Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΞΙΝΕΣ



Οι τοξίνες....στην ζωή μας.  

Ας αρχίσω με ένα παράδειγμα....ενδεικτικά για να καταλάβουμε ...τι καταναλώνουμε χωρίς να το ξέρουμε. Ας πάρουμε π.χ. τα (πατατάκια).....Pringles! Κατά αρχήν δεν είναι πατάτες. 
Η περιεκτικότητα της πατάτας στα τσιπς Pringles είναι τόσο χαμηλή που δεν είναι τεχνικά άρτια πατατάκια. Βασικά θέλουν να αποφύγουν τους φόρους που επιβάλλονται κατά των τροφίμων πολυτελείας και βάζουν ένα πολτό από ρύζι, σιτάρι, καλαμπόκι, και νιφάδες πατάτας που πιέζονται σε σχήμα. 

Κατόπιν η ζυμένια ουσία ξεδιπλώνεται σ’ ένα πολύ ψιλό φύλλο που κόβεται σε τσιπς από μια μηχανή. Τα τσιπς πηγαίνουν σ’ έναν ιμάντα μεταφοράς μέχρι να πιεστούν σε καλούπια, που τους δίνουν την καμπύλη που τους κάνει να ταιριάζουν το ένα με το άλλο. 

Αυτά τα καλούπια κινούνται μέσα σε βραστό λάδι. Κατόπιν ψεκάζονται με γεύσεις σκόνης, και μετά γυρίζουν σ’ ένα πιο αργό κινούμενο ιμάντα μεταφοράς κατά τρόπο που να τους επιτρέπει να συσσωρευτούν. 

Στο τέλος μπαίνουν μέσα στα κουτιά και κατευθύνονται προς τα αθώα στόματα των παιδιών και των ενηλίκων καταναλωτών....μιας κι εγώ ήμουν ήδη δοκιμαστής τους....πριν τα ανακαλύψω...! 

Μετά λέμε για τον καρκίνο.....!
Αυτά τα πατατάκια είναι φορτωμένα με καρκινογόνες χημικές ουσίες. Έχουν ακρυλαμίδη (καρκινογόνος ουσία) και ενδεχομένως είναι νευροτοξική χημική ουσία,...που δημιουργείται όταν μαγειρεύονται τα πλούσια σε υδατάνθρακες τρόφιμα στις υψηλές θερμοκρασίες, είτε τηγανητά είτε ψητά.

Αν υπολογιστεί ότι πολλά τρόφιμα που μαγειρεύονται ή που υποβάλλονται σε επεξεργασία σε θερμοκρασίες πάνω από τους 100°C περιέχουν την ακρυλαμίδη.....και κατά γενικό κανόνα η χημική αυτή ουσία σχηματίζεται....όταν το τρόφιμο θερμαίνεται αρκετά για να παράγει μια αρκετά ξηρή και καφέ-κίτρινη επιφάνεια....όπου την συναντάμε σε πατάτες όπως τα τσιπς, τις τηγανητές πατάτες και άλλα ψητά ή τηγανητά τρόφιμα πατάτας...στα σιτηρά: όπως το ψωμί κρούστας, στα  τοστ, στο τραγανό ψωμί, στα ψημένα δημητριακά του πρωινού και σε διάφορα επεξεργασμένα σνακ....στον καφέ: όπως στους καβουρδισμένους κόκκους καφέ και στους αλεσμένους καφέδες σε σκόνη.

 Έτσι τα αθώα...(πατατάκια).....μας γεμίζουν τοξίνες....φανταστείτε τώρα....πόσα τρόφιμα από το σουπερ μαρκετ....είναι επικίνδυνα για την υγεία μας....! Ας δούμε όμως πιο διεξοδικά τι είναι τελικά οι τοξίνες και πόσο επηρεάζουν την υγεία μας. Όλοι λίγο πολύ έχουμε σήμερα....τοξίνες στο σώμα μας. 

Οι πρώτες τοξίνες μας έρχονται λόγω της  κληρονομούνται απ’ την μητέρα μας.....κατά την διάρκεια της κύησης. Οι υπόλοιπες είναι επίκτητες...λόγω της χορήγησης των διαφόρων ιατρικών σκευασμάτων, λιπασμάτων, συντηρητικών, επεξεργασμένων τροφών αεροψεκασμών και πόσο μάλιστα με την εισπνοή του μολυσμένου αέρα....που μας ψεκάζουν σαν «κουνούπια» από 1995...και βάλε....! 

Όλα αυτά τα χημικά....που δεν μπορούν ν’ αφομοιωθούν απ’ το ανθρώπινο σώμα μας είναι σκέτα δηλητήρια. Το ανθρώπινο σώμα προσπαθεί και μπορεί από μόνο του ν’ αποβάλλει μερικές από αυτές τις τοξίνες....αλλά όμως σήμερα ο οργανισμός υπερφορτώνεται από όλους αυτούς τους παράγοντες κι έτσι τα διάφορα όργανά μας, όπως τα νεφρά και τα υπόλοιπα απεκκριτικά όργανα έντερα, δέρμα κ.λπ.....δεν μπορούν πλέον να διώξουν την πληθώρα αυτών των δηλητηρίων και ο οργανισμός μας τι κάνει;...απλά τα συσσωρεύει.....αποθηκεύοντας τα σε διάφορα σημεία του σώματος μας. 

Το μέρος που προτιμούν οι τοξίνες να συσσωρεύονται είναι εκείνες οι περιοχές όπου υπάρχει έντονη λειτουργία των νεύρων. Η πιο έντονα λειτουργική περιοχή είναι συνήθως το πάνω μέρος του σώματος μας και κυρίως γύρω από το κεφάλι μας. Τι γίνεται τώρα....! Όταν είμαστε ενεργοί-ξύπνιοι.....ο εγκέφαλος μας, τα μάτια μας, τ’ αυτιά μας, η μύτη μας και το στόμα μας.....βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση και κίνηση ακόμη και στην περίπτωση που τα πόδια μας και τα χέρια μας αναπαύονται.

 Έτσι εφόσον τα εγκεφαλικά κύτταρα είναι σε μια έντονη εγρήγορση....ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι τοξίνες συνεχίζουν να συσσωρεύονται....στο κεφάλι μας. Ένα μέρος ακόμη που προτιμούν είναι ο λαιμός μας, οι ώμοι μας, οι λεμφαδένες μας και το πάνω μέρος της σπονδυλικής μας στήλης και η περιοχή των αδένων γύρω απ’ τα αυτιά μας. Έτσι με την πάροδο του χρόνου....οι τοξίνες δημιουργούν σε αυτές τις περιοχές μία σκλήρυνση προκαλώντας μια ακαμψία και πόνους. 

Ακόμη βρίσκουν και φωλιάζουν στα πλευρά....όταν το σώμα μας φθάσει σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής....ως προς την συσσώρευση των τοξινών.....τότε «αρρωσταίνει»....για να μπορέσει ν’ αποβάλλει τα δηλητήρια από μέσα του. Έτσι η αρρώστια δεν είναι τίποτε άλλο από την (μεγάλη) προσπάθεια του σώματος μας να καθαρίσει όσο μπορεί το περιβάλλον του και να αποκαταστήσει όσο το δυνατόν την υγεία μας. 

Γι’ αυτό είναι σημαντικό στις περισσότερες των περιπτώσεων να αφήσουμε την αρρώστια να κάνει όλο τον κύκλο της.....διότι μόνον έτσι θα διαπιστώσουμε καλύτερα....απ’ ότι νοιώθαμε πριν την «αρρώστια» μας....αφού το σώμα μας θα είναι πλέον καθαρότερο και πιο ικανό να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά

Ποια είναι λοιπόν η λύση;

Η καλύτερη λύση που έχω να σας δώσω είναι η αυτοθεραπεία.....που διαχρονικά τουλάχιστον εφαρμόζεται από όλους τους ανθρώπους. Τα σώματα μας διαθέτουν τη μυστηριώδη αυτή «δύναμη» να δημιουργούν την ανεκτίμητη ανθρώπινη σάρκα κι αυτή η έμφυτη εσωτερική «δύναμη» μας.... δεν μπορεί ποτέ ν’ αποκτηθεί ούτε με την γνώση ούτε με την ιατρική.....αλλά ούτε και με τον μηχανικό τρόπο. 

Αν αναλύσουμε λίγο τη λέξη «δύναμη» κατά γράμμα.....βλέπουμε ότι έχει το Δ= ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΟΣ-ΙΕΡΟ ΤΡΙΓΩΝΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ....κατόπιν έχει το Υ=ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΥΝΑΜΗΣ...(εξάλλου το γράμμα υ-Υ....δεν έχει τυχαία αυτό το σχήμα της κούπας...διότι συσσωρεύει τα υγρά της βροχής...και για αυτό έχει αυτή τη σχηματική αναπαράσταση....και δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι λέξεις που αρχίζουν από ύ-ψιλον.....έχουν σχέση με το νερό...ύδωρ-υδροφόρα, υδάτινος κλπ) , το επόμενο γράμμα είναι το Ν=ΝΟΥΣ...ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ...το γράμμα Ν έχει να κάμει με την ενεργοποίηση της υπόφυσης...γι’ αυτό και είναι σημαντικό να υπάρχει στο λεξιλόγιο μας...διότι συντονίζει την ενεργειακή μας αύρα ...κι γι’ αυτό το απέβαλλαν σιγά σιγά από τη γλώσσα μας.....φτιάχνοντας τη δημοτική...διότι η αρχαία μας γλώσσα έχει πολλά Ν....όπως επίσης και Σίγμα.), στη συνέχεια είναι το Α=Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ....κι όλα επιστρέφουν στο Ε-ΝΑ, μετά είναι το γράμμα Μ=ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΠΥΡΟΣ και το Η-...................

Από την στιγμή που ο κάθε άνθρωπος στον πλανήτη Γη....έχει τη δύναμη να δημιουργεί άνθρωπο....έχει και τη δύναμη όσο κι αν μας φαίνεται ακατανόητο....ώστε διαθέτει εκείνο τον μηχανισμό της δικής του αυτοθεραπείας ...όλων των δικών του ασθενειών. Είμαστε προικισμένοι με αυτό το πλεονέκτημα όλοι ΕΜΕΙΣ οι Άνθρωποι....που όμως δεν το χρησιμοποιούμε ως «όπλο»....διότι δεν έχουμε το κατάλληλο εκείνο χρόνο....μιας και είμαστε τις περισσότερες φορές σε υπερδιέγερση είτε δουλεύοντας ....είτε απασχολούμαστε με κάτι άλλο....οπότε δεν βρίσκουμε τον χρόνο εκείνο...για να «δούμε» πραγματικά τον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. 

Έτσι με το παραμικρό πολλοί άνθρωποι μόλις αρρωστήσουν τι κάνουν; ....πάνε αμέσως στο γιατρό και αφού τους εξετάσει καλά-καλά....θα κάνει την ακόλουθη βαρύγδουπη δήλωση: «Μπράβο....έκανες πολύ καλά που ήρθες σε εμένα αμέσως...διότι αν είχες καθυστερήσει....θα ήταν πολύ αργά». 

Και φυσικά δεν είμαι κατά των γιατρών....αλλά οι σημερινοί γιατροί...μας λένε παρόμοια πράγματα....διότι πιστεύουν ότι η αρρώστια, όταν δεν δεχτεί θεραπεία....αναπόφευκτα και χειροτερεύει. Φυσικά δεν τους αρέσει....να μην ασχοληθούν αμέσως με μια κατάσταση σαν την δική μας....δίνοντας μας κάποια συνταγή ή θεραπεία (συνήθως φάρμακα) με το αζημίωτο βέβαια....που παρεμβαίνει στην φυσική πορεία της αυτοθεραπείας του σώματος μας. Κι αυτό οι γιατροί το ονομάζουν αυτό.....«προληπτική ιατρική»....!

Οφείλουμε να ξέρουμε ότι το σώμα έχει δημιουργηθεί ΑΔΕΛΦΙΑ.....για να αυτορυθμίζεται με μια συνεχή διαδικασία ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗΣ και ν’ αποβάλλει με φυσιολογικό τρόπο τις διάφορες τοξίνες. 

Φυσικά αυτή η θαυματουργική φυσική διαδικασία.....συνοδεύεται από κάποιο πόνο και δυσανεξία, αλλά πολύ σύντομα νοιώθουμε πολύ καλύτερα από πριν....αν αφήσουμε και επιτρέψουμε τη λειτουργία αυτή ..... να ολοκληρώσει την πορεία της.
Φυσικά ...η καλύτερη μέθοδος είναι να μην φτάσουμε να αρρωστήσουμε.....αφού σε καθημερινή βάση.....έχουμε ελέγξει τα γαστρικά μας «πάθη».....και φροντίζουμε από πριν...ώστε να έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες φθοράς του σώματός μας.....μιας κι αυτό είναι το καλύτερο φυσικά. 

Όμως επειδή δεν φροντίσαμε....οι περισσότεροι να είμαστε σε αυτή την διαδικασία....της αποφυγής μόλυνσης από τις διάφορες τοξίνες που έχουμε ήδη στο σώμα μας...μας απομένει πλέον να κάνουμε μία κάθαρση ή έναν εξαγνισμό. Αφού λοιπόν έχουμε την συσσώρευση των τοξινών....θα έχουμε και την αποβολή. 

Η αποβολή γίνεται με δύο τρόπους : Α) Οι άνθρωποι δέχονται μια μεγάλη ποσότητα τοξινών και αμέσως ενεργοποιείται η λειτουργία της αποβολής....η οποία παρουσιάζεται σαν αρρώστια. Β) Οι συσσωρευμένες τοξίνες διαλύονται, συνήθως με τον πυρετό, αφού διοχετεύονται στο αίμα μας και αποβάλλονται με διάφορους τύπους ασθενειών. 

Ο πυρετός συχνά παρουσιάζεται μετά από έντονη δραστηριότητα, διότι διεγείρεται η διαδικασία της κάθαρσης. Οι τοξίνες οδηγούνται έξω από τ’ οργανικό μας σύστημα με τον ιδρώτα, τη βλέννα και την εκπνοή. Έτσι σε τέτοιες περιπτώσεις ο βήχας χρησιμεύει...σαν προωθητής που διαλύει τα κατακάθια.

Τώρα όταν οι τοξίνες περνούν μέσω του πεπτικού μας συστήματος, το σώμα μας αντιδρά σαν ένας μεγάλος και «σοφός» γιατρός....διαισθανόμενος... την εισβολή του ξένου ή του βλαβερού στοιχείου και ο «σοφός» γιατρός.... αμέσως κάνει τη διάγνωση και δίνει τη συνταγή που εκτελείται απ τον «φυσικό φαρμακοποιό». Έτσι διενεργείται η θεραπεία. 

Μετά το σώμα αρχίζει την διεργασία αντιμετώπισης του προβλήματος, παράγοντας τα φυσικά του αντίδοτα. π.χ. όταν ένα τοξικό στοιχείο απορροφάται απ’ το σώμα, ο «φαρμακοποιός» παράγει ένα καθαρτικό που προκαλεί διάρροια για να διώξει το ανεπιθύμητο εκείνο στοιχείο.

Ξέρουμε ότι η είσοδος των επιβλαβών βακτηριδίων στο σώμα μας, διεγείρει μία έντονη αντισηπτική αντίδραση: τον πυρετό. Φυσικά άλλες τοξίνες είναι πολύ συμπυκνωμένες για ν’ αποβληθούν οπότε χρειάζονται τον πυρετό για να τις ρευστοποιήσει.

 Όταν επιβαρύνεται το σώμα μας....θέλει κανονικά να προστατεύσει τα ζωτικά του όργανα απ’ την δηλητηρίαση των επιβλαβών στοιχείων. Έτσι διάφορες κόκκινες κηλίδες παρουσιάζονται στο σώμα μας.... που συνοδεύονται από φαγούρα και πυρετό. Οι τοξίνες διεγείρουν τα νεφρά μας και αποβάλλονται μέσω των ούρων. 

Έτσι όταν εισπνέουμε πολλή σκόνη, το σώμα μας την αποβάλλει με το φτάρνισμα ή τη βλέννα.

Στην περίπτωση όμως που οι τοξίνες διαλύονται απ’ το σώμα μας, κάποιος βαθμός πυρετού είναι απαραίτητος για να τις διαλύσει. Το πόσο εύκολα θα τις διαλύσει εξαρτάται απ’ την σκληρότητα, τη φύση και την ποιότητα των τοξινών, αλλά και από την ιδιοσυγκρασία του κάθε ανθρώπου.

 Όσο περισσότερο αντιστεκόμαστε στις αρρώστιες παίρνοντας κατασταλτικά φάρμακα, τόσο πιο κακοήθεις και επίμονες γίνονται οι τοξίνες. Ως εκ τούτου αν δεν αφήσουμε τη διαδικασία της κάθαρσης και του εξαγνισμού να κάνουν την ολοκλήρωση τους δηλαδή....την πορεία τους (δηλαδή να επιτρέψουμε στις τοξίνες να διαλυθούν και να αποβληθούν από το σώμα μας) θα υποφέρουμε όλο και περισσότερο απ’ τις έντονες αντιδράσεις κάθαρσης. 

Απ’ την άλλη πλευρά, αν επιτρέψουμε στην αρρώστια να ολοκληρώσει την πορεία της....δηλαδή ν’ αφήσουμε τις τοξίνες να αποβληθούν με φυσικό τρόπο απ’ το σώμα μας...σταδιακά θα είμαστε περισσότερο «καθαροί» και θα υποφέρουμε όλο και λιγότερο έντονα κατά την διαδικασία της κάθαρσης και του εξαγνισμού.

Έτσι ο ΖΕΟΛΙΘΟΣ.....μας βοηθάει στην κάθαρση....αρκεί να παίρνουμε 1 γραμμάριο την ημέρα κάθε πρωί.....και μέσα σε 6-8 ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας γίνεται και η αποβολή των διαφόρων βαρέων μετάλλων κλπ....αφού θα πίνουμε κατά την διάρκεια της ημέρας τουλάχιστον 12 ποτήρια νερό το λιγότερο. Αυτός είναι και ο πιο εύκολος τρόπος ....σε συνδυασμό με την πνευματική μας λειτουργία....η οποία μας βοηθάει να έχουμε μία ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ...στην ζωή μας.

Όπως σας έχω τονίσει και παλαιότερα τρία είναι τα συστήματα που οφείλουμε να έχουμε την ισορροπία: ΠΕΠΤΙΚΟ-ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ-ΝΕΥΡΙΚΟ. Και τα τρία συστήματα έχουν αλληλουχία και συνεργασία. Φυσικά οι τοξίνες όταν διαλυθούν και αρχίσουν να κινούνται σε ρευστοποιημένη μορφή ερεθίζουν τα νεύρα μας....στην προσβεβλημένη εκείνη περιοχή και μας προκαλούν πονοκεφάλους και πόνους στις αρθρώσεις μας.

 Όταν οι τοξίνες ρευστοποιηθούν ακόμα περισσότερο....αποβάλλονται απ’ το σώμα μας, απ’ τη μύτη μας που τρέχει, από την έντονη εφίδρωση ή τα ούρα μας. Τώρα αν είναι κάπως σκληρές και βρίσκονται στους πνεύμονες, τότε αρχίζει η λειτουργία του βήχα που θα τις προωθήσει στην τραχεία....για να βρουν από εκεί την έξοδο τους με τα διάφορα φλέματα....ή ακόμη  μπορεί να έχουμε φτάρνισμα ή καταρροή και διάρροια. 

Κατά τον ίδιο τρόπο ακριβώς τρόπο προκαλούνται οι πονοκέφαλοι, οι φαρυγγίτιδες, οι πονόλαιμοι, οι πόνοι των αυτιών ή των λεμφαδένων, οι πόνος στα χέρια, στους ώμους, στα πόδια, στις κλειδώσεις,...ακριβώς από τις συμπυκνωμένες τοξίνες που μαζεύονται σε αυτές τις περιοχές....αναζητώντας μια διέξοδο....διαφυγής.

Η ίδια η φύση μας θεραπεύει απ’ όλες αυτές τις αρρώστιες. Όμως εμείς οι άνθρωποι βασιζόμαστε  στα φάρμακα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα...μιας και από μικρός δεν ήμουν ενήμερος....και δώστου τα δηλητήρια...έκαναν πάρτι μέσα μου....μιας και διαπίστωνα....ότι μετά πάλι από καιρό.....η αρρώστια επανερχόταν...κι άρχισα να το ψάχνω σιγά-σιγά το πράγμα...διότι τα γνωστά θεραπευτικά συστήματα που αναπτύσσονται απ’ την φαρμακευτική έρευνα......μιας και οι 4 μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες στον κόσμο ...μας έχουν για πειραματόζωα.....διότι στην τελική... ΑΔΕΛΦΙΑ...έτσι με αυτόν τον τρόπο των φαρμάκων επιμηκύνουν στην ουσία....την κάθε αρρώστια.... εμποδίζοντας και καταστέλλοντας τη φυσική λειτουργία του σώματος μας. 

Και κάνοντας ακριβώς  αυτό.....μας τοποθετούν στο σώμα μας.....περισσότερα τοξικά στοιχεία. Φυσικά για να μην παρεξηγηθώ όταν γράφω για τη φυσική θεραπεία του καθενός....αυτό δεν σημαίνει  ότι ολοκληρωτικά θα περιορίσουμε την ανάγκη μας για «κάποια» φάρμακα....που έχουν μια μεγάλη αξία οι ιατρικές πράξεις αποκατάστασης των οστών μας ...ας πούμε ή μετά από ένα ατύχημα, ή το να φτιάξουμε τα δόντια μας ή να κάνουμε κάποιες απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις που ίσως κρίνονται απαραίτητες κλπ κλπ.....αλλά εννοώ εκείνη την μανία που έχουμε ειδικά εμείς οι Νεοέλληνες....να τρέχουμε συνέχεια στα φαρμακεία ...για να πιούμε το φαρμάκι μας.....!

Ο φυσικός τρόπος αποβολής των τοξινών από το σώμα μας είναι απαραίτητος για να έχουμε μια σωστή υγειά. ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ-ΕΞΑΓΝΙΣΜΟ- ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)


Τα παρακάτω προϊόντα είναι εξαιρετικά βλαβερά για την υγεία μας...!
1. Σοκολάτες Hershey's Cadbury Fruit&Nut / 2. Mars M&M / 3. Snickers / 4. Twix / 5. Milky Way /
6. Σοκολάτες ,..... κακάο Cadbury / 7. Ferrero/ 8. Nestle / 9. Ροφήματα....Nestle Nesquik / 10. Ρόφημα Соса-Соla / 11. Σπράϊτ, Φάντα, Κίνλι / 12. Pepci-Со Pepsi  /13. 7-Up /14.Φιέστα /15. ¨Όλα τα Kellogg's 16. Σούπες Campbell /17. Ρύζι Uncle Bens , Mars /18.Σάλτσες Knorr /19. Τσάϊ Lipton / 20. Μπισκότα Parmalat / 21. Μαγιονέζες, Σάλτσες κ.α. της Hellman's / 22. Μαγιονέζες, Σάλτσες κ.α. της Heinz 23. Παιδικές τροφές Nestle / 24. Παιδικέςτροφές Hipp / 25. Παιδικές τροφές Abbot Labs Similac 26. Γαλακτοκομικά, τυριά, παιδικές τροφές Denon / 27. McDonald's / 28. Σοκολάτες, πατατάκια, καφές, παιδικές τροφές Kraft / 29. Σάλτσες , σούπες Heinz Foods / 30. Παιδικές τροφές κ.α. της Delmi Unilever



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα