Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Καλή Δύναμη σε Όλους μας!


Καλή Δύναμη σε Όλους μας!
Κάνουμε αμάν να συναντήσουμε κανέναν άνθρωπο με υψηλή συνειδητότητα, αλλά τελικά 9 στις 10 φορές απογοητευόμαστε. Έπειτα όμως… καλό είναι να σκεπτόμαστε ότι τίποτα δεν πάει χαμένο, κάθε συνάντηση έχει κάποιο μάθημα να διδάξει. Πόσες φορές διαβάσαμε για τους ανθρώπους που πρόωρα τους ανοίγονται κανάλια, δίχως να έχουν πριν καθαρίσει από τις «σκουριές» τους. Θα έχουν τη γνώση, πιθανόν θα έχουν και την ικανότητα να μεταδίδουν, αλλά όταν κανείς δεν έχει απαλλαγεί από τον εγωκεντρισμό, δεν μπορεί παρά να έχει στρεβλή όραση για τη θέση του μέσα στο κοσμικό σχέδιο, αλλά και για το επίπεδο της συνειδητότητάς του. Μπορεί ακόμα και να λέει σωστά πράγματα, άλλωστε οι πληροφορίες δίδονται.

Πιστεύω πως έχουν λόγο κι αυτοί που υπάρχουν. Επίσης, έχουν θετικά πράγματα να προσφέρουν. Αρκεί να μπορεί κανείς, πριν αφομοιώσει αυτά που εισπράττει από αυτούς, να είναι σε θέση να διαχωρίσει τι πρέπει να κρατήσει και τι όχι. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη κοινού, που θα τους χειροκροτεί σε ότι λένε. Δεν ανέχονται καμιά αντίρρηση, καμιά αντίθετη άποψη, κοιτούν τους πάντες αφ? υψηλού. Παίρνουν θέση επίθεσης που στην ουσία είναι θέση άμυνας.


Μόνο που ξέρετε κάτι; Το να γίνει κανείς θεός, είναι μεγάλη ιστορία. Και για να γίνει θεός, δηλαδή δημιουργός, δηλαδή παίχτης και όχι θεατής, όπως το αναφέρουν κάποιοι άλλοι, χρειάζεται πρώτα να απαλλαγεί από το διεσταλμένο Εγώ. Κι έπειτα… βλέπουμε. Το προσωπικό μου μάθημα εδώ και καιρό, είναι να μάθω να εκτιμώ και να αγκαλιάζω τους ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν τη δική μου δίψα για εσωτερική αφύπνιση, αλλά αγωνίζονται όπως εγώ, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι. Ο αγώνας είναι πολυεπίπεδος και ο τρόπος που καθένας μας μαθαίνει είναι εντελώς προσωπικός. Καλή δύναμη σε όλους μας! 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα