Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Σε αρρωσταίνει το iOS 7;


Το νέο κινητό λειτουργικό σύστημα της Apple για το iPhone και το iPad, iOS 7, είναι έντονο και ελάχιστο, αλλά δυναμικό. Κάνει συχνή χρήση του ζουμ και διαφανειών κινούμενων εικόνων. Η αρχική οθόνη μπορεί να υπερηφανεύεται για παράλλαξη (parallax), με τα εικονίδια προφανώς να επιπλέουν πάνω στην διακριτικά κινούμενη ταπετσαρία. Και αυτό κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν.


Τα εναύσματα και τα συμπτώματα ποικίλλουν, αλλά η εμπειρία της tidepool mobile app developer Jenni Leder δεν είναι ασυνήθιστη. Μία εξοικειωμένη χρήστης, που αλλάζει συχνά εφαρμογές. Αλλά το iOS 7, της έχει προκαλέσει πονοκεφάλους και συναισθήματα που συνδέονται με ναυτία.
"Τώρα πρέπει να κλείνω τα μάτια μου ή να καλύπτω την οθόνη κατά τη διάρκεια της μετάβασης, κάτι το οποίο είναι γελοίο", είπε στην The Guardian, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει πουθενά να κρυφτώ: «Δεν είναι οι εφαρμογές που με επηρεάζουν, αλλά η πρόσβαση σε αυτές. Επιλέξτε ένα φάκελο και μεγεθύνετε τον. Πατήστε μία εφαρμογή και είναι σαν να πετάτε μέσα από το εικονίδιο και να προσγειώνεστε στον μικρόκοσμο αυτής της εφαρμογής -. Και νιώθω ζαλάδα κατά την διάρκεια αυτού του ταξειδιού"
Αυτό δεν συνέβαινε με το iOS 6. 
Η ίδια ελάχιστη επίδραση ισχύει και για τα stock Android και Windows Phone,  τα αποτελέσματα των οποίων είναι δυναμικά και επιθετικά όπως αυτά του iOS 7.
Η σοβαρότητα του άλματος από το iOS 6 στο iOS 7 σημαίνει ότι ορισμένες οργανώσεις που ασχολούνται με τέτοια  προβλήματα υγείας συστήνουν ότι άτομα με τέτοια προβήματα  δεν πρέπει να αναβαθμίζουν τις iOS συσκευές τους. Ένας αριθμός από χρήστες που επηρεάζονται και είχαν ήδη κάνει την αναβάθμιση σε iOS 7 επανέφεραν το iOS 6. 
Από redflagnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα