Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ


Συνελήφθη ένας συνδικαλιστής που εκβίαζε τον εργοδότη με 50.000 ευρώ. Αν δεν μου δώσεις το πακέτο θα σε ταράξω στην απεργία. Αν μου δώσεις τα λεφτά δεν θα κάνω στάσεις εργασίας, δεν θα αντιδρούν συνέχεια οι εργαζόμενοι.

Του δώσανε τα 50.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και τον κάνανε τσακωτό. Αν υπήρχε κράτος, αν υπήρχε βουλή, αν υπήρχαν κόμματα κι όχι συμμορίες και εγκληματικές οργανώσεις, τον συνδικαλιστή έπρεπε χωρίς να τον στήσουν, να τον βάλουν φυλακή μαζί με τους χρυσαυγίτες. Να σου πω. 

Το νοσοκομείο απεφάσισε να παραχωρήσει ένα κτίριο στο Ίδρυμα Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, για 20 χρόνια. Ο συνδικαλιστής λέει Διαφωνώ. Σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων είμαι αντίθετος στην παραχώρηση. Εκείνη τη στιγμή, αν υπήρχε κράτος, αν υπήρχαν κόμματα κι όχι συμμορίες, τον βουτάς τον συνδικαλιστή και του φοράς βραχιόλια.


Είναι στην ιδιοκτησία των εργαζομένων το κτίριο; Όχι. Με ποιο δικαίωμα, συνταγματικό,επαναστατικόσυνδικαλιστικό, μου απαγορεύεις εμένα να αγοράσω, να πουλήσω, να ενοικιάσω κάτι που είναι ιδιοκτησία μου; Άντε να χαθείς, κύριε συνδικαλιστά, που σε γέννησαν και σε ανέθρεψαν τα κόμματα εκείνα που δεν είναι συμμορίες, ούτε εγκληματικές οργανώσεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα