Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Κινείστε προς το επιθυμητό σας πεπρωμένο!!!




Με το Σεπτέμβρη να καταφθάνει αισθανόμαστε τις δονήσεις σας να ανεβαίνουν ακόμη, και τη Μητέρα Γη να σας καλωσορίζει επίσης μέσα στη νέα της πραγματικότητα. Ο Ήλιος σας φαίνεται να λάμπει πιο λαμπρά από ποτέ άλλοτε, καθώς επιτρέπετε στους εαυτούς σας να μπορούν να βλέπουν τις ενέργειες που εισέρχονται στον κόσμο και τα σώματά σας. 
 
 
   Κοιτάξτε τριγύρω σας και θα παρατηρήσετε πως τα χρώματα είναι ακόμη πιο έντονα από ό,τι ήταν ένα μήνα πριν, και αυτό δεν οφείλεται στην άφιξη του φθινοπώρου ή σε κλιματικές αλλαγές, αλλά σε εσάς που καθαρίζει η όρασή σας, ανεξάρτητα από το πού ζείτε πάνω στον κόσμο σας. Απολαύστε αυτή τη χρωματική πανδαισία και να ξέρετε πως κινείστε προς το επιθυμητό σας πεπρωμένο. 
 
 
   Ο μήνας αυτός θα είναι πάρα πολύ έντονος για εσάς, και νιώθουμε μαζί σας τον ενθουσιασμό, αφού μαζί με τις εσωτερικές σας αλλαγές θα έρθουν επίσης και οι εξωτερικές, σχεδόν χέρι με χέρι εξαιτίας της ισχυρής πρόθεσης και επιθυμίας σας να αλλάξετε, και τίποτε δε θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο. Συνειδητοποιήστε αυτή την απλή αλήθεια και θα τα δείτε αυτά να συμβαίνουν γρηγορότερα από όσο ποτέ φανταζόσασταν. 
 
 
  Ήδη ξέρετε πως κάποιες αλλαγές δεν είναι δυνατόν να συμβούν μέσα σε μια νύχτα, και πως χρειάζεται να εμπιστεύεστε την εσωτερική σας καθοδήγηση που είναι η μόνη που μπορεί να σας δείξει ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να πορευθείτε μέσα στις προσεχείς ημέρες.

 
   Κάποιοι έχετε ήδη βιώσει τις ευχές σας να πραγματώνονται ακαριαία, και σας διαβεβαιώνουμε πως και εκείνες επίσης οι μεγάλες είναι έτοιμες να εκπληρωθούν. Κρατήστε τους εαυτούς σας σε τούτη την θαυμαστή κατάσταση του νου και νιώστε τις αληθινές σας συνδέσεις με τη ζωή και την οικογένειά σας, αφήνοντας ανοιχτά σώμα και νου στις ενέργειες που ρέουν διαρκώς και έχουν γίνει μέρος της καθημερινής σας ζωής. 
 
 
   Ακόμα θα αναρωτιέστε πως όταν δε διαλογίζεστε, εντούτοις εσείς συνεχίζετε να τις αισθάνεστε ακόμη, δυνατότερες με κάθε μέρα που περνάει. Σας παρακαλούμε, Αγαπημένοι μας, να ξέρετε πως καταφέρατε να απωλέσετε όλα εκείνα τα παλιά που κρατούσαν το νου σας απ’ το να σκέφτεται πως ανήκετε ακόμη στην τρισδιάστατη πραγματικότητα, μη μπορώντας έτσι να συνδεθείτε μαζί μας όποτε το επιθυμούσατε. 
 
 
  Οι προθέσεις σας όμως σας βοήθησαν να μετασχηματιστείτε με τέτοια δύναμη σε Όντα Φωτός, που είστε πλέον έτοιμοι να μπείτε στην επόμενη φάση της θαυμαστής και μοναδικής διαδικασίας της Ανάληψης, με το ίδιο το σώμα που έχετε τώρα. Να βλέπετε πάντα το σώμα σας με αγάπη, γιατί σας επιτρέπει να αισθάνεστε όλες αυτές τις καταπληκτικές ενέργειες και διασυνδέσεις, οι οποίες ενισχύονται με κάθε στιγμή που περνάει. 
 
 
   Χρειάζεται να προσαρμοστείτε στις υψηλές αυτές ενέργειες, γιατί μέσα στα υψηλότερα βασίλεια θα περιστοιχίζεστε μόνο από ανυψωτικές ενέργειες αγάπης υψηλής έντασης, τις οποίες μόλις που αρχίζετε τώρα να αισθάνεστε και να αποδέχεστε. Τώρα καταλαβαίνετε πως ήταν αναγκαίος όλος αυτός ο χρόνος που πέρασε για να προετοιμαστείτε για κάτι τέτοιο.


   Κρατήστε την εστίασή σας πάνω στην Αγάπη και το Φως και όλα όσα αυτά πρεσβεύουν για σας, και τα οποία συχνά σας υπενθυμίζουμε, και θα δείτε όλοι σας και θα αισθανθείτε τη χαρά και την ευτυχία να έρχονται στις ζωές σας είτε ξαφνικά είτε αργά λίγο λίγο, ανάλογα με την ελεύθερη βούληση του καθενός και σας παρακαλούμε να ξέρετε πως θα παραμείνουν μόνιμα μαζί σας, εάν αυτή είναι η θέλησή σας. 
 
 
   Σας υπενθυμίζουμε επίσης πως αυτό δεν ήταν η επιλογή όλων των Ανθρώπων που ζούνε τη στιγμή αυτή πάνω στη Γη, καθώς κάποιοι δε νιώθουν έτοιμοι να αφήσουν την Αγάπη να εισχωρήσει μέσα τους και θα πρέπει να αποδεχθείτε το θέλημά τους ξέροντας πως όταν και αυτοί προετοιμαστούν, ίσως να σας καλέσουν σε βοήθεια, και τότε να ξέρετε πως όπου και να είστε, θα τους ακούσετε. Μοιραστείτε την αγάπη σας με όλους, γιατί ακόμη δεν έχετε πλήρη επίγνωση ποιόν να βοηθήσετε, με ένα χαμόγελο ή με λίγα λόγια θέρμης.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα