Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκάλυψη!Γιατί τα πρωινά συμβαίνουν οι περισσότεροι θάνατοι από καρδιακή ανακοπή

Revealed!  Γιατί το πρωί είναι θανατηφόρα για τους θανάτους από καρδιακή προσβολή

10 του Σεπτέμβρη 2013 - Ένας Ινδός επιστήμονας ισχυρίζεται ότι τα αποδεικτικά στοιχεία από τους ανθρώπους που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις υποστηρίζουν την ύπαρξη της μοριακής σύνδεσης, που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε εργαστηριακά ποντίκια, μεταξύ των φυσικών κιρκαδικών ρυθμών του σώματος και της καρδιακής ανακοπής ή αιφνίδιου καρδιακού θανάτου. 

Ο Mukesh Jain, MD, δήλωσε ότι εντοπίζει έναν προηγουμένως μη αναγνωρισμένο παράγοντα στην ηλεκτρική καταιγίδα που κάνει τους κύριους θαλάμους άντλησης της καρδιάς ξαφνικά να αρχίζουν να κτυπούν ακανόνιστα με τρόπο που να σταματά η ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο και το σώμα. 


Ονομάζεται κοιλιακή μαρμαρυγή, και η κατάσταση αυτή προκαλεί αιφνίδιο καρδιακό θάνατο (SCD ), στον οποίο το θύμα χάνει αμέσως τις αισθήσεις του και πεθαίνει εκτός αν γίνει CPR - Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση ή απινίδωση ώστε να επαναφέρει την καρδιά πίσω σε σταθερό ρυθμό.


Οι ώρες  κινδύνου, που συνηθίζει να χτυπά ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος (SCD),  είναι έξι με δέκα η ώρα το πρωί, με μικρότερη συχνότητα αργά το απόγευμα. 

Οι επιστήμονες υποψιάζονται εδώ και καιρό μια σύνδεση μεταξύ του SCD και του 24ωρου βιολογικού ρολογιού του σώματος, που βρίσκεται στον εγκέφαλο. 

Το βιολογικό ρολόι ρυθμίζει τους 24ωρους κύκλους ύπνου και εγρήγορσης που ονομάζονται κιρκαδικοί ρυθμοί οι οποίοι συντονίζουν μια σειρά από λειτουργίες του σώματος με το εξωτερικό περιβάλλον. 

Ο όμιλος Jain ανακάλυψε μια πρωτεΐνη που ονομάζεται KLF15 που βοηθά στη ρύθμιση της ηλεκτρικής δραστηριότητας της καρδιάς, και παρουσιάζεται στο σώμα στα επίπεδα που αλλάζουν σαν ρολόι όλη την ημέρα. 

Η KLF15 βοηθά στο σχηματισμό καναλιών που επιτρέπουν στις ουσίες να εισέρχονται και να εξέρχονται από τα κύτταρα της καρδιάς με τρόπους κρίσιμους για τη διατήρηση ενός κανονικού, σταθερού κτύπου της καρδιάς. 

Ανακάλυψαν για πρώτη φορά ότι οι ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια έχουν χαμηλότερα επίπεδα KLF15. 

Στη συνέχεια, καθόρησαν σε εργαστηριακά ποντίκια πως η KLF15 είναι η μοριακή σύνδεση μεταξύ του SCD και του κιρκαδικού ρυθμού. 

Και τα ποντίκια με χαμηλά επίπεδα της πρωτεΐνης έχουν τα ίδια καρδιολογικά προβλήματα, όπως τα άτομα με κάκωση νωτιαίου μυελού.

Από disclose.tv
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα