Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΧΕΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ


Την προσοχή σου, σε παρακαλώ. Όχι ότι είναι δυσνόητα και ακραία αυτά που θα πούμε. Βεβαίως θα πούμε, μαζύ τα λέμε. Όταν με διαβάζεις διότι εκ των προτέρων μ’έχεις αποδεχθεί, τότε είναι σα να τα λέμε μαζύ. Λοιπόν.

Πόσο μεγάλο είναι το τσατσιλίκι των μήντια. Πόσο εύκολα παίζουν χοντρά το παιχνίδι των επωνύμων. Με την ευθύνη του κόσμου, βέβαια. Πάντα. Δεν το ξεχνάμε ποτέ αυτό. Ότι το λεγόμενο κοινό, όλους αυτούς που δεν τους βλέπεις σαν άτομα, αλλά σαν μπούγιο, σαν πολτό, σα λάσπα, σαν κοινό, σα να έχουν όλοι κοινό νου, κοινό παρανομαστή. Λοιπόν.


Βγαίνει ο Μάικλ Ντάγκλας και λέει Σας είπα ψέμματα. Δεν έχω καρκίνο του λάρυγγα, έχω καρκίνο στη γλώσσα. Παραμύθι και το ότι άρπαξα καρκίνο διότι έκανα στοματικό σεξ. Οάνθρωπος είχε τους λόγους του να αποκρύψει την αλήθεια. Να κοροϊδέψει ΜΜΕ και κόσμο.

Με καρκίνο στη γλώσσα η θνησιμότητα είναι μεγαλύτερη. Ακόμα, σε περίπτωση μετάστασης, θα «έβγαζε» το σαγώνι του. Όλα αυτά αποτελούν ζημιά στην καριέρα του. Επί του θέματος.

Γιατί να είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σου πει την αλήθεια; Το πρόβλημα δεν είναι ο άλλος,καλλιτέχνηςπολιτικόςδημοσιογράφος. Εσύ γιατί μασάς ακόμα κι αν ο άλλος λέει την αλήθεια; 

Δεν υπάρχει κάτι άλλο επ’αυτού. Χέρια έχεις, όρχεις διαθέτεις, ό,τι λένε, εσύ τα ξύνεις. Τότε είσαι άτομο, όχι κοινό. Χαίρετε.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα