Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Τεράστιες Εκρήξεις Στην Συριακή Πόλη Χομς Με Εκατοντάδες Νεκρούς Και Με Κύριο Ύποπτο Το Ισραήλ. "Το Wadi al- Dahab εξαφανίστηκε, είναι εντελώς ισοπεδωμένο τώρα »!!! (Βίντεο)

.Μαζικές επιθέσεις σε Homs, αριθμός των νεκρών αυξάνεται και το Ισραήλ υποψία

2 Αυγ 2013 - Δύο τεράστιες εκρήξεις με στόχο αποθήκες πυρομαχικών του συριακού καθεστώτος έλαβαν μέρος, στην  Homs την Πέμπτη σε μία περιοχή στην οποία την πλειοψηφία κατέχουν κυρίως Αλεβίτες,  με εκατοντάδες νεκρούς. Οι εκρήξεις εκτιμάται ότι οφείλονται σε χημικά όπλα που πιστεύεται ότι έχουν αποθηκευτεί εκεί. Οι εκρήξεις στο Ουάντι αλ- Νταχάμπ στις 2μμ τοπική ώρα καταγράφηκαν σε βίντεο, με την δεύτερη να δημιουργεί  μια μπάλα φωτιάς, την οποία ακολούθησε ένα σύννεφο σε σχήμα μανιταριού . 


Τα σύννεφα του καπνού ήταν σαφώς ορατά σε όλη την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας. 

 "Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου », αναφωνεί ο δημοσιογράφος ο οποίος κινηματογράφησε τις δύο επιθέσεις που έπληξαν με σφοδρότητα αποθήκη όπλων στο  τμήμα της πόλης που υπερτερούν οι Αλεβίτεςτο απόγευμα της Πέμπτης

"Το Wadi al- Dahab εξαφανίστηκε, είναι εντελώς ισοπεδωμένο τώρα », λέει με θαυμασμό. Αντίπαλες παρατάξεις ανταρτών  διεκδικούν την ευθύνη για την επίθεση.

Ο Lewa al Haq, μέρος του Συριακού Ισλαμικού Μετώπου, ισχυρίστηκε  ότι αυτό πραγματοποίησε την επίθεση σε δήλωση του στη σελίδα του στο Facebook . 

 "Οι τελευταίες ενημερώσεις από την περιοχή αναφέρουν ότι ήταν μια ισραηλινή επιδρομή με στόχο αποθήκες πυρομαχικών του συριακού στρατού", δήλωσε ο Mahmud al-Lous  ένας ανεξάρτητος ακτιβιστής. 

«Ακούμε ότι άσχημες οσμές έχουν εξαπλωθεί στον αέρα, και πιστεύω ότι είναι δηλητηριώδη αέρια που εξερράγησαν στην αποθήκη πυρομαχικών », πρόσθεσε ο al-Lous  ο οποίος είπε ότι 190 σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από την επίθεση, ένας ισχυρισμός που δεν μπορεί να ελεγχθεί. "Αυτά τα αέρια προορίζονταν να σκοτώσουν τις οικογένειές μας στις αποκλεισμένες από τους αντάρτες περιοχές της Χομς"είπε ο al-Lous . 

«Φοβόμαστε ότι μπορεί να είναι χημικά όπλα", δήλωσε ο Suhaib al-Ali, εκπρόσωπος της κοινής διοίκησης προσωπικού της FSA στην Χομς. «Η έκρηξη ήταν τρομερή και τεράστια, δεν προήλθε από ένα κανονικό όπλο"δήλωσε ο al-Ali,

 «Είχαμε προειδοποιήσει περισσότερο από μία φορά ότι το καθεστώς χρησιμοποιεί γειτονιές που την υποστηρίζουν ως αποθήκες για τα πυρομαχικά, αλλά και ως βάσεις της Shabiha και της Χεζμπολάχ», δήλωσε ο al-Ali, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις καθεστώτος προέβησαν σε εκκένωση της Wadi al- Dahab και των γύρω περιοχών, μετακινώντας τους κατοίκους σε άλλες γειτονιές. 

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το οποίο παρακολουθεί τον πόλεμο στη Συρία, ανέφερε ότι 160 σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στις εκρήξεις. Το Reuters ανέφερε από το Αμάν ότι πολλοί έχασαν τη ζωή τους λόγω των χημικών αέριων που διέρρευσαν στην ατμόσφαιρα λόγω των εκρήξεων. 

Το Χομς 24 News, ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης με δεσμούς με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, ανέφερε ότι  ομάδα ανταρτών έπληξε τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης πυρομαχικών της κυβέρνησης με πυραύλους Grad που κατασχέθηκαν από το καθεστώς νωρίτερα στον πόλεμο .

 Ο υποστηρικτής των επαναστατών Khudair Khashfa, του οποίου το σπίτι στο Dar al-Kabira βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των  2 χιλιόμετρων από την περιοχή των εκρήξεων της Πέμπτης , απορρίπτει τις υποψίες ότι η επίθεση ξεκίνησε από το Ισραήλ "Αφήστε τους να λένε ότι είναι το Ισραήλ - δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό ", δήλωσε ο Khanafa, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Liwa al-Haq ήταν πίσω από την επίθεση και ένα βίντεο θα κυκλοφορήσει για να το αποδείξει.

 



Από disclose.tv

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα