Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

--- OI ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ OJIBWA ΚΑΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ---

Σύμφωνα με την ιστορία που καταγράφηκε το 1917 από τον συνταγματάρχη και εθνολόγο GE Laidlaw, πριν από 500 χρόνια υπήρχε ένας μεγάλος καταυλισμός ινδιάνων στην Αμερική, το Ojibwa, όπου ζούσαν περίπου 550 ιθαγενείς. Μια μέρα λοιπόν λίγο πιο έξω από τον καταυλισμό, ένα ζευγάρι από αυτούς έπεσαν πάνω σε έναν ξένο που καθόταν πάνω στο γρασίδι με μία παράξενη λάμψη επάνω του. Οι ντόπιοι πλησίασαν τον ξένο και τον ρώτησαν ποιος ήταν και πώς βρέθηκε εκεί. "Δεν είμαι ένας από εσάς. Δεν ανήκω σε αυτή τη γη. Ήρθα από πάνω.», τους απάντησε ο παράξενος άνδρας.
Εμφανίζοντας ασυνήθιστη φιλοξενία, το ζευγάρι τον κάλεσε στο χωριό του. Ο ξένος συμφώνησε, αλλά υπό έναν όρο: "Πρέπει να φύγω ώστε να ξεκαθαρίσω τον τελικό προορισμό μου. Όταν αυτό συμβεί θα έρθω μαζί σας για λίγες μέρες» τους απάντησε και τους χαιρέτησε βιαστικά.
Το ζευγάρι των ινδιάνων επέστρεψε στο καταυλισμό των Ojibwa, είπε στους συγχωριανούς του την εμπειρία του και καθάρισε μία καλύβα για να στεγάσει τον «Skyman», όπως και τον αποκάλεσε. Ο ξένος όντως επέστρεψε, αλλά ήταν σαφώς ανήσυχος. Έβλεπε τους ουρανούς και συχνά έλεγε στους ανθρώπους ότι σε δύο ημέρες κάτι θα έρθει για να τον πάρει πίσω. Ένα απόγευμα, ο Skyman ξανακοίταξε τους ουρανούς και είπε: «Έρχεται». Αμέσως οι χωρικοί έστρεψαν τους λαιμούς τους και γύρισαν τα μάτια τους προς τον ουρανό. Τότε ξεπρόβαλε μέσα από το γαλάζιο κάτι που έμοιαζε με ένα λαμπρό αστέρι και αιωρήθηκε προς το έδαφος. Αυτό ήταν το πιο όμορφο πράγμα που είχαν δει ποτέ. Ο Skyman εισήλθε στο λαμπρό αστέρι και εξαφανίστηκε. Το λαμπρό αστέρι στη συνέχεια εκτοξεύθηκε πίσω στον ουρανό και χάθηκε.
Αυτή η ιστορία φαίνεται να είναι μια περιγραφή μιας συνάντησης με έναν «αρχαίο αστροναύτη» όπως αναλύει ο Ελβετός ερευνητής Erich von Daniken. Εκτός από αυτόν, και πολλοί άλλοι ερευνητές πιστεύουν πως ο Skyman δεν ήταν μυθολογική ιστορία, καθώς με τις σημερινές γνώσεις και δεδομένα φαντάζει ως επισκέπτης από το διάστημα. Πιθανόν αυτό που τον έκανε να λάμπει ήταν η ασημί διαστημική στολή του. Το λεγόμενο λαμπερό αστέρι ήταν το διαστημικό σκάφος του. Η ανησυχία του αλλά και η ολιγοήμερη διαμονή του ερμηνεύονται ως φόβος προς τους ανθρώπινους ιούς έναντι των οποίων δεν είχε καμία ανοσία. Και όλα δείχνουν ότι οι Ojibwa ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στην σύγχρονη ιστορία που συνάντησαν έναν Skyman... έναν εξωγήινο επισκέπτη - αρχαίο αστροναύτη - θεό από τους ουρανούς.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα