Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ



Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Το ξέρουμε το παραμύθι. Στην Αστυνομία θα της πεις π.χ. να απαγορεύσει τη συγκέντρωση, να προστατεύσει τη διαδήλωση, να μην κτυπήσει το χουλιγκαναριό. Άλλο μπάτσοι, άλλο δικαστές.

Η Δικαιοσύνη είναι αδέκαστη. Το γνωστό ποίημα. Χωρίς να πάρει χαρτάκι θα δικάσει τους Μιχαλολιάκους της Χρυσής Αυγής. Ό,τι λέει ο νόμος. Άσε ότι έχει βρωμίσει πως ο Τσοχατζόπουλος θα πέσει στα μαλακά κι αυτός που θα φάει την τσεκουριά στο κεφάλι είναι ο Σμπώκος. Κακοήθειες. Μερικοί, μάλιστα το παίζουν σίγουρο στον τζόγο.

Ίσως επειδή ο Άκης ακόμα κρατάει. Λέμε για το κλειστό του στόμα. Ότι δεν ήξερε κανείς άλλος το νιτερέσο με τις μίζες, ούτε έπαιξαν μοιρασιές, μόνο αυτός, και παρασυρμένος από τον Κρητικό. Πάντα το Νο2 «θυσιάζεται», όπως και στην περίπτωση Κουτσόγιωργα.


Η δικαιοσύνη, λοιπόν, όχι η μιλημένη, αποφάσισε για τους Κασιδιάρηδες και τους Μιχαλολιάκους. Όπως απέδωσε δικαιοσύνη για τις μίζες της Siemens, τα πακέτα που αρπάζανε συστηματικά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Πάντα η ανεξάρτητη δικαιοσύνη καθαρίζει τη μπουγάδα.

Όσο για τους χρυσαυγίτες βρίσκονται στον αστερισμό του ηρωϊκού και καθόλου πένθιμου. Τίτλος τιμής γι’ αυτούς η φυλακή, όπως η εξορία στα μεταεμφυλιοπολεμικά χρόνια για τους αριστερούς. Τι είχανε, τι χάσανε οι χρυσαυγίτες.

Το ζόρι είναι με τα αρχιλαμόγια των κομμάτων εκείνων που δεκαετίες κάνουν κυβερνητικό πρωταθλητισμό. Μιλάμε ποινικά, όχι πολιτικά, όχι αυτά τα φρου φρου πληρώσαμε τα λάθη μας. Φοβερό, ε; Να πνίγονται στα σκάνδαλα των σκανδάλων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να λένε Τι άλλο θέλετε, χάσαμε τις εκλογές, πληρώσαμε.

Σκοτώνεις κάποιον και πας φυλακή. Με τη λογική της κομματικοκρατίας στην Ελλάδα αν μια κυβέρνηση βυθίσει τη χώρα οικονομικά είναι αρκετή η ποινή της, αν χάσει τις εκλογές.
         
Επιτέλους. Πολιτική δεν σημαίνει μόνον δεν κλέβω. Είναι και τι έργο παράγεις. Τι παραλαμβάνεις, τι παραδίδεις. Και επειδή σήμερα λύθηκαν τα χέρια της κυβέρνησης, αφού μάντρωσαν τους αληταράδες της Χρυσής Αυγής, οι απαιτήσεις είναι μάλλον δικαιολογημένες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα