Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Facebook | Δοκίμασε το νέο News Feed μέσω Chrome επέκτασης

Με το Facebook να έχει ανακοινώσει εδώ και 7 μήνες το νέο News Feed και τις δοκιμές του να μην έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, πολλοί είναι οι χρήστες οι οποίοι ανυπομονούν να το αποκτήσουν – μαζί κι εγώ. Η λίστα αναμονής στη σελίδα παρουσίασης του νέου News Feed φαίνεται πως δε λειτουργεί, αφού χρήστες οι οποίοι έχουν μπει σε αυτή δεν το έχουν λάβει ακόμη, ενώ χρήστες οι οποίοι ποτέ δε μπήκαν το έχουν λάβει.
Facebook new news feed with chrome extension

Ένας προγραμματιστής ονόματι Jacques Blom έχει διαθέσει στο Chrome Web Store την επέκταση New Facebook News Feed, η οποία υπόσχεται να μεταμορφώσει την αρχική σελίδα των χρηστών στη νέα μορφή η οποία έχει ανακοινωθεί. Δοκίμασα την επέκταση και μπορώ να πω πως η προσπάθεια είναι αρκετά καλή, χωρίς φυσικά να λείπουν τα μικρό προβλήματα, αφού μιλάμε για κάτι ανεπίσημο.
Αν θες, λοιπόν, να πάρεις μία πρώτη γεύση από το νέο News Feed, εγκατέστησε την επέκταση σε Google Chrome και δες το Facebook να αλλάζει. Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να απεγκαταστήσεις την επέκταση επιλέγοντας από το μενού την επιλογή Εργαλεία και ύστερα Επεκτάσεις ή πολύ απλά κάνοντας αντιγραφή και επικόλληση τη διεύθυνση chrome://extensions/ στη μπάρα διευθύνσεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα