Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Η ερωτική πράξη - Γυναίκα



Η σεξουαλική απόλαυση ακολουθεί ορισμένα στάδια και για τους δύο παρτενέρ. Προκαλείται στύση στον άνδρα, ενώ ο κόλπος ετοιμάζεται για τη διείσδυση. Ερεθίζονται το πέος και ο κόλπος, για να φτάσει το ζευγάρι σε οργασμό. Μετά τον οργασμό το σώμα αρχίζει σιγά σιγά να ηρεμεί, να ξαναβρίσκει το συνηθισμένο ρυθμό του, ενώ
τα γεννητικά όργανα επανέρχονται στη φυσιολογική τους κατάσταση.
Η σεξουαλική απόλαυση ακολουθεί ορισμένα στάδια και για τους δύο παρτενέρ
Η ΕΡΩΤΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΊΚΑΣ 

Διέγερση
Με τα ερωτικά παιχνίδια και ερεθίσματα η κλειτορίδα διογκώνεται και ο κόλπος υγραίνεται και μεγαλώνει.
Διείσδυση
Μόλις εισχωρήσει το πέος, τα τοιχώματα του κόλπου συσπώνται και σφίγγουν το ανδρικό μέλος. Η μήτρα ανυψώνεται, ενώ η κλειτορίδα αποσύρεται μέσα στο κάλυμμά της.

Οργασμός
Οι επαναλαμβανόμενες, έντονες και ρυθμικές συσπάσεις στα κολπικά τοιχώματα προκαλούν μια εξαιρετικά έντονη αίσθηση ηδονής σε όλο το σώμα.

Χαλάρωση
Ο πόθος ξεκινά από τον εγκέφαλο, που στέλνει μηνύματα στο σώμα.
Η διαστολή της κλειτορίδας και των χειλιών υποχωρεί σταδιακά, ενώ το αιδοίο και ο κόλπος επανακτούν το φυσιολογικό μέγεθος και χρώμα τους. Αν η σχέση με το κορμί μας είναι αρμονική, η σεξουαλική πράξη εξελίσσεται σε τέσσερις φάσεις -της διέγερσης, της ανόδου, του οργασμού και της χαλάρωσης-, οι οποίες συνοδεύονται από αλλαγές στο σώμα. Μολονότι όμως τα στάδια αυτά τα βιώνουν με την ίδια σειρά και σχεδόν με τον ίδιο τρόπο και ο άνδρας και η γυναίκα, οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι σημαντικές.

Οι γυναίκες αφυπνίζονται ερωτικά με άλλα ερεθίσματα. Η διέγερσή τους δεν είναι άμεση, διαρκεί όμως περισσότερο και μπορεί σε σύντομο διάστημα να οδηγήσει σε νέο οργασμό. Οι αλλαγές αυτές είναι ωστόσο αναστρέψιμες, αν διασπαστεί η προσοχή σε έναν από τους δύο παρτενέρ και το μυαλό του ταξιδέψει μακριά από το ερωτικό παιχνίδι. Ο πόθος ξεκινά από τον εγκέφαλο, που στέλνει μηνύματα στο σώμα.
Ακολουθούν τότε όλες αυτές οι αλλαγές που είναι τα σημάδια της ανόδου. Οταν η φάση αυτή παραταθεί για αρκετή ώρα, οδηγεί στον οργασμό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα