Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

"Εγώ χωρίς εγώ"




Πρέπει να έχουμε μια , χωρίς επιλογές , ολική επίγνωση των επιρροών , των συνηθειών , της διαμορφώσεις του νου μας ως ινδουιστών , βουδιστών , κλπ , το να έχει κανείς απόλυτη επίγνωση όλων αυτών σημαίνει να είναι εντελώς ευαίσθητος . 

έτσι η επίγνωση δεν είναι μόνο για το ότι συμβαίνει εξωτερικά – ο βρόμικος δρόμος , η ανοησία της κοινωνίας , η φθαρμένη θρησκεία που δεν έχει απολύτως κανένα νόημα , το παπαγαλισμα όσων γράφουν τα βιβλία και η αυθεντία των βιβλίων . 

Πρέπει να έχετε επίγνωση όλων αυτών που συμβαίνουν και συγχρόνως να έχετε επίγνωση ότι δεν σταματάτε ποτέ για λίγο να κοιτάξετε ένα δέντρο , δεν έχετε ποτέ καμιά επικοινωνία μια τη φύση που έχει εκπληκτική ομορφιά .


Τώρα : το να έχετε επίγνωση όλων αυτών των πραγμάτων εξωτερικά κι έπειτα της αντιδράσεις σας σ αυτά τα εξωτερικά πράγματα – που είναι η εσωτερική κίνηση του έξω που δεν είναι κάτι ξεχωριστό από το μέσα – το να έχετε επίγνωση των εξωτερικών γεγονότων και των εσωτερικών αντιδράσεων σας σ αυτά και των εμπειριών που βιώνετε από αυτές τις αντιδράσεις , αυτό είναι το να έχεις πλήρη επίγνωση . 

σελ 57-58 Απο το βιβλίο: "Εγώ χωρίς εγώ"


Μετάφραση: Νίκος Πιλάβιος .

Giwrgos Zwtos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα