Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Μετατρέψτε Το Ποδήλατό Σας Σε Ηλεκτρικό Σε Λιγότερο Από Ένα Λεπτό!!!(Βίντεο)

Rubbee ηλεκτρικό ποδήλατο μονάδα δίσκου


Αν έχετε ήδη ένα ποδήλατο, αλλά θέλετε να επωφεληθείτε από τα οφέλη μίας ηλεκτρικής οδήγησης, όπως η επέκταση της εμβέλειας ή της ενίσχυσης της τελικής ταχύτητας σας, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα ολόκληρο νέο ηλεκτρικό ποδήλατο.

Αντ 'αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αποτελεσματική λειτουργική μονάδα, όπως η Rubbee, που μπορεί γρήγορα και εύκολα να μετατρέψει το τρέχον ποδήλατό σας σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, όταν το χρειάζεστε, αλλά μπορείτε να κάνετε και πεντάλ, όταν το θέλετε .


Η μονάδα Rubbee συνδέεται με τη θέση του καθίσματος σχεδόν σε οποιοδήποτε ποδήλατο και χρησιμοποιεί κυλίνδρους από ένα ειδικό μείγμα πολυουρεθάνης για τη μεταφορά της ενέργειας από τον ισχυρό (250W ονομαστική, 800W μέγιστη ισχύς) ηλεκτρικό κινητήρα του στο πίσω ελαστικό.

"Η μονάδα Rubbee χρησιμοποιεί έναν επαναστατικό εύκολο τρόπο για να απολαύσετε μια  ηλεκτρική οδήγηση. Μετά την πρώτη αρχική εγκατάσταση, η μονάδα μπορεί να συνδεθεί και να αποσπαστεί σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα - εφ 'όσον έχει ένα ποδήλατο ".

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα