Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

40 Κατασκευές για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΓΡΑΦΕΙΟΥ




Τα κουτιά από τα κορν φλεικς, αυτά των παπουτσιών ή από μπογιά, οι άδειεςκονσέρβες,  τα ρολόχαρτιού υγείας και κουζίνας, δεν είναισκουπίδια.

Χρησιμοποιήστε τα σε άπειρουςσυνδυασμούςβάψτετα ή επενδύστε με ύφασμα, διακοσμητικό χαρτί,  αυτοκόλλητηταπετσαρίαφελλό ή ό,τι άλλο εσείς σκεφτείτε και φτιάξτε όμορφα και ιδιαίτεραπρακτικά  κομμάτια, για το δικό σαςγραφείο, για εκείνα των παιδιών, για να αποθηκεύετε κάθε είδουςμκροπράγματα στα συρτάρια, θήκες για χαρτιά και περιοδικά, ταραπτικά κλπ.

Tα κονσερβοκούτια αν θέλετε να τα βάψετε θα το κάνετε με μπογιά σε σπρέϋ ή απλή μπογιά για ξύλο/μέταλλο και θα τα κολλήσετε μεταξύ τους, όπου χρειάζεται, με μια απλή αλλά ισχυρή κόλλα. 

Στις κατασκευές με κουτιά εκμεταλλευτείτε πλήρως το μέγεθος και το σχήμα τους, π.χ από μια άδεια συσκευασία κορν φλεικς μπορείτε να κόψετε (οριζόντια) δύο ή και τρία κομμάτια στα οποία προσθέτοντας ένα πάτο από χαρτόνι θα δημιουργήσετε περισσότερα από ένα κουτιά και για την συγκόλληση ή και την στερεοποίηση  όπου χρειάζεται (γωνίες κλπ) χρησιμοποιείστε σελοτέιπ ή κολλητική ταινία, όταν επενδυθεί δεν θα φαίνεται.

























































































ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα