Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Γερμανοί ψήφισαν για τα κέρδη της Γερμανίας και όχι για τη σωτηρία της Ελλάδας.


15723663_12931520-limghandler
Όσοι ακόμα πίστευαν ότι οι Γερμανοί πολίτες τρέφουν κάποια συμπάθεια για μας και ότι φταίει μόνο η κακή γερμανική ελίτ, για την σκληρή πολιτική εναντίον μας, ελπίζουμε από σήμερα να αλλάξουν άποψη.

Η εκλογή της κ. Μέρκελ έσπασε όλα τα ρεκόρ. Είναι η πρώτη που εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά στην καγκελαρία. Είναι η πρώτη που όχι μόνο εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά, αλλά και με σημαντική αύξηση των ποσοστών της και αυτό είναι από τα ελάχιστα παραδείγματα στην παγκόσμια πολιτική ιστορία. Είναι η μόνη που παραλίγο να κερδίσει αυτοδυναμία στη Γερμανία, για πρώτη φορά μετά το 1957 επί Αντενάουερ. 


Βλέπουμε λοιπόν πως ο γερμανικός λαός επιβράβευσε την κ. Μέρκελ για την σκληρή συμπεριφορά της απέναντι στον Ευρωπαϊκό Νότο και κυρίως εναντίον των Ελλήνων. Βλέπουμε ότι οι Γερμανοί ενέκριναν την εξόντωση ευρωπαϊκών λαών αρκεί να στηριχθεί το ευρωμάρκο που τους δίνει πλούτη. Όσοι θέλουν να πιστεύουν ότι μόνος του ο Χίτλερ, με μια μικρή ομάδα ναζί, αιματοκύλισαν τον κόσμο αντίθετα από τη βούληση μεγάλης μερίδα (για να μην πούμε της πλειοψηφίας) του γερμανικού λαού, τότε είναι παντελώς ανιστόρητος και δεν θέλει να δει την αλήθεια κατάματα.

Για να λέμε όμως και τα πράγματα με το όνομά τους, οι Γερμανοί πολύ καλά κάνουν και ψηφίζουν εκείνους που υποστηρίζουν τα συμφέροντά τους και το όραμά τους για κυριαρχία του Δ΄ Ράϊχ. Εμείς όμως τι ακριβώς κάνουμε; Γιατί συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τους ίδιους ξενόδουλους πολιτικούς και να στηρίζουμε το ίδιο σάπιο και διεφθαρμένο «συνταγματικό τόξο»;

ΥΓ. Κανένας υποψήφιος ελληνικής καταγωγής δεν εξελέγη χθες βουλευτής της γερμανικής Βουλής, αν αυτό λέει κάτι…. 
Πέτρος Χασάπης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα