Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μυστηριώδης εκτόξευση πυραύλου φαίνεται από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Κάποιοι μάλλον την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια!!!

Μυστηριώδης εκτόξευση πυραύλου φαίνεται από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου 2013, ο ιταλός αστροναύτης Luca Parmitano από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος,  δημοσίευσε  μερικές παράξενες φωτογραφίες μέσω του λογαριασμού του στο Twitter από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ένα μυστηριώδες ίχνος (ίσως ένας πύραυλος) εντοπίστηκε πάνω από τον ορίζοντα στο λυκόφως της Γης.

Αυτή η διαδρομή είναι πολύ περίεργη, επειδή δεν υπήρχε πργραμματισμένη εκτόξευση από τη NASA (λόγω του κλεισίματος της κυβέρνησης), ή οποιασδήποτε εταιρείας αμερικανικών εμπορικών διαστημικών πτήσεων. Η Ρωσία και η Ευρώπη δεν είχαν επίσης καμία προγραμματισμένη εκτόξευση εκείνη την στιγμή, αλλά κάτι είχε εκτοξευθεί στο διάστημα.
Μια φωτογραφία δείχνει την ελικοειδή διαδρομή ενός λευκού ίχνους, αποστράγγισης και υδρατμών που δημιουργήθηκαν από το πέρασμα ενός πυραύλου διαμέσου της ατμόσφαιρας. Περίεργο σχήμα που σχηματίστηκε  με τη βοήθεια των ανέμων σε μεγάλο υψόμετρο .
Στη συνέχεια,ο Parmitano δημοσίευσε μια περίεργη εμφάνιση ενός συννέφου που προκλήθηκε από την  αποσύνθεση  του πυραύλου στην ατμόσφαιρα της Γης.
Ο αστροναύτης της NASA Mike Hopkins, ο οποίος εργάζεται επίσης στον Διαστημικό Σταθμό, έγραψε, για το σύννεφο, λέγοντας,
Σήμερα είδα κάτι που σχετίζεται με εκτόξευση στο διάστημα ενός μυστηριώδους αεροσκάφους. Δεν είμαι σίγουρος τι ήταν αυτό, αλλά το σύννεφο που έμεινε πίσω ήταν αρκετά εκπληκτικό. "Βλέποντας μία απροειδοποίητη εκτόξευση πυραύλου και παρακολουθώντας τον να περνάει έξω από το παράθυρο του ISS, θα ήταν πιθανώς αρκετά περίεργο και επικίνδυνο και για το ίδιο το  πλήρωμα του.
Από segnidalcielo
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα