Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Εξωγήινος σώζει Πόλη Από Τεράστια Πύρινη Μπάλα Ή Συντριβή Ufo;

Η πτώση μίας τεράστιας πύρινης μπάλας συγκλόνισε και τρομοκράτησε τους ανθρώπους μιας μικρής πόλης των Μάγια στο Ichmul, στη Νότια Γιουκατάν.

Την Κυριακή στις 8:30 μ.μ.,  2013, ενώ οι ντόπιοι περίμεναν να δουν μια παράσταση τσίρκου, μια τεράστια έκρηξη ακούστηκε η οποία ακολουθήθηκε από μια τεράστια βολίδα. Ο ήχος ήταν τόσο δυνατός που συγκλόνισε το έδαφος και έσπασε παράθυρα.

«Ήταν ακριβώς όπως ένας σεισμός" ένας μάρτυρας δήλωσε.

"Καθώς παρακολουθούσαμε την  πτώση της πύρινης μπάλας από τον ουρανό, φοβηθήκαμε πάρα πολύ, και το μόνο που μπορούσαμε να δούμε ήταν αυτή η τεράστια μπάλα φωτιάς στον ουρανό, ολόκληρη η πόλη ήταν τρομοκρατημένη, νομίζαμε ότι επρόκειτο να πεθάνουμε."

Η μπάλα φωτιάς έπεσε λίγο έξω από την πόλη, καταστρέφοντας μερικά μικρά κτίρια και  αρκετές γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Η τοπική αστυνομία και κάποιοι κάτοικοι που παρακολούθησαν τον τόπο της συντριβής, ανάκτησαν κομμάτια καμένων υπολειμμάτων από τον τόπο της συντριβής, μεταξύ των οποίων αρκετά λιωμένα αντικείμενα, μηχανικής φύσης. 

Το πιο ενδιαφέρον εύρημα ήταν ένα απανθρακωμένο ανθρωποειδές σχήμα , περίπου 12 εκατοστά σε ύψος, με ένα κεφάλι, δύο πόδια και δύο χέρια.

Μερικοί ντόπιοι πιστεύουν ότι ήταν πιθανώς ένα εξωγήινο σκάφος που παρακολουθούσε τον  μετεωρίτη που όδευε για την πόλη τους.

Ένας μάρτυρας δήλωσε:

"Εμείς δεν φοβούμαστε τους ανθρώπους του ουρανού, που έχουν έρθει εδώ και πολλούς αιώνες, μας παρακολουθούν και μας  προστατεύουν από τέτοια πράγματα, όλοι οι πρόγονοί μας αναφέρουν αυτούς."

"Νομίζω ότι αυτό το μικρό πλάσμα έδωσε τη ζωή του για να προστατεύσει την πόλη μας, έσωσε τους ανθρώπους μας, νομίζω."

Τοπικοί αξιωματούχοι σφράγισαν γρήγορα την περιοχή με κορδέλες και αστυνομικούς φρουρούς, μέχρι την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού . Ένα σημαντικό ποσό των συντριμμιών ελήφθη επίσης για ανάλυση από τους τοπικούς αξιωματούχους επιβολής του νόμου, οι οποίοι προέτρεψαν επίσης τους ανθρώπους της πόλης να μείνουν μακριά από την περιοχή της σύγκρουσης, υποστηρίζοντας πιθανό κίνδυνο μόλυνσης από  ραδιενεργά υλικά.

Από adguk
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα