Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

UFO Πέφτει Από Τον Ουρανό, Η Περιοχή Σφραγίζεται:Μετεωρολογικό Μπαλόνι!!!

UFO falls from sky, area sealed off by military: 'Weather balloon'

2 Αυγ 2013 - Απλά κανείς δεν θα πρέπει να δίνει καμία σημασία στις επίσημες πηγές στην Αμερική, οι οποίες δήλωσαν ότι ένα μυστήριο αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό αυτή την εβδομάδα - μετά την πρόσκρουση η γύρω περιοχή εκκενώθηκε και σφραγίστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα από την αστυνομία και το στρατιωτικό προσωπικό - ήταν απλά ένα "μετεωρολογικό μπαλόνι".


 Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλος αριθμός κυβερνητικών υπάλληλων  διαφόρων φορέων συνέκλιναν επειγόντως σε μια κατοικημένη περιοχή στο Norfolk της Virginia, την Τρίτη το βράδυ μετά από την πτώση ενός αγνώστων στοιχείων αντικείμενου που έπεσε από τον ουρανό στην περιοχή. 


Οι αναφορές των ειδήσεων περιγράφουν το αντικείμενο ως "κάτι περίεργο", με κάποιες μαρτυρίες να λένε ότι έμοιαζε με ένα μπαλόνι και άλλες να υποδηλώνουν ότι  είχε μια δομή παρόμοια με "φελιζόλ". 


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης:

Οι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται στην περιοχή απομακρύνθηκαν άμεσα και η περιοχή αποκλείστηκε από  την αστυνομία και το στρατιωτικό προσωπικό. Η παρουσία υπάλληλων από σκοτεινές ομοσπονδιακές υπηρεσίες δείχνει την σπουδαιότητα του περιστατικού. Κάτι που δεν αναφέρθηκε στην ενημέρωση των εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης. 

Ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι η αρχική επαφή με το αντικείμενο που προσγειώθηκε έγινε με την χρήση ενός ρομπότ. Μετά από αυτό υπήρξε διαβούλευση με εμπειρογνώμονες από τη NASA. 

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το μυστήριο αντικείμενο από τον ουρανό φορτώθηκε σε όχημα αγνώστων στοιχείων της κυβέρνησης και απομακρύνθηκε από την περιοχή. 



Στη συνέχεια οι κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στα σπίτια τους και τα στρατιωτικά και αστυνομικά σώματα εξαφανίσθηκαν. Ένας εκπρόσωπος, ο Julian Williamson, στη συνέχεια, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι «οι ερευνητές ήρθαν σε επαφή με το πακέτο και διαπίστωσαν ότι είναι ... μπαλόνι δυσμενών καιρικών συνθηκών ". 

Προέτρεψε επίσης όποιον ανακαλύψει ή δει οποιοδήποτε άλλο τέτοιο αντικείμενο ή γεγονός: «Μην διερευνήσετε μόνοι σας... Απλά καλέστε τις αρμόδιες αρχές".

 Η αλήθεια είναι εκεί έξω, εδώ και εδώ. 

Από disclose.tv

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα