβαση γίνεται μόνο από αέρος αλλά όλες οι εγκαταστάσεις αναγνωρίζονται και διακρίνονται μόνο από αέρος. (μπορεί να γίνει με τη βοήθεια και τη συνεργασία της αερολέσχης κάθε περιοχής).
Ξεκίνησαν την κατασκευή των εγκαταστάσεων περί το 2000. Το 2007 ξεκίνησαν τις πρώτεςδοκιμαστικές ρίψεις χημικών και για να αποκτήσουν νομιμοποίηση διέταξαν την Ελληνική κυβέρνηση να τους νομιμοποιήσει.Το υπουργείο περιβάλλοντος υπάκουσε και δια επισήμου εγγράφου τους κάλεσε για να διεξάγουν τα πειράματα τους στο Ελληνικό έδαφος.Υποτίθεται ότι είναι μυστικά πειράματα “συλλογής νερού” και υπεύθυνη είναι η επιστημονική κοινότητα του πολυτεχνείου της Στουτγκάρδης. (θέλω να δω πως θα δικαιολογήσουν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις τόσων δισεκατομμυρίων που έχουν δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΜΒΡΥΩΝ ΚΑΙ ΜΩΡΩΝ; 1ον: Διακρίνονται εύκολα από αέρος οι εγκαταστάσεις και δίνεται η δυνατότητα της εύκολης προσέγγισης ιπτάμενων μέσων, μέσω των οποίων γίνεται η τροφοδοσία και η υποστήριξη. 2ον: Αν τα δει κάποιος όπως τα είδατε εσείς θα αρχίσει να ψάχνει και να αναζητά εξωγήινους και UFO όπως άλλωστε κάνατε και εσείς. (σιγά μη πήγαινε το μυαλό σας ότι είναι εγκαταστάσεις ψεκασμών και χημικού πολέμου).
Ξέχασα να σας πω ότι η κωδική ονομασία της επιχείρησης είναι Ομιχλοπαγίδα
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας- Μελετητής- Αναλυτής

Στις παρακάτω εικόνες βλέπουμε δείγματα από τα διάσπαρτα «εργοστάσια»….παραγωγής υπόηχων…που βρίσκονται στην Ελλάδα…και σε ολόκληρο τον κόσμο….! Εκείνο που έχω ΑΔΕΛΦΙΑ….να σας επισημάνω….είναι ότι τα «εργοστάσια αυτά….είναι πάρα πολλά….που ούτε μπορείτε να το φανταστείτε…δείτε μερικά δείγματα:
Στη μελέτη που έγινε στο «W. Tempest Infrasound and Low-Frequency Vibration»…..μερικά ενδιαφέροντα case studies (περιπτωσιακή μελέτη)…σχετικά με τον τρόπο που ένα ηχητικό κύμα χαμηλής συχνότητας μπορεί να επηρεάσει έναν άνθρωπο…διαπιστώθηκε ότι οι υπάλληλοι ενός εργοστασίου παραπονέθηκαν για μία αίσθηση ανησυχίας και κατάθλιψης στο χώρο εργασίας τους. Μετά από σχετικές μετρήσεις ανακαλύφθηκε ότι στον εν λόγω χώρο υπήρχε ένας ήχος χαμηλής συχνότητας σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα από ότι συνήθως. Αν και ο ήχος δεν ήταν αντιληπτός μέσω της ακοής, εντούτοις κρίθηκε υπαίτιος της παραπάνω παράξενης αίσθησης στο χώρο. Η πηγή του ήταν ένας ανεμιστήρας στο σύστημα εξαερισμού, μετά την απενεργοποίηση του οποίου σταμάτησαν οποιαδήποτε προβλήματα. Σε μία άλλη περίπτωση, οι εργάτες ενός πανεπιστημιακού ραδιοχημικού εργαστηρίου βίωναν την ίδια ακριβώς παράξενη ατμόσφαιρα επιβαρυμένη επιπλέον με μία αίσθηση ζαλάδας. Μάλιστα, το πρόβλημα ήταν τόσο έντονο που μερικοί εργάτες αρνούνταν να δουλέψουν στο εργαστήριο. Για μία ακόμα φορά, η αιτία ήταν ένας ήχος χαμηλής συχνότητας που παρήγαγε ένας ανεμιστήρας, ο οποίος όταν απενεργοποιήθηκε χάθηκε και η αλλόκοτη αυτή ατμόσφαιρα. Τώρα…όταν γνωρίζουμε ότι οι υπόηχοι….είναι ένα ακόμη μυστικό όπλο….όπως οι αεροψεκασμοί…..καταλαβαίνετε….ότι ως ανθρώπινο είδος….βαλλόμαστε από παντού….και το περίεργο είναι ότι για τους υπόηχους…αφού ενημερώθηκαν οι πολιτικοί μας….οι στρατιωτικοί μας…οι δημοσιογράφοι….δεν κουνιέται…..τίποτα….φύλο…και πάλι με καιρό….όταν θα περάσουν τα χρόνια….ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ….τότε θα ανακαλύψετε και θα επιβεβαιωθείτε για όσα γράφονται εδώ….για ακόμη μια φορά….για την παγκόσμια δικτατορία που ζούμε…μόνον που μερικοί ίσως…να μην έχουν την δυνατότητα να ζούνε….!!!
Ο «W. Tempest» στη συνέχεια της εν λόγω μελέτης του μας δίνει μία λίστα από συμπτώματα που προκαλούνται από ηχητικά κύματα χαμηλής συχνότητας των (15-20 Hz), μεταξύ των οποίων είναι: έντονος πόνος στο εσωτερικό των αυτιών, προβλήματα στην όραση των ανθρώπων, δυσκολίες στην αναπνοή, ακατανόητη αίσθηση φόβου, τρεμούλα, κλπ. Επιπλέον, τονίζει ότι υποηχητικά κύματα μεταξύ των (12- 27 Hz) προκαλούν διαταράξεις στα μάτια και στην όραση.
Σε σχετική μελέτη του  « K. H. E». Kroemer Ergonomics, How to design for ease and Efficiency, αναφέρεται σχετικά: «Η έκθεση σε δονήσεις συχνά οδηγούν σε μικρής διάρκειας αλλαγές σε ποικίλες παραμέτρους της φυσιολογίας, όπως η συχνότητα των καρδιακών χτύπων. [...] Στα αρχικά στάδια της παραπάνω έκθεσης έχει παρατηρηθεί συνεχώς αυξανόμενη σύσπαση των μυών και ένταση της αναπνευστικής διαδικασίας». Όμως  ενδιαφέρον παρουσιάζει και μία τεχνική αναφορά της NASA (Technical Report 19770013810) που αναφέρει ότι ένας υπόηχος συχνότητας 18 Hz (κατά προσέγγιση) προκαλεί δονήσεις στο λοβό του ματιού που με τη σειρά τους προκαλούν νεκρά (τυφλά) σημεία στο πεδίο όρασης του ανθρώπου (βλέπετε σχετικά: Φαντάσματα στον Εγκέφαλο, Ν. Κουμαρτζής, metafysiko.gr). Με βάση το παραπάνω, μπορεί να δικαιολογηθεί η γκρίζα σκιά που είδε ο «V. Tandy» με την άκρη του ματιού του, καθώς και οι σκιές που βλέπουν αρκετοί άνθρωποι σε αντίστοιχες περιπτώσεις στοιχειωμάτων. Μία ακόμα τεχνική αναφορά τηςNASA (19870046176) μας αναφέρει ότι η δόνηση ολόκληρου του σώματος οδηγεί σε ένταση της αναπνευστικής διαδικασίας. Το τελευταίο, σύμφωνα με μελέτες των «Flenley» του έτους (1990) και «Fried» του έτους (1987), αν συνδυαστεί με άγχος οδηγεί σε κρίσεις πανικού και έντονο ακαθόριστο φόβο! Όμως ΑΔΕΛΦΙΑ…τα παραπάνω εντυπωσιακά συμπεράσματα δεν έμειναν εκεί. Κάθε νέα- πόσο μάλλον τόσο επαναστατική- θεωρία, πέρα από τη θεωρητική της απόδειξη χρειάζεται οπωσδήποτε και έναν απαραίτητο πλήθος πειραματικών αποτελεσμάτων από διαφορετικές περιπτώσεις. Μία τέτοια όμως πειραματική επιβεβαίωση της θεωρίας των υποήχων περιγράφεται στο «paper Something in the Cellar» που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο του έτους 2000, στο πλέον έγκριτο έντυπο ψυχικών ερευνών της υφηλίου, το «Journal of the Society for Psychical Research». Αφορούσε λοιπόν την περίπτωση ενός κελαριού του 14ου αιώνα, πάνω από το οποίο είχε μεταγενέστερα κτιστεί το Tourist Information Centre της πόλης Coventry της Αγγλίας, στην οδό Bayley Lane 38/39. Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή ακαδημαϊκών των τμημάτων School of International Studies & Law και School of Engineering του Πανεπιστημίου του Coventry. Το ερέθισμα λοιπόν για την εν λόγω έρευνα ήταν ένα πλήθος από καταγεγραμμένες μαρτυρίες τουριστών, οι περισσότερες εκ των οποίων εστίαζαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του χώρου που έμοιαζε το κέντρο των παραφυσικών τους εμπειριών. Για παράδειγμα, το έτος 1997 ένας Καναδός δημοσιογράφος επισκέφτηκε το κελάρι μαζί με έναν ξεναγό της περιοχής, ονόματι Colin Cook. Όταν έφτασαν στο προαναφερθέν σημείο, ο δημοσιογράφος έχασε το χρώμα του, πάγωσε και ανατρίχιασε σε όλο του το σώμα. Αργότερα, εξήγησε στο ξεναγό ότι ένιωσε έντονα την παρουσία ενός τρίτου πλάσματος μέσα στο κελάρι και ότι ήταν πεπεισμένος πως ένα γυναικείο πρόσωπο κοιτούσε αδιάκριτα πάνω από το δεξί του ώμο. Όλος περιέργως, ο ξεναγός δεν ένιωσε τίποτα από τα παραπάνω. Ο ίδιος ξεναγός ενημέρωσε τους ερευνητές και για μία σειρά άλλων αντίστοιχων περιπτώσεων. Ένας άνδρας από τη Λετονία, λίγο πριν εισέλθει στο ίδιο δωμάτιο, άρχισε να νιώθει μία έντονη ψύχρα να τον κατακλύζει και αισθανόταν έντονα μία ξένη παρουσία, σαν να ήταν κάποιο φάντασμα παρόν αλλά να μην εκδηλωνόταν. Επίσης, ένα ανδρόγυνο από τις ΗΠΑ κατέβηκε στο κελάρι με τον κ. Cook. Λίγο πριν μπουν όμως στο δωμάτιο, η γυναίκα σταμάτησε απότομα νιώθοντας μία έντονη παρουσία, σαν κάτι να τις έφραζε την είσοδο…! Παρόμοιες εμπειρίες, όπου το συναίσθημα της ξένης παρουσίας και της παρακολούθησης ήταν έντονο, αναφέρθηκαν και από άλλους ξεναγούς ή υπαλλήλους του γραφείου τουρισμού της πόλης. Το εντυπωσιακό φυσικά στην όλη υπόθεση ήταν ότι πολλοί αλλοδαποί τουρίστες που επισκεπτόταν το χώρο ένιωθαν τα ίδια ακριβώς συναισθήματα, δίχως οι αντίστοιχες φήμες να εξαπλωθούν ακόμα εκτός πόλης…!
Η ομάδα που πραγματοποίησε την έρευνα στο χώρο, με επικεφαλή τον «V. Tandy», είχε εξοπλιστεί με τεχνολογικά εξελιγμένα μέσα καταγραφής όλων των απαραίτητων παραμέτρων (Zonic, Type 3525 Dual Channel FFT Analyser, κλπ.). Μετρώντας λοιπόν το μήκος του κελαριού υπολόγισαν τη συχνότητα του ηχητικού κύματος στα 22.27 Hz…κατά προσέγγιση. Με λίγα λόγια, το στατικό ηχητικό κύμα που ήταν παρόν στο χώρο θα μπορούσε….υπό συνθήκες….να ευθύνεται για μια σειρά εμπειριών «στοιχειώματος». Μάλιστα, το ανώτατο όριο (peak) στη διακύμανση της συχνότητας του υπολογίστηκε στα. 19 Hz. Όσο δηλαδή και στην περίπτωση του Ghost in the Machine! Σε ποιο σημείο συναντιόταν; Στο κατώτερο σημείο του κελαριού, ακριβώς εκεί δηλαδή όπου οι επισκέπτες βίωναν τα παραπάνω αλλόκοτα συναισθήματα! Σίγουρα πόσο μάλιστα….όταν τα πειράματα ΑΔΕΛΦΙΑ….είναι κρυφά…και τι μας ετοιμάζουν…τα μαθαίνουμε εντελώς τυχαία και ευκαιριακά…διότι οι «σκοτεινοί» κύκλοι….έχουν μάθει να δρούνε υποχθόνια….!

Οι υπόηχοι….αλλά και οι αεροψεκασμοί των Chemtrails …αμ τι άλλο επιβαρύνουν την ατμοσφαιρική ρύπανση και οι  συνεχόμενες αεροπορικές πτήσεις και συμβάλλουν κατά μεγάλο ποσοστό στη μόλυνση γενικότερα της ατμόσφαιρας και γι’ αυτό το λόγο επεβλήθησαν στις αεροπορικές εταιρίες από το έτος 1999 πολύ αυστηρές οδηγίες σχετικά με τις εκπομπές των καυσαερίων από την Διεθνή Υπηρεσία Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ). Η διεξαγωγή του πρότζεκτ των ψεκασμών δεν μοιάζει να συμβιβάζεται όμως με αυτούς τους περιορισμούς, αφού προσθέτει στην ατμόσφαιρα (πέρα από τα επικίνδυνα σωματίδια) ένα τεράστιο όγκο καυσαερίων σε καθημερινή βάση….όπου  υπολογίζεται πως για τους αεροψεκασμούς χρησιμοποιούνται τουλάχιστον…1000 air tankers σε καθημερινή βάση…και κάθε ένα από αυτά απαιτεί 3.000-5.000 λίτρα καυσίμου ανά ώρα, σε μία τρίωρη πτήση τους δηλαδή….καταναλώνουν τουλάχιστον 10.000.000 λίτρα
. Οι εκπομπές των καυσαερίων αυτών των αεριωθουμένων αποτελούν μία μεγάλη πρόσθετη επιβάρυνση και όχι «λύση» του Φαινόμενου του Θερμοκηπίου….όπως επικαλούνται….!!! Προφανώς δεν είναι δυνατόν να θεωρείται το πρότζεκτ πιθανή «λύση» για την πρόληψη καταστροφής του κλίματος, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο πυροδοτεί μία άλλη καταστροφή….!!!
Έχει διαπιστωθεί ότι η συγκέντρωση του CO2 στην ατμόσφαιρα έχει ανέβει από την… για τουλάχιστον 400.000 χρόνια σταθερή τιμή των 280ppm…στα 380ppm. Φυσικά για την άνοδο αυτή συν υπεύθυνος είναι ο ανθρώπινος παράγοντας και την προκάλεσε κυρίως με τη χρήση των ορυκτών καυσίμων, αλλά και με στην καταστροφή των δασών (για ξυλεία, οικοπεδοποίηση κλπ). Το διοξείδιο του άνθρακα CO2 είναι κλιματολογικά ενεργό αέριο: η άνοδος του προκαλεί άνοδο της θερμοκρασίας. Το κλίμα κατά τον 20ο αιώνα έγινε ασφαλώς θερμότερο. Η άνοδος του μετριέται παγκόσμια με ένα μέσο όρο 0,6οC. Ενώ η τελευταία δεκαετία είναι η θερμότερη από την έναρξη των μετρήσεων της θερμοκρασίας, τον 19ο αι. Η άνοδος της θερμοκρασία του πλανήτη οφείλετε κυρίως στην άνοδο του  CO2, αλλά και σε άλλα ανθρωπογενή αέρια. Ένα μικρό μόνο μέρος της ανόδου οφείλετε σε φυσικά αίτια όπως π.χ. αλλαγές στην ηλιακή ακτινοβολία. Στις 29 Ιανουαρίου, λίγες μόνο ημέρες πριν τη δημοσιοποίηση της νέας Έκθεσης του Διακυβερνητικού Συμβουλίου Κλιματικών Αλλαγών (IPCC), η οποία χαρακτηρίζει επίσημα πλέον…παρακαλώ…ως «κατά 90% ανθρωπογενή την αιτία» για τη ραγδαία αυτή αλλαγή του κλίματος, ακούσαμε αμ τι άλλο…στο βραδινό δελτίο ειδήσεων κρατικού καναλιού, πως η Ουάσιγκτον προτείνει επίσημα την προώθηση της Γεωμηχανικής….χαχαχα…εδώ γελάνε….! Και συγκεκριμένα τότε….ο πρόεδρος «Bush», ο οποίος μέχρι τώρα φερόταν…ως ο υπερασπιστής της οικονομίας των ΗΠΑ και αρνητής της ύπαρξης του περιβαλλοντικού και του κλιματολογικού προβλήματος συνέχιζε να μην συμφωνεί με την ανάγκη δέσμευσης των ΗΠΑ με το Πρωτόκολλο του Κιότο…δηλαδή για την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, δηλώνε όμως…. πως «έχει πεισθεί για την ύπαρξη του περιβαλλοντικού προβλήματος»…χαχα…!!! και προτίθονταν να χρηματοδοτήσει με αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια τη «Γεωμηχανική»….το νέο «φασούλι»…!!!  και συγκεκριμένα την κατασκευή γιγαντιαίου κατόπτρου σε τροχιά γύρω από τη Γη και τη διασπορά μικροσωματιδίων μετάλλων στην ατμόσφαιρα, για την αντιμετώπιση του….κι έτσι βρήκαν ένα άλλο άλλοθι…για να μας εμπαίζουν.  Φυσικά οι προτάσεις αυτές, όπως και όλες οι προτάσεις της Γεωμηχανικής…..δεν έχουν ως στόχο την μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, που θεωρητικά τουλάχιστον είναι η βασικότερη αιτία της ανόδου της θερμοκρασίας…όπως λένε…διότι υπάρχουν και αντίθετα επιχειρήματα…. αλλά στοχεύουν μόνο στη μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας και θερμότητας που φτάνει στη Γη.
…….συνεχίζεται……


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα