Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί κιτρινίζουν τα δόντια;



Ένα φωτεινό χαμόγελο είναι σημαντικό για τη συνολική εμφάνιση μας. Ένα χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε μια καλή πρώτη εντύπωση, καθώς αυτό γίνεται αντιληπτό ως μια φυσική ένδειξη της φιλικότητας μας. Με την πάροδο του χρόνου τα δόντια μας μπορούν να πάρουν μια κίτρινη χροιά. Παράγοντες όπως η γήρανση, οι κακές συνήθειες και η επίδραση της υγιεινής επιδρούν σημαντικά στη λευκότητα που έχει το χαμόγελο μας.

Γήρανση – Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας αρχίζει να αλλάζει και να δείχνει σημάδια της γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, για παράδειγμα. Αυτό μπορεί να συμβεί επίσης και με τα δόντια. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να το αποφύγετε, το σμάλτο των δοντιών μετά από κάποιο χρονικό διάστημα διαβρώνεται, γεγονός που είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο τα δόντια σας γίνονται κίτρινα. Για να αποφευχθεί αυτό θα πρέπει να διατηρηθεί η καλή υγιεινή χρησιμοποιώντας μία πάστα λεύκανσης δοντιών.
Συνήθειες – Μερικές φορές τα τρόφιμα που τρώμε μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της οποίας το αποτέλεσμα είναι να κιτρινίζουν τα δόντια μας. Πολλά τρόφιμα και ποτά, όπως το τσάι, ο καφές, το κρασί, μπορεί να είναι ο κύριος παράγοντας για να χάσουν τη λευκότητα τα δόντια μας. Ο καφές και τσάι περιέχουν ρητίνες οι οποίες με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να συσσωρευτούν στα δόντια, δίνοντάς τους μια κιτρινωπή απόχρωση. Τα περισσότερα αναψυκτικά περιέχουν οξέα τα οποία μπορεί να βλάψουν το σμάλτο των δοντιών. Ο καπνός από τα τσιγάρα μπορεί να είναι καταστροφικός, επίσης, για το φωτεινό χαμόγελο σας λόγω των καταθέσεων της πίσσας. Το συχνό κάπνισμα δεν συνιστάται, εφόσον θέλετε να απολαμβάνετε ένα περλέ χαμόγελο.
Στοματική Υγιεινή – Ο αποχρωματισμός προκαλείται πολλές φορές από την κακή υγιεινή. Αν δεν βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά, αυτό θα οδηγήσει σε συσσώρευση πλάκας στα δόντια. Όταν η πλάκα σκληραίνει, δίνει στα δόντια ένα θαμπό χρώμα. Αν θέλετε να έχετε ένα υγιές χαμόγελο, θα πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα ή τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.
Λύση – Όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στη διαδικασία της συσσώρευσης λεκέδων. Για να απαλλαγείτε από αυτούς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν λεύκανσης δοντιών
Υπάρχουν πολλά συστήματα λεύκανσης δοντιών στην αγορά. Για μια λογική τιμή μπορείτε να βρείτε ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να λευκάνετε τα δόντια σας μέχρι 8-9 τόνους. Τα φυσικά προϊόντα είναι ασφαλή για χρήση, δεδομένου ότι δεν βλάπτουν το σμάλτο των δοντιών σας. Η τελευταία εξέλιξη είναι τα στυλά λεύκανσης δοντιών, καθώς είναι τόσο μικρά που μπορείτε να τα μεταφέρετε στην τσάντα ή την τσέπη σας. Για δέκα μέρες μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν, χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε υπερευαισθησία, πόνο ή κάποια άλλου είδους ταλαιπωρία.
ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα