Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ξαναδώστε ζωή στα ξεχασμένα σας ρούχα-“Swap not Shop”

Ξαναδώστε ζωή στα ξεχασμένα σας ρούχα


Ξαναδώστε ζωή στα ξεχασμένα σας ρούχα
Ακολουθείστε την τάση της εποχής που θέλει το swap-not shop αντίδοτο στην κρίση.
Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να μείνετε στο σπίτι σας οργανώστε μια βραδιά που θα σας κάνει ευτυχισμένους.


Καλέστε φίλες και φίλους και κάντε shopping μεταξύ σας. Η νέα μόδα της εποχής λέγεται ανταλλαγή ρούχων και την έχουν υιοθετήσει πολλοί και πολλές Ελληνίδες εδώ και αρκετούς μήνες. Είναι ένας τρόπος για να νιώσουμε την χαρά του shopping χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα.
Συγκεντρώστε λοιπόν όλα τα ρούχα που έχετε καταχωνιασμένα στη ντουλάπα σας, τα οποία ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι δεν θα τα φορέσετε ποτέ ξανά, περιποιηθείτε τα και στην συνέχεια διπλώστε τα όμορφα. Ακριβώς το ίδιο ζητήστε να κάνουν και οι φίλοι που θα προσκαλέσετε στο σπίτι σας. Για να έχει η βραδιά και γευστικό ενδιαφέρον, ζητήστε από τους φίλους σας να φέρουν ο καθένας και από ένα φαγητό, έτσι ώστε να εξελιχθεί το καλεσμά σας σε ένα υπέροχο πάρτι.
Μετατρέψτε ένα χώρο του σπιτιού σας σε μίνι ατελιέ, έτσι ώστε να μπορέσετε να τοποθετήσετε τα ρούχα και τα παπούτσια που θα φέρουν οι φίλοι σας αλλά και τα δικά σας και ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις. Όλοι όσοι θα συμμετάσχετε σε αυτή τη βραδιά ουσιαστικά θα ξεφορτωθείτε ρούχα και αξεσουάρ που δεν έχουν για εσάς καμία αξία, όμως το δικό σας βαρετό ρούχο μπορεί να γίνει ο θησαυρός κάποιου άλλου. Επομένως σίγουρα ανάμεσα στα ρούχα που θα φέρουν οι υπόλοιποι, θα υπάρχει και για εσάς ένας θησαυρός.
Το swap-notshop είναι μια τάση που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια στην Αμερική και την Αγγλία με το όνομα “Refashion”. Ανταλλαγή δηλαδή ρούχων ή μεταχειρισμένων και vintage αντικειμένων που στρέφεται ενάντια στον καταναλωτισμό
Βέβαια στις μέρες μας αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα είναι μάλλον «αντίδοτο» στην κρίση που μας έχει στερήσει την χαρά του shopping.
Πάντως η συγκεκριμένη τάση έχει βρει ένθερμους υποστηρικτές στη χώρα μας, αφού μέχρι στιγμής όσα πάρτι έχουν διοργανωθεί με σκοπό την ανταλλαγή ρούχων είχαν απόλυτη επιτυχία. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις συνεχίζονται και μάλιστα πάντα με ελεύθερη είσοδο και καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα. Στο τέλος του πάρτι όσα ρούχα ή αξεσουάρ μένουν στα “ράφια” οι διοργανωτές τα δίνουν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Μια σακούλα λοιπόν γεμάτη καθαρά ρούχα θα φέρει χαρά και ευτυχία σε κάποιον άλλο άνθρωπο, ο οποίος με την σειρά του θα σας το ανταποδώσει.


Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα πάρτι που διοργανώνονται ανα την Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή ρούχων επισκεφτείτε το site http://swishing.gr/, μέσω του οποίου η ομάδα του “Swap not Shop” ενημερώνει τον κόσμο για δεκάδες άλλα ανταλλακτικά event.


 Eπισκεφθείτε την σελίδα τους και συμμετέχετε σε κάτι πραγματικά χρήσιμο.
.facebook.com/swapnotshop


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα