Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ben Fulford 28/10/2013

(Σημείωση του μπλόγκερ που αρχικά κοινοποίησε την ενημέρωση.)

Δημοσιεύω το κείμενο του Ben αυτή την εβδομάδα, γιατί βλέπω ότι ο David Wilcock ανταποκρίθηκε σε αυτό. Φαίνεται σαν τα λόγια του David να έρχονται με τη μορφή αυτών που ακούγονται σαν άσχημα νέα ενώ πραγματικά πρόκειται να είναι μια καλή είδηση...και προτίθεμαι να παρουσιάσω τα καλά νέα εκεί έξω.


Υ.Γ. Επιτρέψτε μου να προσθέσω ότι η ιστορία που ο David λέει για τη συνάντηση του Ομπάμα με τον Μπους αμέσως μετά την εκλογή του ήταν κοινώς γνωστή στο Καπιτώλιο όταν ζούσα εκεί. Άκουσα πως (ο Ομπάμα) πήγε στο μπάνιο και έκανε εμετό.


       Αυτές οι Απόκριες θα στοιχειώνουν τους cabalists για μεγάλο χρονικό διάστημα.


   Έχουν υπάρξει πολλές μεγάλες κινήσεις εναντίον της κλίκας (cabal) την περασμένη εβδομάδα και περισσότερες έρχονται αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές.



Ταλαιπωρήθηκα μέχρι να βρω τις σκ@τόφατσές τους...Σιγά που θα μου γλίτωναν...

  Στην Ιαπωνία, υπήρξαν μια σειρά από μάχες αργά τις νύχτες που έχουν οδηγήσει στο κυνηγητό μιας ομάδας από γκάνγκστερς της Βόρειας Κορέας οι οποίοι λαμβάνουν εντολές από τον αρχηγό της Mossad στην Ιαπωνία, Michael Green, και τους απατεώνες της CIA που διοικούνται από τον Kenneth Curtis. Ως αποτέλεσμα, ο Green και ο Curtis είναι σε κατάσταση βαθύ φόβου, σύμφωνα με Ιάπωνες της δεξιάς παρατάξεως που ισχυρίζονται ότι έχουν εμπλακεί στον αγώνα. Συνεχιζόμενες αγωγές κατά των πρόσφατων νοθευμένων εκλογών στην Ιαπωνία, επίσης, τους κρατούν ξύπνιους τη νύχτα.

Benjamin Netanyahu: Προτεινόμενος για άμεση ανακύκλωση στον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο.

   Σε μια σχετική εξέλιξη, ο κατά συρροή δολοφόνος Benjamin Netanyahu ανακοίνωσε στον Ισραηλινό Τύπο την περασμένη εβδομάδα ότι επρόκειτο να επισκεφθεί τον Πάπα, αλλά ο Πάπας αρνήθηκε να τον συναντήσει, με αποτέλεσμα την σημαντική απώλεια στο πρόσωπο του. Ο Bush νεώτερος και ο Tony Blair επισκέφθηκαν το προηγούμενο πάπα Maledict για να ζητήσουν προστασία από τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου, μετά τη λήξη της θητείας τους. Τους δόθηκε η προστασία σε αντάλλαγμα για τη μετατροπή τους στον καθολικισμό. Φαίνεται ότι το νέο καθεστώς του Βατικανού δεν είναι πλέον στην επιχείρηση καταφυγής εγκληματιών πολέμου από τη δικαιοσύνη. Αυτό σημαίνει ότι ο Netanyahu δεν έχει προστασία από τη Στοά P2 και έτσι πιθανότατα είναι καταδικασμένος.

IGUANA REPTILIANO MAFIOZO

   Καθώς αυτό το ενημερωτικό δελτίο επρόκειτο να δημοσιευτεί μια πηγή της P2 Τεκτονικής Στοάς κλήθηκε να πει ότι το αφεντικό της P2 Marco di Mauro μόλις είχε συλληφθεί και ότι ένα κυνηγητό είχε ξεκινήσει για τους συνεργάτες του. Υπήρχαν πολλές άλλες εξελίξεις επίσης. Το Rockefeller κατοικίδιο δεινόσαυρος Henry Kissinger πήγε στη Ρωσία σε αποστολή επαιτείας, αλλά του αρνήθηκε μια συνάντηση ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin με τον ίδιο, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.


  Αυτή η συνάντηση ήρθε ακριβώς τη στιγμή όπου πολλαπλά σημάδια έδειξαν πως το Rockefeller σύστημα των πετροδολαρίων κατέρρεε. Η ανακοίνωση από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ότι επρόκειτο να επαναξιολογήσουν τις σχέσεις τους με τις Ηνωμένες Πολιτείες και να αρνηθούν μια θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το οποίο είναι ελεγχόμενο από τους Rockefeller, σημαίνει ότι η Βουλή των Σαούντ πιθανόν να σταματήσει να τοποθετεί τα πετροδολάρια της στις ελεγχόμενες από την κλίκα τράπεζες στις ΗΠΑ.

Έχουν να πέσουν Αστρικές Διαγαλαξιακές φάπες.

  Αυτό συμβαίνει επειδή το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του στρατιωτικά και δεδομένου ότι το Πεντάγωνο αρνείται να πολεμήσει πια πολέμους για τους χρηματοδότες της Al Qaeda, το καθεστώς θα πρέπει να υποκύψει στον Putin, εάν θέλει να επιβιώσει. Ακόμα και τότε είναι αμφίβολο αν το εγκληματικό καθεστώς πρόκειται να υπάρξει για πολύ περισσότερο.


  Υπάρχουν επίσης σαφείς ενδείξεις ότι το έθνος της Τουρκίας έχει επίσης ξυπνήσει με τις νέες γεωπολιτικές πραγματικότητες. Διαπραγματεύονται μια τελωνειακή ένωση με τη Ρωσία, σύμφωνα με τα Ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.


  Έχουν επίσης, ανακοινώσει ότι πρόκειται να αγοράσουν ένα σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας από την Κίνα, παρ'όλο που οι ίδιοι είναι μια χώρα του ΝΑΤΟ.

 
Ayatollah Ali Khamenei: «Γειά σας μάγκες πάω μόνος μου για ανακύκλωση...Τα λέμε...»
   Κάτι μεγάλο φαίνεται να συμβαίνει στο Ιράν, σύμφωνα με τις εκθέσεις ειδήσεων. Ο επί μακρόν Ιρανός κορυφαίος μεσίτης ισχύος Ayatollah Ali Khamenei, ο οποίος έχει συνήθως ένα πολύ δημόσιο και ορατό χρονοδιάγραμμα, δεν έχει εμφανιστεί εδώ και τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Debka που συνδέεται με τη Mossad.

http://www.debka.com/article/23393/Mystery-of-missing-ayatollah-Ali-Khamenei%E2%80%99s-three-week-seclusion-for-work-on-nuclear-deal-with-US


  Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι οι Ιρανοί Sabbatean μαφιόζοι πράκτορες που προσπαθούσαν να προκαλέσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο σε συνδυασμό με τους Ισραηλινούς Ναζιστικούς συμμάχους, εκκαθαρίζονται. Σίγουρα οι δημόσιες διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό της αντιπαράθεσης με τη Δύση πάνω στην Ιρανική ανάπτυξη της πυρηνικής ενέργειας είναι ένα σημάδι πως κάτι έχει αλλάξει με το νέο Πρόεδρο Hassan Rouhani.

«Είμαι πρώτος στη λίστα για ανακύκλωση!...Γεεες...Αη ντίντ ιτ....»

  Είναι προφανές από όλα αυτά ότι κάτι πολύ θεμελιώδες έχει αλλάξει στη δομή εξουσίας της Μέσης Ανατολής και αποδεικνύεται μοιραίο για την παλιάς γενιάς κλέφτες βαρόνους, όπως το David Rockefeller και το George Bush. Μιλώντας για το George Bush, ο Bush ο πρεσβύτερος ήρθε σε επαφή με την Κοινωνία του Λευκού Δράκου (White Dragon Society) μέσω της Στοάς P2 για να πει πως ο ίδιος και η οικογένειά του δεν είχαν καμία σχέση με το καθεστώς Obama και ότι ο Obama ήταν μια αδίστακτη δύναμη που ενεργεί από μόνος του.

Τα φαινόμενα απατούν...Όλοι θα την "ακούσουν" σύντομα.

 Ο ίδιος ο Obama είναι απλώς ένας εκπρόσωπος για αυτό που έχει υπάρξει ως μια δύναμη απατεώνων για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, το Federal Reserve Board και την θυγατρική της, Washington DC. Αυτή η συμμορία εγκληματιών είναι υπό επίθεση από όλο τον κόσμο και υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι πραγματικά πρόκειται να τελειώσει το παιχνίδι γι 'αυτούς αυτή τη φορά.

BIG BROTHER...FOR EVERYBODY.

  Ίσως η σαφέστερη ένδειξη αυτού ήταν η άνευ προηγουμένου ρήξη με την Ευρώπη. Τα Ευρωπαϊκά εταιρικά μέσα ενημέρωσης είναι γεμάτα από ιστορίες με θυμωμένους Ευρωπαίους ηγέτες σχετικά με το γεγονός ότι η NSA τους κατασκοπεύε. Η κατασκοπεία ήταν κυρίως για να κλαπούν εταιρικά μυστικά και είχε ελάχιστα ή καθόλου να κάνει με την "καταπολέμηση της τρομοκρατίας", δεδομένου ότι όλη η τρομοκρατία προέρχεται από το καθεστώς κλίκας των ΗΠΑ και των συμμάχων της, ούτως ή άλλως.


  Η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε από το Reuters και τα Ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, αλλά θάφτηκε από πολλά εταιρικά πρακτορεία ειδήσεων, και ήταν η ψήφος του Κοινοβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης την περασμένη εβδομάδα να αναστείλουν τις ΗΠΑ από την διεθνή οικονομική βάση δεδομένων SWIFT. Αυτό το είδος των δράσεων στο παρελθόν αναλήφθηκαν ενάντια σε έθνη όπως η Βόρεια Κορέα και η Μιανμάρ.


  Δεν είμασταν επίσης σε θέση να επιβεβαιώσουμε τι συνέβη με το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Είχαν όλοι τους πετάξει στη Φλόριντα την περασμένη Πέμπτη μέσω του στρατού των ΗΠΑ για κάτι που υποτίθεται πως ήταν μια ημερήσια εκδρομή, αλλά δεν έχουν επιστρέψει στην Ουάσιγκτον μέχρι τη Δευτέρα. Είναι πολύ νωρίς για να το πω, αλλά ίσως, αν είμαστε τυχεροί, θα αποδειχθεί ότι αυτό το δωροδοκούμενο κοπάδι από πόρνες έχει τεθεί υπό κράτηση εκεί όπου ανήκουν.

I am Takashi Saito...but you can call me "Victoria".

   Μιλώντας για πόρνες, το Ιαπωνικό καθεστώς μαριονέτα που αποτελείται από ηθοποιούς που προσποιούνται ότι είναι πολιτικοί, ενώ εργάζονται για τη Mossad, βρίσκεται σε μια κατάσταση πλήρους καταθλίψεως και φόβου, όπως προαναφέρθηκε. Στις 22 Οκτωβρίου αυτός ο συγγραφέας πήγε να παρακολουθήσει μία από τις δίκες στις αγωγές που μηνύεται η κυβέρνηση για νοθεία στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Οι ενάγοντες λένε πως ο Takashi Saito του Ανωτάτου Δικαστηρίου Δικαιοσύνης του Τόκιο, ο οποίος είναι ένας από τους δικαστές που εκδικάζουν την υπόθεση, εκβιάζεται από την Mossad γιατί έχει τη συνήθεια να φοράει γυναικεία ένδυση και να εμφανίζεται ως "Victoria" ή "Vicky " στη gay περιοχή του Τόκιο. Το τμήμα δημοσίων σχέσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου είπε ότι «δεν πρόκειται να μιλήσουμε γι 'αυτό», που σημαίνει "κανένα σχόλιο".

Cabal...πες αλεύρι...Πεις δε πεις...you are f@cked...

  Υπάρχουν ακόμα λίγες μέρες μέχρι τις Αποκριές (Halloween) έτσι, ελπίζω, θα υπάρξουν πολλά περισσότερα πραγματικά τρομακτικά πράγματα να βρεθούν για την κλίκα πριν από τότε. Μήνυμα προς τους cabalists και το Federal Reserve Board: «Φάρσα ή κέρασμα;» (Trick or Treat?)




ΠΗΓΗ:  http://jhaines6.wordpress.com/2013/10/28/ben-fulford-this-halloween-will-haunt-the-cabalists-for-a-long-time-october-29-2013/
ΚΕΙΜΕΝΟ:  Ben Fulford
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα