Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η σημασία της γυναικείας αυτοϊκανοποίησης

Πολλές γυναίκες της γενιάς μας μεγάλωσαν με το ταμπού της αυτοϊκανοποίησης και με την πεποίθηση ότι το να αγγίζουν τα πιο απόκρυφα σημεία του σώματός τους είναι «κακό», χωρίς βέβαια να τους δοθεί ποτέ η εξήγηση γιατί κάτι αντίστοιχο να μην ισχύει και για τους άνδρες. Ξέρουμε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό, από την πρώιμη κιόλας παιδική ηλικία, για τα αγόρια να αυνανίζονται. Τα κορίτσια, όμως; Εδώ τα στόματα μένουν κλειστά (ή και όχι).



Η Αμερικανίδα ψυχολόγος και σύμβουλος σε σεξουαλικά ζητήματα Christine Webber, αναφέρει σχετικά ότι «όχι μόνο η αυτοϊκανοποίηση είναι υγιής και φυσιολογική και για τα δύο φύλα, αλλά ο οργασμός δημιουργεί σημαντικά οφέλη και για την υγεία.

 Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι η κλιμάκωση βοηθά τους ανθρώπους να νιώθουν πιο χαρούμενοι και υγιείς. Πολλοί από τους ασθενείς μου με κατάθλιψη έχουν πει ότι νιώθουν λιγότερο δυστυχείς έχοντας οργασμούς. Επιπλέον, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σεξουαλική ανακούφιση βοηθά τον άνθρωπο να κοιμάται καλύτερα».

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της αυτοϊκανοποίησης είναι, σύμφωνα με την ειδικό, ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δική σας ευχαρίστηση, χωρίς κανένα κίνδυνο σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων ή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Μπορείτε, επίσης, να έχετε τις πιο απίθανες φαντασιώσεις γιατί δεν θα υπάρχει κανείς εκεί για να σας αποσπά.

Συμβουλές για ακόμα περισσότερη αυτοϊκανοποίηση


Η Webber συνιστά στις γυναίκες που δεν είναι εξοικειωμένες με τη σεξουαλικότητά τους να αγοράσουν έναν ή δύο δονητές, τους οποίους να χρησιμοποιούν κάθε τόσο. Προτείνει ακόμα να προμηθευτούν μερικά ερωτικά αναγνώσματα και να διαβάζουν ενώ ασχολούνται με τον εαυτό τους. Τα παραπάνω, λέει, είναι προτιμότερα από το να κάνετε σεξ με αγνώστους, καθώς θα σας απελευθερώσουν και θα σας βοηθήσουν να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο το σεξ με τον μόνιμο σύντροφό σας, αφού θα γνωρίζετε πλέον τις σεξουαλικές σας ανάγκες και θα μπορείτε να τις εκφράζετε καλύτερα.
Ο sex coach Sean Jameson, ιδρυτής του Bad Girl's Bible, δίνει στις γυναίκες 8 συμβουλές για να περνούν ακόμα καλύτερα μόνες τους (ή με παρέα):

Μπείτε στο κλίμα

Το σημαντικότερο που έχετε να κάνετε για να εξασφαλίσετε την κορύφωση όταν αυνανίζεστε είναι να έχετε πρώτα «μπει στο κλίμα». Αυτό μπορεί να διαφέρει πολύ από άτομο σε άτομο. Για κάποιες γυναίκες αρκεί απλά να ξαπλώσουν στο κρεβάτι τους, ενώ άλλες θέλουν πρώτα να κάνουν ένα μπάνιο, να απλώσουν λίγο γαλάκτωμα σώματος, να ανάψουν μερικά κεριά, να βάλουν μουσική ή ακόμα και να καθίσουν στην πιο αναπαυτική τους πολυθρόνα.

Εξασφαλίστε ιδιωτικότητα

Αν θέλετε να είστε πραγματικά χαλαρές και ανέμελες πριν ξεκινήσετε φροντίστε να μην σας ενοχλήσει κανείς και χαμηλώστε τα τηλέφωνα.

Ο οργασμός σας

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι τους είναι πιο εύκολο να έχουν κλειτοριδικό παρά κολπικό οργασμό όταν μαθαίνουν να αυνανίζονται, γι'αυτό δώστε αρχικά έμφαση στην κλειτορίδα σας, το σημείο δηλαδή του αιδοίου σας που μεγαλώνει λίγο όταν ερεθίζεστε και βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κόλπο σας.
Για να το ερεθίσετε δοκιμάσετε να το τρίψετε ελαφρά με τα δάχτυλά σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι είναι τόσο ευαίσθητο που μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη απόλαυση απ'ό,τι με την διείσδυση. Μάλιστα, μπορεί να προτιμάτε να το τρίβετε κυκλικά, παρά να το αγγίζετε απευθείας.

Σημείο G

Ένα άλλο σημείο, το οποίο προτιμούν κάποιες γυναίκες αντί του κλειτοριδικού οργασμού, είναι το σημείο G. Αλλά πριν αρχίσετε να το ερεθίζετε, θα πρέπει πρώτα να το βρείτε. Αυτό γίνεται εμφανές και φουσκώνει όταν διεγείρεστε. Το σημείο G βρίσκεται εσωτερικά του κόλπου, στο μπροστινό τοίχωμα, περίπου 3,80-4 εκ. από την είσοδο του κόλπου. Αν ακουμπήσετε ευθεία την παλάμη σας πάνω στην κοιλιά σας, έτσι ώστε τα δάχτυλα να δείχνουν προς τα κάτω, και προχωρήσετε το χέρι σας προς τον κόλπο, στρέφοντας αργά τα δάχτυλα προς τα μέσα για να «γαντζώσετε» τον κόλπο, θα νιώσετε ένα σχετικά «τραχύ» κομμάτι δέρματος (θα το νιώσετε σαν το πάνω μέρος του ουρανίσκου σας, στο στόμα). Αυτό είναι το σημείο G. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το διεγείρετε (είτε κυκλικά είτε με πίεση) –δοκιμάστε αυτόν που σας βολεύει.

Λιπαντικό

Αν δυσκολεύεστε να έρθετε σε οργασμό ή απλά θέλετε να απολαύσετε την διαδικασία περισσότερο, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο λιπαντικό.

Παιχνίδια

Ένας εξαιρετικός τρόπος να τονώσετε τους οργασμούς σας όταν μαθαίνετε να αυνανίζεστε είναι να χρησιμοποιείτε ερωτικά βοηθήματα. Υπάρχουν αμέτρητα και διαφορετικά στο εμπόριο, όπως οι δονητές με δόνηση (αντί να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας), αρκεί να μην επιλέξετε κάποιον που στις πολύ υψηλές ταχύτητες μπορεί να σας πονέσει. Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε δονητή χωρίς δόνηση, ως υποκατάστατο του ανδρικού μορίου.

Πορνό

Υπάρχουν γυναίκες που λατρεύουν να αυνανίζονται με ταινίες πορνό και γυναίκες που τις μισούν. Δεν χάνετε κάτι να δοκιμάσετε και να αποφασίσετε.

Ερωτικά διηγήματα

Για κάποιες είναι τα αντίστοιχα των ταινιών πορνό –και πάλι μπορεί να σας διεγείρουν, μπορεί και όχι.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα