Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σαμαρικό γεύμα


Τα στοιχεία ενοχής του Άκη είναι προσωπικά δεδομένα. Οπότε δεν μπορεί η δικαιοσύνη να τα χρησιμοποιήσει για να τον καταδικάσει.
Ο Άκης ανάμεσα στα άλλα είπε ότι φυλάκισαν μια αθώα για να τον πιέσουν. Δεν είπε ότι και αυτόν τον φυλάκισαν αν και αθώος. Οπότε παραδέχεται ότι ο ίδιος είναι ένοχος.
Όλοι οι εργαζόμενοι είναι χαρούμενοι γιατί ο Άδωνις τους βάζει σε κινητικότητα. Είχαν μουδιάσει στην ίδια θέση. Και τώρα όπου τον βρουν τον αγκαλιάζουν.
Ίσως για να τον πνίξουν από την πολύ αγάπη…
Ο Άδωνις δεν μπορούσε να απολύσει τον αδερφό του από την εκπομπή που πουλάνε βιβλία και έχει απωθημένα.

Επίσης για έναν παράξενο λόγο έχει απωθημένα και με τα βερίκοκα. Αλήθεια για τον Άδωνη τι ακριβώς σημαίνει το βερίκοκο;
Μήπως το θράσος ενός προκλητικού μπουμπούκου που η συγκυρία και το ατελείωτο γλείψιμο τον έκαναν υπουργό; Μήπως ένα ατελείωτο κόμπλεξ που εκδηλώνεται με μνησικακία τώρα που έχει μια μνημονιακή εξουσία;
Τι είναι η πατρίδα μας; Τα κουκούτσια μυαλό ή τα απαθή γιαούρτια;
Από σήμερα θα μπορούμε να τρώμε και ληγμένα σκουπίδια… Θα φάμε σαμαρικά…. αρχοντικά ήθελα να πω.
Επιθετική διαπραγμάτευση θα κάνει ο Σύριζα πέρασα από την αριστερά και κάθισα στον Κουβέλη… θα δει η Μέρκελ τον Τσίπρα και θα τρομάξει. Και πως αλλιώς να γίνει αφού ο Αλέξης θα της πει με βροντερή φωνή: «Μπουουου»!
Με αεροπλάνα έφερναν δις στην Ελλάδα…. Και ρε γαμώτο δεν έγινε κανένα λάθος και αντί να μας ψεκάζουν με ηλιθιοδίνη να μας ψέκαζαν με 500ευρα.
Προσλήψεις κάνουν στα γραφεία τους οι υπουργοί. Μπράβο τους. Πρώτον καταπολεμούν την ανεργία και δεύτερον αποδεικνύουν ότι είναι καλοί συγγενείς και καλοί φίλοι.
Οπότε δικαίως τους πληρώνουμε όλους αυτούς. Οι καλοί πρέπει να αμείβονται
 

Ανάπτυξη βλημάτων

Ο Αβραμόπουλος προσβλήθηκε επειδή έγραψε ο μέχρι πρότινος συγκυβερνήτης του ότι ασχολείται με φρου φρου και αρώματα. Δικαίως. Ασχολείται με κάγκελα και κόκκινα χαλιά. Και μπλε χάλια.
Ο Στουρνάρας σαν άλλος Παπακωνσταντίνου και σαν άλλος Μπένι μας παραμυθιάζει ότι η Ελλάδα θα δανειστεί από τις «αγορές» το 2014. Μας το λέει ως ένας χρήσιμος ηλίθιος.
Φαντάζομαι στην ίδια μέρα που θα μας έρθει και η ανάπτυξη.

 Από το 2015 το κράτος εγγυάται 360 ευρώ σύνταξη… Ωραίο ε; Ναι, μόνο που θα ισχύει για όσους έχουν 35 χρόνια εργασίας. Λεπτομέρειες…

 Η απόσταση από το ένα νοσοκομείο στο άλλο είναι 1 χλμ και από τη διαθεσιμότητα στην απόλυση άλλο 1 χλμ … μα για 1 χλμ κάνουν τόση φασαρία;

 Οι μεταγγίσεις αίματος θα γίνονται με ευθύνη των ασθενών. Οι δε εγχειρήσεις θα γίνονται από άλλους ασθενείς. Εναλλάξ.

 Έχει απόλυτο δίκιο ο Σταυρίδης. Ο λαός είναι χαμηλής νοημοσύνης. Γι΄ αυτό μας κυβερνούν οι μπενοσαμαράδες και πληρώνουμε κάτι σταυρίδηδες για να ξεπουλήσουν την δημόσια περιουσία.

Και επειδή είμαστε χαμηλής νοημοσύνης θα εκμεταλλευτούν το πετρέλαιο και εμείς με τις αλυσίδες στα πόδια θα τους κοιτάμε να τρώνε τον πλούτο μας.

 Ενώ στην Νορβηγία (που θέλει να ζήσει ο κουτοπόνηρος που νομίζει ότι είναι ευφυής) τα κέρδη πάνε στο κοινωνικό κράτος.

 Αυτό το κάτι σαν Δημόσια και κάτι σαν Τηλεόραση (πως λέμε «πρωθυπουργός της Ελλάδας» για τον σφουγγαράκη, έτσι λέμε και «δημόσια τηλεόραση» το κακέκτυπο του Καψοσαμαρά) δεν εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα.

Όχι πως έχει καμιά καούρα κανείς για να παρακολουθήσει το υπέρτατο δημοκρατικό δημιούργημα της τροϊκανικής κυβέρνησης, απλά το αναφέρω…

 
 Ο Μπένι ο λαοφάγος ζήτησε να επιτεθούμε στην Συρία. Τα βλήματα στόχους ονειρεύονται…

 Αλλά έδωσε διευκρίνιση. Να κόψουμε το κεφάλι αλλά να μην το αφήσουμε να πέσει από το σώμα.

 3,5 δις κέρδη η τράπεζα Πειραιώς. Δικαιώθηκαν τα τριάμισι χρόνια ανεργίας μου…  Ευτυχώς αναγνώστη μου οι θυσίες μας δεν πάνε χαμένες.

 Άντε καλά κέρδη και στις υπόλοιπες τράπεζες… εμείς εδώ είμαστε να τις βοηθήσουμε και πάλι.
Μικρός Φωκίων
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα