Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πυροδοτώντας την Εσωτερική Φλόγα


Ο πλανήτης αναζητά μια ισορροπία του εαυτού. Δεδομένου ότι ο εαυτός είναι μία συνύφανση όλων των πραγμάτων, πρόκειται για μια αρμονία που εξισορροπεί όλους τους εξωγήινους εαυτούς σας, τους πολυδιαστασιακούς εαυτούς σας και τους αρσενικούς και θηλυκούς σας εαυτούς. Είστε απίστευτα ολοκληρωμένα όντα, πράγμα που αρχίζετε να συνειδητοποιείτε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ανθίσει και να εισέλθει σε αυτή την ολοκλήρωση. Κανείς δεν σας εμποδίζει εκτός από εσάς τους ίδιους. Αν επιτρέψετε να επέλθει αυτή η ολοκλήρωση, σας περιμένουν τοπία που ούτε να τα φαντατσείτε δεν μπορείτε. Ανακαλύπτετε ότι έχετε ανάγκη το συναισθηματικό σας σώμα και ότι χρειάζεστε τόσο τη θηλυκή όσο και την αρσενική σας πλευρά. Έχετε ανάγκη όλα αυτά με τα οποία έχετε προικιστεί , για να επιβιώσετε και να καταλάβετε αυτό που ξεδιπλώνεται στον πλανήτη.



Η διαμάχη που υφίσταται συντελείται μεταξύ του αρσενικού και του θηλυκού που υπάρχουν μέσα σας. Δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη πώς μπορείτε να ενώσετε τα αρσενικά και τα θηλυκά σας μέρη, και υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι που βιώνουν την ίδια αντίφαση.Να είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι με τον εαυτό σας. Καθώς θα οικοδομείτε μια συνεργασία μετακύ των αρσενικών και θηλυκών μερών μέσα σας, θα μπορέσετε, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε ένα πνεύμα συνεργασίας για να δουλεύετε μεταξύ σας εδώ στον πλανήτη.


Πρέπει όλοι σας να γίνετε κυρίαρχοι. Καθώς αλλάζετε, υπάρχει ανάγκη να έχετε έναν χώρο γύρω σας, όπου να μπορείτε να λειτουργήσετε χωρίς να νιώθετε υπόχρεοι σε άλλους. Την ίδια στιγμή δεν γίνεται να έχετε απαιτήσεις από κάποιον, χωρίς να του παραχωρείτε το δικαίωμα να έχει κι αυτός απαιτήσεις από σας. Με πολλούς τρόπους επαναπροσδιορίζετε ολόκληρη την αντίληψη του τί είναι σχέση και συνεργασία. Η σχέση είναι συνεργασία. Είναι συμφωνία συνεργασίας συχνότητας ή συγχώνευσης της ρύθμισης-συχνότητας. Πολλοί από τους παλιούς σας τρόπους  να βρίσκεστε σε σχέσεις έχουν αρχίσει να γίνονται εξαιρετικά εκνευριστικοί, επειδή έχετε αρχίσει να ανακαλύπτετε μια καινούρια συχνότητα ελευθερίας. Η αποστολή σας έγκειται στο να τραβήξετε αυτή τη συχνότητα ελευθερίας πάνω στον πλανήτη. Βέβαια, πρώτα θα την έλξετε μέσα στη δική σας ζωή και την οικογένεια και τις σχέσεις σας.Ιδανικά, θα μάθετε πώς να είστε ελεύθεροι, ενώ θα συνεχίζετε να έχετε έναν αριθμό σχέσεων, συσχετισμών και ανταλλαγών ζωής.


Δυστυχώς, σε αυτό τον πλανήτη οι σχέσεις υπαινίσσονται κτήση. Όταν ένας άντρας και μια γυναίκα παντρεύονται, παραδοσιακά ο πατέρας της γυναίκας έχει τον ρόλο εκείνου που την παραδίνει. Με άλλα λόγια, κάποιο αρσενικό πρέπει να την παραδώσει.Υπάρχει απίστευτη προσδοκία μέσα στις σχέσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του άλλου. Ξεκαθαρίστε για τον εαυτό σας ποια είναι η ιδέα σας για τις σχέσεις και αυτό μακροπρόθεσμα θα διευκολύνει τα πράγματα. Ακριβώς όπως ο γονέας δεν έχει κτήση, έτσι δεν υπάρχει ιδιοκτησία μέσα στις σχέσεις. Σχετίζεστε μεταξύ σας, όπως ακριβώς ανταλλάσσετε ενέργειες. Στην ιδανική περίπτωση, υπάρχει επικοινωνία σε όλες αυτές τις ανταλλαγές και τις σχέσεις.


Θέλουμε να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Παρακολουθούμε πώς κινείται η συνειδητότητα. Το θηλυκό, που έφερε το μαγικό και το διαισθητικό, συμφώνησε να παραιτηθεί από αυτά - και με τη λέξη θηλυκό εδώ δεν εννοούμε απλώς τα όντα με φυσικά σώματα θηλυκού γένους, αλλά τις συνειδητότητες που ήταν θηλυκές. Πολλοί από τους ιθαγενείς πληθυσμούς που ζούσαν κοντά στη Γη και γνώριζαν τη ζωή ήταν εξαιρετικά θηλυκοί. Να θυμάστε ότι το θηλυκό κυριολεκτικά φέρνει τη ζωή πάνω στον πλανήτη, μια και η ζωή έρχεται μέσα από το θηλυκό σώμα. Οπότε το θηλυκό φέρει συναισθήματα επειδή δεν γίνεται να φέρνεις τη ζωή πάνω στον πλανήτη και να μην αισθάνεσαι - εκτός και αν συμμετέχεις στο πατριαρχικό κίνημα που φτιάχνει και προμηθεύει διάφορα ναρκωτικά για να μουδιάζεις απέναντι στο συναίσθημα. Όταν δεν μπορείς να νιώσεις τη ζωή, δεν εκτιμάς τη ζωή. Όταν νιώθεις τη ζωή και συμμετέχεις στη δημιουργία και στη γέννηση της ζωής, την εκτιμάς περισσότερο γιατί ξέρεις περισσότερα γι'αυτήν.


Στη διάρκεια των τελαυταίων πέντε χιλιάδων χρόνων, το πατριαρχικό κίνημα αποσύρθηκε από τη διαδικασία της γέννας, για να μπορεί να εκτελεί τα πειράματά του που εμπεριέχουν τον πόλεμο και τους συνεχείς αφανισμούς πληθυσμών. Η ενέργεια του αρσενικού μπλοκαρίστηκε εσκεμμένα. Η ενέργεια του αρσενικού φύλου στον πλανήτη είναι πολύ κολλημένη στο δεύτερο τσάκρα ή μέσα στα γεννητικά όργανα. Θηλυκά εσείς είστε κολλημένες στο τσάκρα του λαιμού, επειδή πριν από τέσσερις ή πέντε χιλιάδες χρόνια συμφωνήσατε  να σιωπήσετε σχετικά με τη μαγεία και τη διαίσθηση που αντιπροσωπεύετε και που γνωρίζετε σαν μέρος της δίδυμης φλόγας. Η δίδυμη φλόγα είναι το αρσενικό και το θηλυκό που υπάρχουν σε ένα σώμα, είτε είστε άντρας σωματικά, είτε γυναίκα.


Κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής των αλλαγών, οι γυναίκες θα χρειαστεί να ανοίξουν τους λαιμούς τους και να δώσουν το δικαίωμα στον εαυτό τους να εκφραστούν. Ήρθε η ώρα. Και εσείς άνδρες, η δική σας πρόκληση είναι να καταλάβετε τις γυναίκες και τους άλλους άντρες, νιώθοντας και επιτρέποντας στο συναίσθημα να εισχωρήσει στον τρόπο που εκφράζετε τη σεξουαλικότητά σας μέσα στις σχέσεις σας. Πολλοί άντρες περνούν τώρα μεγάλες δυσκολίες στις σχέσεις τους με τις γυναίκες. Οι γυναίκες τους τρελαίνουν. Είναι αλήθεια.


Αυτό που εμείς προτείνουμε στην αρσενική δόνηση - και στις γυναίκες που λειτουργούν κυρίως από την αρσενική πλευρά του εαυτού τους - είναι να μπείτε στην αίσθηση ενώ μοιράζεστε την ερωτική πράξη. Μπείτε στη συναισθηματικότητα των πραγμάτων και όχι μόνο στη σεξουαλικότητα και τη σωματική διέγερση. Υπάρχει μια συναισθηματική διέγερση που απαιτεί συναισθηματική δέσμευση και συναισθηματική εμπιστοσύνη. Ηλεκτρομαγνητικά αυτή η συναισθηματική διέγερση θα ανοίξει μια συχνότητα μέσα σας. Η συχνότητα που αντιπροσωπεύεται από τη σεξουαλικότητα λειτουργεί σαν μια υπενθύμιση της θεϊκότητάς σας.


Όλα φτάνουν τώρα σε ένα σημείο σταθεροποίησης ή εξισορρόπησης. Το θηλυκό άρχισε να ανοίγει τον λαιμό του πριν από τριάντα περίπου χρόνια, κάνοντας μόδα τη δυνατότητα να μιλάει κανείς. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές γυναίκες κατέληξαν να κλείνουν τα κέντρα της αίσθησής τους, ενώ άνοιγαν τα επικοινωνιακά τους κέντρα. Άρχισαν σε μεγάλο βαθμό να γίνονται σαν τα αρσενικά. Χρειάζεται ισορροπία. Τώρα, το θηλυκό ανακαλύπτει την ανάγκη να αφυπνίσει τη θηλυκή αρχή μέσα του. Βρίσκεται σε θηλυκό σώμα και έχει κυριαρχήσει στη χρήση της αρσενικής δόνησης που υπάρχει μέσα της. Βγήκε στον κόσμο και αισθάνεται δυνατή. Περπατάει στους δρόμους χωρίς να σκεπάζει το πρόσωπο της με πέπλο και αποφασίζει αν θέλει ή όχι να παντρευτεί. Ανήκει στον εαυτό της. Σε τούτη τη χώρα, είναι η ίδια υπεύθυνη για τις δικές της αποφάσεις. Άρχισε πια να μαλακώνει και να αφυπνίζει το κομμάτι της εκείνο που την τρέφει και τη φροντίζει και της δίνει ζωή. Καθώς ολοκληρώνει τον εαυτό της με τα αρσενικά και τα θηλυκά της μέρη και του επιτρέπει να βιώνει το εξελιγμένο DNA, εκπέμπει πια σε αυτή τη συχνότητα. Είναι η συχνότητα που θα επικρατήσει πάνω στον πλανήτη.


Οι άντρες θα ανοίξουν, αναπόφευκτα, τα κέντρα της αίσθησής τους. Αυτό είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουν ώστε να δημιουργήσουν ισορροπία με το θηλυκό. Και θα συμβεί πάρα πολύ γρήγορα για τους άντρες. Δεν θα είναι μια διαδικασία τριάντα χρόνων, επειδή την εποχή αυτή οι άντρες, ως πληθυσμός, αναστατώνονται. Τα αρσενικά αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν τους αρέσει αυτό που συμβαίνει και έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την εξουσία.


Δεν θα ψάξετε έξω από σας για τον σύντροφο της δίδυμης φλόγας. Αναζητάτε τη συγχώνευση της αρσενικής και της θηλυκής ουσίας μέσα σας. Αυτά αποτελούν μια μονάδα. Οι ολοκληρωμένοι άνθρωποι ψάχνουν να συνδεθούν με άλλους ολοκληρωμένους ανθρώπους σε σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την επιθυμία και την επιλογή. Οι σχέσεις αυτές δεν βασίζονται στο "Σε χρειάζομαι στη ζωή μου για να με συμπληρώνεις και να με επικυρώνεις". Ολοκληρώνεστε μέσα σας και λειτουργείτε με κάποιον άλλον που είναι και αυτός ολοκληρωμένος μέσα του και σας προσφέρει μια ολόκληρη καινούρια περιοχή προς εξερεύνηση.


Όταν παντρέψετε αυτή τη δίδυμη φλόγα μέσα σας, αναγνωρίζετε τη διαισθητική, τη Θεία ζωοδότρα πλευρά του εαυτού σας, καθώς και το κομμάτι του εαυτού σας που είναι δυνατό, λογικό και διανοητικό. Το ένα, είναι πάρα πολύ του γήινου πεδίου και το άλλο, είναι πάρα πολύ του πενυματικού πεδίου. Όταν συγχωνεύονται αυτές οι ενέργειες μέσα μέσα σας, είναι επιτακτική ανάγκη να βρείτε κάποιον που να έχει τις ίδιες ποιότητες. Δεν θα ταιριάζετε με κάποιον που δεν είναι ολοκληρωμένος και ακέραιος.


Αυτομάτως θα έλκετε προς το μέρος σας ανθρώπους ολοκληρωμένους, κάτι που θα γίνεται χωρίς καμιά προσπάθεια. Θα μπορείτε να συνδέεστε μεταξύ σας από την επιθυμία και την αναγνώριση, και όχι από την ανάγκη. Θα κατορθώσετε κάτι που ούτε καν την πιθανότητα του δεν είχατε υποψιαστεί στις μέχρι τώρα σχέσεις σας, και θα τους δώσετε έναν εντελώς καινούριο χαρακτήρα, ένα νέο όριο και έναν καινούριο ορισμό. Θα γίνετε οι ίδιοι τα δικά σας πρότυπα γι'αυτό το νέο είδος σχέσης. Πολλοί από σας θα βρείτε ότι ο θεσμός του γάμου είναι ανούσιος. Δεν θα μπορεί πια να καλύψει και να χωρέσει αυτά που ξέρετε ή τον τρόπο που θέλετε να ζήσετε.


Δεδομένου ότι όλοι σας βρίσκεστε πάνω στο μονοπάτι της συγχώνευσης των πόλων μέσα σας, θα αναδύονται ξανά και ξανά δύσκολα ζητήματα. Καλωσορίστε τις δύσκολες εποχές, γιατί μπορεί και να είναι οι μεγαλύτεροί σας δάσκαλοι. Παραμείνετε επικεντρωμένοι στη δική σας ανάπτυξη, στο δικό σας μονοπάτι και στον ίδιο σας τον εαυτό, και όχι στο τί κάνουν οι άλλοι. Επικαλεστείτε το δικό σας εσωτερικό αρσενικό και θηλυκό και βάλτε τα να κάνουν διάλογο μεταξύ τους, ώστε να μπορέσουν να αρχίσουν να συνεργάζονται με αρμονία και ως ομάδα. Δώστε πολλή αγάπη και ενθάρρυνση στον εαυτό σας. Δώστε ένα ραντεβού με τον εαυτό σας και πείτε, "Σ'αγαπώ εαυτέ. Είσαι ένας υπέροχος εαυτός. Είσαι και ο Πρώτος, ο καλύτερος εαυτός".


Όταν δώσετε στον εαυτό σας την αξιοπρέπεια της δικής σας αγάπης, σαν να είστε βασιλιάδες που τους επευθυμούν οι λαοί τους, όλα αλλάζουν. Γίνονται δικές σας η δύναμη και η ολοκλήρωση, επειδή πιστεύετε και αγαπάτε αυτό που είστε. Όταν πιστεύετε και αγαπάτε τον εαυτό σας, όλα αρχίζουν να πηγαίνουν όπως έτσι όπως τα θέλετε. Το πιο δύσκολο από όλα για τους περισσότερους από σας είναι να αποφασίσετε να πιστέψετε ότι αξίζετε την αγάπη. Δεν είναι ανάγκη να σας αγαπάει κανείς άλλος. Δεν είστε εδώ για να περιφέρεστε και να συλλέγετε αγάπη από άλλους ανθρώπους, για να μπορέσετε επιτέλους να πείσετε τον εαυτό σας ότι την αξίζετε.


Είστε εδώ για να τα καταφέρετε και να κυριαρχήσετε σε ένα έργο που είναι εξαιρετικά δύσκολο, σε ένα σύστημα σκοτεινό που δίνει ελάχιστη πληροφόρηση, διέγερση ή δεδομένα σχετικά με την πραγματική ιστορία. Είστε εδώ για να καταφέρετε το ακατόρθωτο. Με τη δέσμευσή σας να αγαπάτε τον εαυτό σας και κάνοντας αυτή τη δέσμευση το εφαλτήριο από το οποίο ενεργείτε καθημερινά, όλα μπαίνουν στη θέση τους. Γίνεστε ολοκληρωμένοι και πλήρεις. Τότε, είστε πια έτοιμοι να δεσμευτείτε σε μια σχέση με κάποιον άλλον, πλήρη και αυτόν' μια σχέση που θα μπορεί να σας πάει σε εντελώς ανεξερεύνητα πεδία.


Από το Βιβλίο: Κομιστές της Αυγής, Διδασκαλίες με τους Πλειάδειους, Barbara Marciniak, εκδόσεις: ΚΡΥΩΝ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα