Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ

Πολύ «εκρηκτική» φαίνεται αυτή η Νέα Σελήνη, που γίνεται στις 5 Οκτώβρη 2013, ώρα 3.34π.μ. (θερινή ώρα). Γίνεται σε κρίσιμη μοίρα (12ο Ζυγού) την ίδια μέρα που πριν 4 χρόνια (το 2009) έγιναν οι «μοιραίες» για τη χώρα εκλογές (και τότε είχαμε μια εκρηκτική πανσέληνο που τις δυναμικές της είχαμε προσδιορίσει).




Την ημέρα της Νέας Σελήνης ο Πλούτωνας είναι στις 9ο Αιγόκερω, ο Ουρανός στις 10ο Κριού και σχηματίζουν ένα «ταυ» τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη. αν πάρουμε πάλι υπόψη και τη Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) που είναι στον Καρκίνο στη 13ο (σε τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη), τότε έχουμε ένα «σταυρό» στα παρορμητικά με συμμετοχή των δύο φώτων, του Ουρανού, του Πλούτωνα και της Λίλιθ.



Την ίδια μέρα ο Ερμής στις 6ο Σκορπιού σε σύνοδο με το Β. Δεσμό, που είναι στις 7ο Σκορπιού αλλά αμφότεροι σε σύνοδο με τον Κρόνο που είναι στις 10ο Σκορπιού. Ο Άρης στις 23ο Λέοντα, με αντισκιά σε Ερμή και Β. Δεσμό και η Αφροδίτη αδύνατη στις 27ο Σκορπιού. Ο Δίας στις 18ο Καρκίνου σε ακριβέστατη σκληρή όψη 135ο με τον Ποσειδώνα, που είναι στις 3ο Ιχθύων, ο ωροσκόπος του ωροσκοπίου της Ν. Σελήνης είναι στις 24ο Λέοντα (ακριβώς πάνω στον Άρη) και το M/C  στις 18ο Ταύρου σε εμπλοκή με Άρη/ Κρόνο της ημέρας.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως η Ν. Σελήνη εμπλέκεται με το μεσοδιάστημα Δία/ Πλούτωνα, που είναι κατεξοχήν μεσοδιάστημα φήμης και οικονομικών (φήμης καλής ή κακής) αλλά και με το μεσοδιάστημα Άρη - Ποσειδώνα, που συνδέεται με σύγχυση, αδυναμία. Ο ωροσκόπος επίσης της Νέας Σελήνης έχει ακριβέστατη σκληρή όψη 135ο και με Ουρανό αλλά και με Πλούτωνα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την αποκωδικοποίηση, τον αποσυμβολισμό αν θέλετε, αυτής της πολύ δυνατής πρώτης φθινοπωρινής Νέας Σελήνης.

Νέα Σελήνη στο Ζυγό έχει πάντα να κάνει με συνεργασίες, «γάμους», ενώσεις κάθε μορφής, συνεταιρισμούς. έχει να κάνει με διπλωματία, πολιτική, μιας και ο Ζυγός είναι κατεξοχήν ζώδιο πολιτικής, έχει επίσης να κάνει και με θέματα δικαιοσύνης. Φυσικά όταν έχει βαριές εμπλοκές, όπως έχει αυτή η Νέα Σελήνη, είναι αναμενόμενο σε όλα τα θέματα και τους τομείς που αναφέραμε, να έχουμε δυναμικά, κάποιες φορές εκρηκτικά, γεγονότα.
Η Νέα Σελήνη γίνεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας, οίκο που συνδέεται με δημόσια τάξη, εργατικό δυναμικό, στρατό και ίσως στους τομείς αυτούς να έχουμε κάποια ιδιαίτερη κινητικότητα στην περίοδο δυναμικής της Νέας Σελήνης.



Η Νέα Σελήνη σε κρίσιμη μοίρα υποδηλώνει κάποια κρίση κυρίως σε θέματα Ζυγού (συνεργασίες, πολιτική, διπλωματία, δικαιοσύνη) αλλά και κρίση που μπορεί να προέλθει από έλλειψη διπλωματίας ή και από υπερβολική υποχωρητικότητα, ακόμα και ενδοτισμό.
Στο ωροσκόπιο που καταστρώνουμε για τη Νέα Σελήνη, αυτή γίνεται στον 3ο οίκο, οίκο που συνδέεται με γειτονικά κράτη, άρα κρίση που γίνεται σε γειτονικά ή από γειτονικά κράτη δε θα πρέπει να αποκλειστεί. Φυσικά ως «γειτονικά» θεωρούνται και κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Νότου, μιας και όλα αυτά όχι μόνο «μοιράζονται» τη Μεσόγειο μεταξύ τους αλλά είναι και στην ίδια οικονομική μοίρα.
Η Νέα Σελήνη σε εμπλοκή σκληρή με Πλούτωνα, δηλώνει:
o Εσωτερική σύγκρουση, που μπορεί να φέρει και ψυχικό σπαραγμό.
o Κρίσιμη φάση στην πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας.
o Χωρισμό, αναστάτωση εξαιτίας χωρισμού.
o Φυσική ταλαιπωρία ή δοκιμασία, υπερένταση, μπορεί να δείχνει ακόμα και κίνδυνο για τη ζωή κάποιου σημαντικού προσώπου της δημόσιας ζωής.
o Βίαιες συναισθηματικές εκρήξεις.
Η Νέα Σελήνη σε εμπλοκή με Ουρανό δηλώνει:
o Ξαφνικά γεγονότα σε σχέσεις, συνεργασίες.
o Ξαφνικές διαμάχες, συγκρούσεις.
o Έλλειψη προσαρμογής, εσωτερική ανταρσία (είτε σε κοινωνικό επίπεδο είτε σε επίπεδο ενός κόμματος ή άλλου συλλογικού μορφώματος).
o Καταστάσεις έντασης, ξαφνική προσαρμογή σε νέες συνθήκες και περιστάσεις.
o Ατυχήματα, καταστροφές, ο Ebertin συνδέει τις σκληρές εμπλοκές Ήλιου - Ουρανού ακόμα και με «περιπτώσεις επιστράτευσης ή φυλάκισης» (φυσικά «επιστράτευση» όχι απαραίτητα με την αυστηρή στρατιωτική σημασία του όρου, αλλά με τη σημασία της επιβολής σε μια ομάδα να μην απέχει από την εργασία της, κάτι που πολλές φορές - και μέσα στο 2013 - έχει συμβεί).
o Φαινόμενα φόβου, αγωνίας ανυπομονησίας. θυμός, εκνευρισμός, υπερέντασης.
Η εμπλοκή ωροσκόπου της Νέας Σελήνης με Ουρανό - Πλούτωνα δηλώνει:
o Διαπληκτισμούς, τραυματισμούς, ατυχήματα, δραστική αλλαγή στις συνθήκες της ζωής.
o Αναστατώσεις, αναταραχές, εμπειρίες με ένταση, σε κάποιες περιπτώσεις κίνδυνο ατυχήματος, σοκ μέσα στο περιβάλλον.
o Σε κάθε περίπτωση η εμπλοκή αυτή συνηγορεί για γεγονότα βίας και δηλώνει υποχρεωτικές, επιβαλλόμενες αποφάσεις, «το να  βάζεις την κάννη στον κρόταφο κάποιου», γράφει για τις σκληρές εμπλοκές Ουρανού με τον Πλούτωνα η Κοσμοβιολογία.
Ας δούμε τώρα και τις άλλες πλανητικές δυναμικές της ημέρας:
Ο Άρης στον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης συνηγορεί για εντάσεις που, έτσι κι αλλιώς φαίνονται και από άλλους αστρολογικούς δείκτες σ’ αυτήν τη Νέα Σελήνη. Η εμπλοκή του μάλιστα με Ουρανό - Πλούτωνα με σκληρές όψεις 45ο και 135ο συνηγορεί για φαινόμενα φανατισμού, απερισκεψία, σε κάποιες περιπτώσεις και για μανία καταστροφής. Δείχνει επίσης γέννηση κάτι καινούργιου με βίαιο τρόπο. Ευνοεί κάθε δυναμική ακτιβιστική δραστηριότητα, δείχνει ξαφνικά δυναμικά γεγονότα, διαφωνίες, τάση για άσκηση εξουσίας, βίαιη προσαρμογή σε νέες συνθήκες και περιστάσεις στη ζωή. Ο Άρης αυτός φαίνεται να είναι σημαντικός παράγοντας αυτής της Νέας Σελήνης, πιθανόν να δώσει έντονο το «στίγμα» του σ’ αυτή.
Ερμής, Κρόνος σε σύνοδο συνηγορεί, όπως και άλλοι παράγοντες που παραπάνω είδαμε, για διακοπή σχέσεων, χωρισμό, είναι ένδειξη δύσκολη για κάθε μορφή επικοινωνίας και επίσης δηλώνει ανάγκη να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις. Η εμπλοκή του Β. Δεσμού σ’ αυτή τη σύνοδο επιτείνει το «μελαγχολικό» της χαρακτήρα και ξεκάθαρα συνηγορεί για διαταραχή σε σχέσεις.
Ο άξονας Άρη/ Κρόνου στο M/C της Νέας Σελήνης είναι ένδειξη πένθους, απώλειας και, σίγουρα, δύσκολος δείκτης για την κυβέρνηση.
Δίας σε σκληρή όψη με Ποσειδώνα δείχνει λανθασμένο τρόπο για κερδοσκοπία ή για απόκτηση οικονομικών πόρων, δείχνει σκάνδαλα, απώλειες και συγκρούσεις. Ευνοεί εμφάνιση κερδοσκόπων κάθε μορφής, υποκριτών και ψευδοοραματιστών.
Η Αφροδίτη σε σκληρές όψεις με Ουρανό - Πλούτωνα δείχνει:
o Υπερβολική ένταση.
o Μεγάλες δυσκολίες σε θέματα οικονομικά.
o Ευνοεί κάθε «παράνομη» δραστηριότητα.
o Νευρικές διαταραχές, απιστία, αναξιοπιστία.
o Δύσκολη και ξαφνική γέννηση κάτι καινούργιου.
o Αναζήτηση για κάτι τελείως καινούργιο.
Για το τέλος αφήσαμε και το πιο αισιόδοξο: η Νέα Σελήνη έχει εμπλοκή με τον άξονα Δία - Πλούτωνα, κατεξοχήν άξονα φήμης και οικονομικών. Αυτό μπορεί να δηλώνει:
o Επιτυχημένη χρήση διανοητικής και φυσικής δύναμης.
o Δυνατότητα επιρροής σε μεγάλα πλήθη.


Δεν αποκλείεται δηλαδή η Νέα Σελήνη να συνδεθεί με κάτι - πρόσωπο, κόμμα, οτιδήποτε άλλο - που θα μπορέσει να δώσει ένα όραμα επηρεάζοντας μεγάλες μάζες ανθρώπων, κι αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητο να συμβεί σε στενά εθνικό επίπεδο, μιας και η Νέα Σελήνη γίνεται σ’ όλον τον κόσμο.

Όμως επειδή η Νέα Σελήνη, όπως και πιο πάνω γράψαμε, συνδέεται και με τον άξονα της σύγχυσης (Άρης/ Ποσειδώνας) ίσως να έχουμε ακόμα μία… «φούσκα»!!



ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα