Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ….ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ….! (μέρος 2ο)

(μέρος 1ο )


ΚΥΠΡΟΣ: Όπως ψεκάζουν και σε εμάς….έτσι ψεκάζουν και στην Κύπρο….ένα νησί….πολύ μεγάλης στρατηγικής και γεωπολιτικής σημασίας….και γι’ αυτό έγινε ακριβώς η διχοτόμηση…..για να παίζουν «μπάλα»…οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι….!

Φυσικά επειδή εμείς εδώ κοιμόμαστε…σε αντίθεση με τις Κυπριακές αρχές…όπου φαίνεται πως αποφάσισαν να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις διάφορες καταγγελίες περί των ψεκασμών, που σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Γεωργίας και Περιβάλλοντος, βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις του βρόχινου νερού και του ατμοσφαιρικού αέρα της Κύπρου. Για πρώτη φορά λοιπόν Ευρωπαϊκή χώρα αποφασίζει να διεξάγει επίσημη κρατική έρευνα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία…χτύπησαν οικονομικά την Κύπρο….σε μια βραδιά….αν θυμάστε….με τις καταθέσεις…τυχαίο…!!! δεν νομίζω….!!! Η απόφαση των Κυπρίων φυσικά πάρθηκε ύστερα από πίεση που ασκήθηκε στο Υπουργείο από την πρωτοβουλία των πολιτών κατά των ψεκασμών, αλλά και το κόμμα των οικολόγων. Η διενέργεια των δειγματοληψιών είχε προταθεί από τον Δρ. «Νίκο Κατσαρό» σε μια συνεδρίαση επιτροπής της Κυπριακής Βουλής για τους χημικούς αεροψεκασμούς που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του έτους 2010 και στην οποία συμμετείχαν βουλευτές όλων των κομμάτων, ανώτατοι αξιωματούχοι από τα αρμόδια Υπουργεία, φορείς…αλλά κι άλλοι εκπρόσωποι της στρατιωτικής βάσης του Ακρωτηρίου. Έτσι αρκετοί…..Κύπριοι υποπτεύονται πως οι ψεκασμοί γίνονται από αεροπλάνα που απογειώνονται από το αεροδρόμιο της στρατιωτικής βάσης. 
Σύμφωνα λοιπόν με την επιστολή του υπουργού Περιβάλλοντος «Γιώργου Αλετράρη», το κίνημα των οικολόγων θα ενημερωθεί για τα αποτελέσματα, όταν θα ολοκληρωθούν πλήρως οι σχετικές έρευνες. Όμως από την πλευρά του ο βουλευτής των οικολόγων «Γιώργος Περδίκης» καταγγέλλει ότι το Υπουργείο διεξάγει από μόνο του την έρευνα, ενώ ζητά επειγόντως να του σταλούν τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα. Ο πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος της Ελληνικής Βουλής κ. «Καρτάλης» είχε σχολιάσει πέρυσι ότι «είναι εκτεθειμένος ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου αν έχει πάρει στα σοβαρά κατηγορίες από ανεπίσημες πηγές και ότι η Κύπρος δεν ελέγχει τον εναέριο της χώρο της». Ο κ. «Καρτάλης» είχε υποσχεθεί από το 2011 στους Έλληνες ακτιβιστές να ερευνήσει προσωπικά το θέμα….!!!
Πολλοί εικάζουν ότι γίνονται πειράματα τροποποίησης του κλίματος της Γης…και ότι πράγματι μας ψεκάζουν χημικά….(πλέον αρχίζουν να μην μπορούν να το αμφισβητήσουν)…όπου αυτή η ξεκάθαρη δημόσια θέση για τους αεροψεκασμούς που έχει πάρει ο διακεκριμένος επιστήμονας, ο Δρ. «Νίκος Κατσαρός», επιστημονικός συνεργάτης στον κέντρο ερευνών Δημόκριτος, π. Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων….μας βάζει σε έντονους προβληματισμούς….διότι μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε με απόλυτη βεβαιότητα τι περιέχουν αυτές οι ουρές, αλλά σίγουρα περιέχουν κάποια χημικά στοιχεία και γι’ αυτό χαρακτηρίζονται ως χημικές ουρές….εξηγεί τελικά ο κ. «Νίκος Κατσαρός» και όπως τονίζει πως δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του φαινομένου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό: «Από αναφορές συμβούλων των προηγούμενων προέδρων των ΗΠΑ, αλλά και με βάσει πρόσφατες εκθέσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος, σκοπός τους είναι να λαμβάνονται μέτρα για την καταπολέμηση του λεγόμενου φαινομένου του θερμοκηπίου, ώστε μέχρι το 2025 να έχουν στον έλεγχό τους το κλίμα. Πρόκειται για μέτρα γεωμηχανικής. Η γεωμηχανική προβλέπει μια σειρά από μεθόδους για την μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας και κατά συνέπεια τη μείωση της θερμότητας, άρα περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ανάμεσα στα μέτρα αυτά είναι και οι αεροψεκασμοί. Σαν επιστήμονας, σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με τη γεωμηχανική. Πολύ φοβάμαι πως αυτές οι τεχνολογίες θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στη δημιουργία νέων όπλων μαζικής καταστροφής στο μέλλον». Το πόσο τελικά είναι θέμα γεωμηχανικής…..αυτή την περίοδο εν ετη 2013…δεν μπορεί εύκολα να αποδειχτεί….διότι σας ρωτάω…ότι αφού έχουν υποτίθεται καλές προθέσεις…..γιατί να μας το κρύβουν…τόσα χρόνια….και γιατί να μην μας το πούνε ολοφανερά και ξάστερα….στους λαούς….ότι ξέρετε κύριοι…εμείς οι διάφορες χώρες έχουμε συμφωνήσει…σε αυτό εδώ το πρόγραμμα….και περιμένουμε τα αποτελέσματα…μετά από πχ. 10 χρόνια για να βγάλουμε και τα διάφορα επιστημονικά μας συμπεράσματα…διότι λέγω εγώ…καθαρός ουρανός δεν φοβάται….πόσο μάλιστα…που στην ουσία….μόνον καθαρός δεν είναι πλέον….ο ουρανός….!
Στη συνέχεια κ. «Νίκος Κατσαρός» δηλώνει για τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία των ανθρώπων: «Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν εμφανίσει πονοκεφάλους, ζαλάδες, κακοδιάθεση ή και συμπτώματα γρίππης μετά από την εμφάνισήChemtrails στον ουρανό. Από αναλύσεις που έγιναν μέχρι τώρα από ορισμένες ομάδες ή πανεπιστήμια, παρατηρήθηκε ότι το δημιουργούμενο από αεροψεκασμούς ουράνιο «πέπλο» περιέχει, μεταξύ άλλων, σωματίδια αλουμινίου ή βαρίου σε ποσότητες που φυσιολογικά δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε στο έδαφος, ούτε στο νερό. Ιδιαίτερα το βάριο είναι πολύ επικίνδυνο χημικό στοιχείο που δεν πρέπει να βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους». Και διευκρινίζει ο κ. «Νίκος Κατσαρός»: «Τα αεροπλάνα που αφήνουν πίσω τους τις «χημικές ουρές», είναι συνήθως τύπου KC 10 ή KC 135 και δεν φέρουν διακριτικά, ενώ το πιθανότερο είναι να απογειώνονται από στρατιωτικά αεροδρόμια και δεν κοινοποιούνται τα διαγράμματα των πτήσεών τους».
Στην κρίσιμη ερώτηση «εάν πράγματι είναι έτσι, γιατί οι αρχές δεν αναγνωρίζουν επίσημα ότι αυτά τα πειράματα γίνονται για το καλό της ανθρωπότητας; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Ο κ. «Κατσαρός» έχει την εύλογη απάντηση: «Τέτοια πειράματα δεν μπορούν να γίνουν πάνω από τη χώρα που τα πραγματοποιεί, γιατί τότε αυτή θα αποδείξει την ταυτότητά της. Συγχρόνως, τέτοια πειράματα πρέπει να γίνουν πάνω από το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, για να εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητά τους. Επιπλέον, το άρθρο 6 του κανονισμού των Ηνωμένων Εθνών απαγορεύει να γίνονται πειράματα για την μεταβολή του κλίματος. Να γιατί τα εν λόγω πειράματα γίνονται όπως γίνονται». Καταλάβατε τώρα ΑΔΕΛΦΙΑ…στην ερώτηση που σας έθεσα παραπάνω…τι απάντηση δίνει ο κος «Νίκος Κατσαρός»….τα σχόλια δικά σας….!

Ας δούμε όμως και τη στάση της Ευρωπαικής Ένωσης. Που βλέπει αντιφατικά την υπόθεση των αεροψεκασμών….όπου στα πρακτικά μελέτης που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2010 σε παγκόσμιο συνέδριο στο Βέλγιο, τεκμηριώνεται ότι οι αεροψεκασμοί πράγματι είναι ένα πείραμα παγκόσμιας εμβέλειας που συνεπικουρείται από τις τεχνολογίες εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του συστήματος HAARP
Σε καμία όμως χώρα της Ε.Ε. δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα επίσημη απάντηση. ΤοHAARP ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την έκθεση: Α4-0005/99 «Σχετικά με το περιβάλλον, την ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Σε αντίθεση όμως με την κυβέρνηση των ΗΠΑ,  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δια στόματος του Επιτρόπου «Γουόλστρομ» (3 Ιουλίου 2003) αναγνώρισε επισήμως το HAARP ως«στρατιωτικό πρόγραμμα». Ιδιοκτήτης του HAARP είναι η εταιρία «Raython», ένας από τους βασικούς προμηθευτές συστημάτων στο αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας και τη ΝΑΣΑ. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει χαρακτηρίσει το HAARP ως «οπλικό σύστημα που διαταράσσει το κλίμα»,  προσθέτοντας πως «λόγω των μακροχρόνιων επιπτώσεών του στο περιβάλλον, το HAARP αποτελεί αντικείμενο ανησυχίας σε παγκόσμιο επίπεδο, του οποίου οι νομικές, οικολογικές και ηθικές επιπτώσεις πρέπει να διερευνηθούν από ένα ανεξάρτητο διεθνές σώμα». Όμως τα ψηφίσματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν είναι δεσμευτικά. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τέλος παραδέχεται…..ότι «δεν έχει την αρμοδιότητα, ούτε και την κατάρτιση να δράσει σε σχέση με τέτοια θέματα»….!!!
Θα πρέπει να επισημάνω ότι ανεπίσημα τουλάχιστον….έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες….δηλαδή ότι οι αεροψεκασμοί είναι ένα μέρος του προγράμματος που ονομάζεται «Ασπίδα» και υπόκεινται στον ΟΗΕ. Γίνονται διαμέσου ενός ειδικού τμήματος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Π.Ο.Υ.) που δημιουργήθηκε γι’ αυτό το σκοπό, που με τη σειρά του προωθεί την εκτέλεση στο NATO και σε μεγάλες εταιρείες πολιτικής αεροπορίας. Η διάταξη εντολών μέσα στο πρόγραμμα «Ασπίδα», είναι αυστηρά ιεραρχικής δομής. Οι πληροφορίες προωθούνται μόνον όταν είναι απαραίτητο για το πρόγραμμα….!  Όταν κάποιος καινούργιος πρόκειται να «μυηθεί», πρέπει να δεσμευτεί με συμβόλαιο σε διατήρηση της μυστικότητας….!!! Ο Π.Ο.Υ. υπολογίζει πως ο αριθμός των ανθρώπινων θυμάτων του προγράμματος από ασθένειες θα είναι περίπου 2 δισεκατομμύρια κατά την 50ετή προβλεπόμενη διάρκεια του, δηλαδή 40 εκατομμύρια θύματα ανά έτος. Εδώ συνυπολογίζεται κι ο πρόωρος θάνατος ηλικιωμένων ανθρώπων, όπως και ανθρώπων με αναπνευστικά προβλήματα. Ακόμη τα χημικά των αεροψεκασμών και ειδικά το αλουμίνιο, συνδέονται και με την εξάπλωση της νόσου Αλτσχάιμερ….που μαστίζει πολύ κόσμο. Το Αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (CDC) μιλάει για 3-4 δισεκατομμύρια νεκρούς…..δηλαδή…60 με 80 εκατομμύρια ανά έτος….!!!
 Ο Θάνατος του πρώην επικεφαλή του FBI στο Λος Άντζελες του «Τεντ Γκάντερσον»…αποδίδεται από την οικογένεια του….σε δηλητηρίαση με αρσενικό. Είναι εκείνος που με τα στοιχεία του επιβεβαίωσε την πραγματική ταυτότητα του «Οσάμα Μπιν Λάντεν» ως πρώην οργάνου της CIA, κι το ότι η ισλαμική οργάνωση «Αλ Κάιντα» κινητοποιείται……από το Πεντάγωνο, με πιο πρόσφατη αποστολή της…την συμμετοχή της στην πτώση του καθεστώτος «Καντάφι» της Λιβύης. Δεν δίστασε ακόμη να ξεσκεπάσει την ίδια του την υπηρεσία…δηλαδή…το ίδιο το FBI, για την βομβιστική επίθεση….στο «World TradeCenter» το έτος 1993.
Ο «Τεντ Γκάντερσον» στις 12 Ιανουαρίου του έτους 2011 δηλαδή…λίγο πριν πεθάνει….έκανε μια αγωνιώδη έκκληση για τους αεροψεκασμούς σε βίντεο, καθώς τους αποκαλεί «ρίψεις θανάτου» (death dumps). Αφού δίνει την μαρτυρία του για συγκεκριμένες βάσεις απογείωσης των αεροπλάνων στις ΗΠΑ, μιλώντας για «τεράστια, σαν βομβαρδιστικά αεροπλάνα χωρίς επιγραφές», ο «Τέντ Γκάντερσον» είχε εκπέμψει τότε ένα SOS: «Οι ρίψεις του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως «Chemical trails» (χημικές ουρές), πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα». Όπως καταλαβαίνετε…άμα τους βγάλεις στη φόρα…τότε γίνεσαι αυτόματα και στόχος τους….!
Φυσικά σήμερα όλο και περισσότεροι επιστήμονες του κλίματος σε διεθνή κλίμακα αμφισβητούν το ίδιο το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Λένε δηλαδή….ότι δεν έχει ποτέ επαρκώς αποδειχθεί, σε σημείο μάλιστα που να δικαιολογούνται, κατά κάποιο τρόπο, τόσο επιβλαβή μέτρα…..όπως οι αεροψεκασμοί. Ο Αμερικανός πολιτικός αναλυτής «Πολ Έντουαρντς» τονίζει χαρακτηριστικά ότι τα περί κλιματικής αλλαγής είναι ένας ακόμη μύθος, που επινοήθηκε από τους ισχυρούς του «Κλαμπ της Ρώμης» για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Φυσικά και το πιο ακραίο σενάριο ακούστηκε: πως είναι καλύπτρα για ακόμη πιο ανεξιχνίαστες σκοπιμότητες των πολιτικών κι οικονομικών ελίτ….που μεθόδευσαν την παγκοσμιοποίηση τα τελευταία 30 χρόνια. Να δούμε όμως ότι οι  ισχυρισμοί αυτοί…..δεν απέχουν και πολύ  από τις αναλύσεις του καθηγητή «Νόαμ Τσόμσκι» για τις τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης: την τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων και στη συνέχεια παροχής των λύσεων, την τεχνική της υποβάθμισης ενός θέματος στη δημόσια σφαίρα και την τεχνική του «να κρατάτε το κοινό σε άγνοια κι ανοησία».
Φυσικά οι Εβραιομασόνοι ως μία (παγκόσμια ελίτ) δεν θα δίσταζε να πραγματοποιήσει τους πολιτικούς της σκοπούς, ….χρησιμοποιώντας αυτές τις τελευταίες σύγχρονες τεχνικές…..για να επηρεάσει τη συμπεριφορά του κόσμου και να κρατήσει την κοινωνία υπό μία στενή παρακολούθηση….! Αυτό μην το αποκλείεται…διότι αν διαβάσετε προσεχτικά τα Πρωτόκολλα των Σιωνιστών….θα δείτε με μεγάλη έκπληξη…πολλά από αυτά…να έχουν ήδη υλοποιηθεί….σε βάρος των λαών…!
Αλλά απορώ…μήπως θέλει και λίγη λογική για να καταλάβουμε ότι οι πορείες των αερσκαφών και η συχνή συχνότητα των πτήσεων αυτών…..δεν είναι ούτε για μετεωρολογικού…..αλλά ούτε και για γεωργικούς σκοπούς…..!!! Οι ίδιοι οι πιλότοι και όσοι εμπλέκονται σε αυτό…μην νομίζετε ότι στην ουσία ξέρουν ακριβώς…το τι περιέχουν αυτά που  μας ψεκάζουν…..όπου τα αεροπλάνα είναι γεμάτα με ειδικά ντεπόζιτα και ρίχνουν τα χημικά τους.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν το εσωτερικό αεροπλάνου….και τι συστήματα έχουν όταν ρίχνουν τα αέρια.
Κανείς σήμερα δεν μας εφησυχάζει ότι χρησιμοποιείται για στρατιωτικό ή πολιτικό όπλο….! Υπάρχουν πολλές απόψεις και θεωρίες….όπως να τα ρίχνουν για καταστολή των λαών, κατά της οργής, για να μην αντιδρούν οι πολίτες, να γίνονται παθητικοί σε όσα τους επιβάλλονται….ποιος ξέρει…!!!...αλλά  συγχρόνως κάνουν ζημιά στον οργανισμό μας και προκαλούν ασθένειες…που όσο περνάει ο καιρός….θα μαθαίνουμε περισσότερα…μιας και είμαστε εμείς οι ίδιοι …τα πειραματόζωα…!  Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία ενός πιλότου, του «Δημήτρη Κασνέση», στην οθόνη του τηλεοπτικού καναλιούΚΟΝΤRA….όπου μίλησε ανοιχτά περί απογείωσης των αεροπλάνων που ψεκάζουν από διαβαθμισμένες Νατοϊκές Βάσεις χωρίς να χρειάζεται η άδεια του κράτους….τι καλά….!!! αλλά και για τις ουσίες που ψεκάζονται όπως το βενζόλιο, το νικέλιο, το βάριο, ο υδράργυρος, το απεμπλουτισμένο ουράνιο, η φορμαλδεΰδη και άλλες ουσίες….που είναι γνωστές για την επικινδυνότητά τους…. !
Υπολογίζεται λοιπόν ότι αυτά τα ειδικού τύπου στρώματα των νεφών που βλέπουμε…. όταν γίνονται οι αεροψεκασμοί, καλύπτουν αθροιστικά το 3 με 5% της ατμόσφαιρας στην Ευρώπη. Στις φωτογραφίες που έχουμε βγάλει στον ουρανό από διάφορες περιοχές….τα νέφη που σχηματίζονται μοιάζουν συνήθως με γραμμώσεις  «σκακιέρας»….δηλαδή ένα πλέγμα…! Το περίεργο είναι ότι η «Διεθνής Μετεωρολογική Υπηρεσία»  που μελετά τους ποικίλους τύπους νεφών τόσα χρόνια….δεν τα έχει ακόμη ταξινομήσει σαν μια ξεχωριστή κατηγορία, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας παγκοσμίως να ισχυρίζονται ότι τα όσα καταγγέλλονται στερούνται επιστημονικής εγκυρότητας….!!! Έχουν εντοπιστεί όμως έγγραφα που αποδεικνύουν ότι οι υπηρεσίες των Υπουργείων Άμυνας των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προμηθεύονται κάποιες τεράστιες ποσότητες χημικών ουσιών όπως είναι: το Βάριο και το Βαρυτίνιο 14, ουσίες δηλαδή…..που οι επιστήμονες συνδέουν με τους ψεκασμούς. Οι μόνες κρατικές αρχές σήμερα που έχουν παραδεχτεί επίσημα ότι πράγματι διενεργούνται προγράμματα αεροψεκασμών είναι….αυτές της Κίνας και της Ρωσίας, όπου το θέμα γίνεται συχνά αντικείμενο εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης.  Μάλιστα είδαμε και εικόνες…όπου κατέρριψαν ένα τέτοιο αεροπλάνο…!!!
Τα έτη 2009 και 2010….η κυβέρνηση των ΗΠΑ έλαβε αιτήματα ύψους άνω των 2δις δολαρίων για χρηματοδοτήσεις ερευνών Γεωμηχανικής και τελικά εγκρίθηκαν μόνο τα 100 εκατομμύρια. Από το έτος 2009 ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τα ιδρύματα ερευνών που συμμετέχουν στα διεθνή συνέδρια με ποικίλες προτάσεις Γεωμηχανικής. Οι καθηγητές «David Keith» του πανεπιστημίου Harvard και «Ken Caldeira» του Stanford, έλαβαν χορηγία 4,6 εκατομμύρια δολλάρια από τον «Μπιλ Γκέητς» για το FICER, ίδρυμα ερευνών για την κλιματική αλλαγή που προωθεί λύσεις Γεωμηχανικής. Φυσικά και άλλοι μεγιστάνες στηρίζουν τέτοιες έρευνες όπως είναι ο σερ «Ρίτσαρντ Μπράνσον» (Virgin), ο βασιλιάς της πίσσας «Μάρεϊ Έντουαρντς» και ο συνιδρυτής του Skype, «Νίκλας Ζενστρόμ». Η γεω-κλίκα αυτή, όπως την αποκαλούν, παρουσίασε αποτελέσματα έρευνας σε 3.105 ερωτώμενους πολίτες από Αγγλία, Αμερική και Καναδά που απάντησαν σε ποσοστό 72% υπέρ του να γίνονται τέτοια πειράματα…! Πρόσφατα, σάλο προκάλεσε στην Αγγλία αίτημα νομικού προς τον Διεθνές Συμβούλιο για την «Κλιματική Αλλαγή» (IPCC) που συνεδριάζει υπό την εποπτεία του ΟΗΕ…«να απαγορευτεί ρητά η οποιαδήποτε αμφισβήτηση του προβλήματος της Κλιματικής Αλλαγής». Ο φασισμός στο μεγαλείο του…!!! Άλλοι ακαδημαϊκοί πάλι ζητάνε να μπει ένα στοπ στους αυτοαποκαλούμενους «Σωτήρες του Περιβάλλοντος» και να αφεθεί ο πλανήτης ήσυχος…..στη φυσιολογική του κλιματική  αυτορύθμιση.  Νονός της εμπορικής κερδοσκοπίας με τα κλιματικά προβλήματα….θεωρείται κατά πολλούς ο πρώην Αμερικανός αντιπρόεδρος…«Αλ Γκορ», εμπνευστής του διακρατικού εμπορίου των ρύπων.    
Οι Έλληνες χημικοί που απευθύνθηκαν τελικώς στην αρμόδια κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ, για να συγκρίνουν τα ευρήματα τους…..για τα υψηλά επίπεδα των μετάλλων στην ατμόσφαιρα της Αττικής δηλαδή….ουσίες που αποδίδονται στους αεροψεκασμούς, πήραν την απάντηση…..ότι πράγματι τα μέταλλα αυτά ψεκάζονται …για την ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας…!!! Ο επίκουρος καθηγητής Χημείας του Πανεπιστημίου της  Αθήνας «Γιάννης Ζαμπετάκης» έχει μιλήσει δημόσια για τις επικίνδυνες αυτές επιπτώσεις των αεροψεκασμών στην τροφική αλυσίδα. Δεν έχει γίνει όμως ποτέ επίσημη έρευνα….για ανίχνευση σωματιδίων στην ατμόσφαιρα σε τέτοια ύψη πτήσεων. Η πιο πρόσφατη περίπτωση ατμοσφαιρικής έρευνας είναι αυτή του καθηγητή του πανεπιστημίου της  Αθήνας «Θανάση Γκοντελίτσα». Τα ευρήματά της για τα αιωρούμενα μικροσωματίδια δημοσιεύτηκαν σε πολλές Αθηναϊκές εφημερίδες. Κατέδειξε πράγματι αρσενικό κι άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα στην ατμόσφαιρα του λεκανοπεδίου Αττικής. Ο ίδιος, απηχεί σε δήλωσή του, την άγνοια εκ μέρους πολλών Ελλήνων ειδικών: «Tο πανεπιστήμιο ή το κράτος δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον…παπαπα….!!! Τι λέμε τώρα….!
ΑΔΕΛΦΙΑ…εάν όντως υπάρχει σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας, όπως εικάζεται για τους αεροψεκασμούς, τότε αξίζει να διατεθούν όχι μόνο χιλιάδες…αλλά και δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Αυτό είναι θέμα των αρμόδιων φορέων της χώρας μας…για τα θέματα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης….που είναι ουσιαστικά το ΥΠΕΚΑ και το Υπουργείο Υγείας. Τι μπορεί να δείξει μελλοντική έρευνα, που θα συμπεριλάβει και εξειδικευμένη μελέτη των νανοσωματιδίων…δεν (γνωρίζω)…αλλά το ψιλιάζομαι…!

 …….συνεχίζεται……


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα